Bugun...



Av Serdal Aycibin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı Yayınladı

Av Serdal Aycibin yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

facebook-paylas
Tarih: 30-04-2023 14:16

Av Serdal Aycibin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı Yayınladı

Değeri  hemşerilerim

 

Her geçen gün gelişmekte olan ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, emek ve alın terleriyle önemli pay sahibi olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü” tebrik ediyorum.İşçilerimiz, emek ve alın terleriyle ülkemizin büyümesi, gelişmesi ve hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynamaktadır. İşçi ve diğer çalışanlarımızın çabaları sayesinde ülkemizin refah düzeyi artmakta, vatandaşlarımız daha iyi şartlarda hayatını sürdürmektedir.

     

Ülkelerin gelişmesinde ekonomilerinin yapılanmasında büyük emeği bulunan, toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmete sunan işçi, memur tüm çalışanların emeklerinin değerini ifade etmek amacı ile kutladıkları 1 Mayıs’ın insan onuruna yaraşır şekilde dostluk, kardeşlik ve dayanışma içerisinde bir bayram havasında kutlanmalıdır. En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, memurun hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültüre sahibiz. Bu kültürün gelecek nesillere taşınması adına, 1 Mayıs çok büyük anlam ifade etmektedir.

        

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle mücadele eden tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü yürekten kutluyor, bütün emekçi kardeşlerimi sevgiyle selamlıyor, aileleriyle birlikte sağlık ve huzur içerisinde nice yıllar diliyorum.

Av Serdal AYCİBİN

İzcihaberajansi.com

 




Kaynak: İzcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI