Bugun...



Av Serdar Aycibin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 108. Yıldönümü Kutlama Mesajı

Av Serdar Aycibin Mesajında; şu ifadelere yer verdi.

facebook-paylas
Tarih: 18-03-2023 08:24

Av Serdar Aycibin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 108. Yıldönümü Kutlama Mesajı

18 Mart 1915 Günü, bundan 105 yıl önce yedi düvele karşı kazandığımız Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını ve bağımsızlığını korumak için verdiği mücadelenin destanıdır.

Türk Milleti olarak tüm dünyaya meydan okuyarak var olma mücadelesi verdiğimiz ve tarihte eşine rastlanmayan bir kahramanlık destanına dönüştürdüğümüz Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümünü gururla kutluyoruz.  

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu toprakları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhafaza etmek en kutsal görevlerimizdendir. Bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan şehitlerimizi asla unutmadan, birlik ve beraberliğimizin önemini idrak ederek, yeni nesillere bu bilinci aktarmayı bir borç bilmeliyiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 108. Yıl dönümünü ve Şehitlerimizi Anma Günü'nü Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu aziz vatan ve kutsal değerlerimiz uğrunda canını feda eden bu toprakları bizlere vatan yapan kahraman Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; saygı, sevgi ve selamlarımızla. 

Şehitlerimizin ruhları şad olsun.

 

Av Serdal  AYCİBİN

İzcihaberajansi.com




Kaynak: İzcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI