Bugun...



Avcılar'da bir kadın evinin banyosunda ölü olarak bulundu

İstanbul Avcılar'da annesiyle birlikte yaşayan 47 yaşındaki Gülhan Yardımcı, saatlerdir kendisine ulaşamayan annesinin ihbarıyla eve giden polisler tarafından banyoda ölü olarak bulundu. Yardımcı'nın cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

facebook-paylas
Tarih: 06-10-2023 09:59

Avcılar'da bir kadın evinin banyosunda ölü olarak bulundu

Avcılar'da annesiyle birlikte yaşayan Gülhan Yardımcı (47) evinde ölü olarak bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Yardımcı'nın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

ÇOK SAYIDA EKİP OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

Olay, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Ümit Sokak'ta meydana geldi. Birlikte yaşadığı kızı Gülhan Yardımcı'ya 11.30'dan sonra ulaşamayan Havana Yardımcı, 112 Acil Yardım hattını arayarak yardım istedi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

BANYODA CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTILAR

Kapıyı açarak içeri giren ekipler, banyoyu kontrol ettiklerinde Yardımcı'nın cansız bedeniyle karşılaştılar. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Yardımcı'nın cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak DHA



Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI