Bugun...



Aydın Düzgün Açıklama Getirdi Gazetecinin Haberi Külliyen Yalan

CHP Beykoz ilçe başkanı Aydın Düzgün’ün hakkında Beykoz’da X bir yerel gazete 2023 seçimlerinde millet vekili adayıdır diye yapmış olduğu külliyen yalan tamam ile asılsızdır.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-09-2022 18:10:46 Tarih: 24-09-2022 17:58

Aydın Düzgün Açıklama Getirdi Gazetecinin Haberi Külliyen Yalan

CHP Beykoz ilçe başkanı Aydın Düzgün Beykoz’da X bir yerel gazetenin Aydın Düzgün hakkında yayınlamış olduğu haber tarihi 09/09/2022 haber başlığı Beykoz Aydın Düzgün’ü TBMM’ne Gönderiyor. Yayınlanan bu haberden sonra Aydın Düzgün ajansımızın imtiyaz sahibine bu haberden dolayı bir açıklama yaptı yapmış olduğu açıklamada öncelikle bu X yerel gazetenin yayınlamış olduğu külliyen yalan asılsız hiçbir şekilde benim bilgime baş vurulmadan cevap hakkım alınmadan. Bu gazeteci kendi kafasına göre sağdan soldan nasıl bir bilgiler aldıysa nasıl bir dedikodular aldıysa  aslı olmayan bilgiler aldıysa almış olduğu bu bilgiler doğrultsun da benim cevap hakkımı almadan benim bilgime baş vurmadan bu şekilde bir haber yapmıştır etik olmayan bir habercilik yapmıştır haber başlığında şunları söylemektedir.

 

Atmış olduğu haber başlığında BEYKOZ AYDIN DÜZGÜN’Ü TBMM’NE GÖNDERİYOR.  Ben Beykozluyum Beykoz halkı beni TBMM ‘ne gönderdiği yok ancak genel başkanlık takdir buyurursa TBMM’ne getirir ve adaylığımı onaylar ben Beykozluyum Beykoz halkına hizmet vermek isterim. Beykoz’un çok sorunları var ben izcihaberajansın aracılığıyla Beykoz halkına Beykoz kamu oyununa duyuruyorum bu X gazetecinin yapmış olduğu bu haber külliyen yalan kısmet olursa 2023 seçimlerinde Beykoz belediye başkan adayı olacağım gazetecilik emek ister, gazetecilik araştırma ister, gazetecinin yapmış olduğu her haberde karşı tarafın cevap hakkı alınır. Bu gazeteci neye dayanarak böyle bir haber yapıyor yapmış olduğu haberi ispatlamasını ve belgelendirmesini isterim nede bu gazeteciye  millet vekilliği adaylığı için bir demeç vermedim sadece algı operasyonu yapıp. Beykoz’da CHP suyunu bulandırmaktan başka bir şey değil bu X gazeteci yapmış olduğu bu haber etik değil.

CHP Beykoz ilçe başkanı Aydın Düzgün ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzciye yapılan bu haberin doğru olmadığını sadece suyunu bulandırmak olduğunu yapılan haberinde tamam ile yalan haber olduğunu ajansımızın imtiyaz sahibine açıklama yapmıştır.

izcihaberajansi.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI