Bugun...



Bakın Bu Yerin Kapatılmasını Hangi Resmi Kurum Talep Etmiş

Beykoz halkının şaşıracağı olmaz bu kadar diyeceği bu yerin kapatılması için hangi resmi kurum UKOME Kararı çıkarttırarak bu yeri kapatırdı gerekçesi neymiş gerekçe gör setmiş olduğu Beykoz ilçesinde binlerce yerin olduğu halde neden özelikle bu resmi kurum buranın kapatılmasını istemiş.

facebook-paylas
Tarih: 28-10-2022 13:53

Bakın Bu Yerin Kapatılmasını Hangi Resmi Kurum Talep Etmiş

 

Okuyucularımız ve Beykoz halkı tarafından ajansımıza gelen ihbarlarda ve okuyucularımız tarafından   ajansımız tarafından araştırılmasını araştırıldıktan haber konusu yapılması okuyucularımız ve Beykoz halkı tarafından istenmiştir ajansımızın isti barak ekibi yapmış olduğu araştırmalar sonucu bakın bu yerin kapatılmasını hangi resmi kurum yapmış.

Okuyucularımızın ve Beykoz halkının hayretler içinde kalacağı haber dosyamız Kanlıca ve çubuklu arasında  Kanlıca Halide ediver Cad. sinde sahil boyu yerin kapatılmasını isteyen UKOME baş vuran Beykoz ilçe emniyet müdürlüğü.

Ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci İBB Belediyesi Anadolu yakası yol bakım ve onarım müdürlüğüyle irtibata geçerek bu yerin kapatılması için UKOME kararının olup olmadığını UKOME kararı varise hangi resmi kurumdan neye gerekçe görse dilerek UKOME kararı aldırmış UKOME kararı aldırmak için neye dayanarak aldırmış. Erkan izci nin sorusuna nazaran İBB Belediyesi Anadolu yakası yol bakım ve onarım müdürlü verdiği cevap ise bizleri şok etiği kadar okuyucularımızı ve Beykoz halkınıda şok edecek müdürün cevabı ise Beykoz ilçe emniyet müdürünün UKOME talebi olduğu gerekçeyse buraya araçların çektiği içinde alkol alındığı ve trafiğe engel olduğu bizde müdürlük olarak UKOME kararına uyarak işlemler yapıldığı müdürlük olarak biz kendi kafamıza göre işlem yapmıyoruz. İBB Belediyesi Anadolu yakası yol bakım ve onarım müdürlüğü ajansımızın imtiyaz sahibine bu şekilde cevap verdiği.

 

ŞİMDİ BEYKOZ KAYMAKAMLIĞINA VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE SESLENİYORUZ

Bu kararı şimdiki müdür mü aldırdı yoksa bundan önceki müdür mü aldırdı şayet böyle yerlere bu kadar kolay kararlar alınıyorsa. Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü 2022 yılı İlçe Huzur Toplantısında toplantıya katılan katılımcıların bazı noktalar için önlem alınmasını UKOME kararı çıkarılmasını istendiğinde neden toplantıda sorular ve istekler cevapsız kalarak neden istekleri göz arkası yapıldı çubukludaki bu yer kimin için kapatıldı. Eyer içki içiliyorsa bu bölgede trafiğe engel oluyorsa biz haber ajansı olarak Beykoz kaymakamlığına ve Beykoz ilçe emniyet müdürlüğüne bir kaç adres verelim oralarda UKOME kararı çıkartsınlar. Beykoz balıkçı barınakları önü Beykoz balık ekmek her ay burada trafik kazasının eksik olmadığı her gün burada trafiğin yoğun olduğu Beykoz balık ekmeğin otoparkı olduğu Beykoz ilçe emniyet müdürlüğü buraya da UKOME Kararı çıkarsında Beykoz halkıda bir rahatlasa olmaz mı bu kadar Beykoz halkını düşünülüyorsa pakı çubukluda ki yerin kapatılmasında alkol alındığı kapatılmasının sebeplerinden biride bu olduğu söyleniyor peki Beykoz spor kulübü çevresi Beykoz balıkçı barınakları karşısındaki şehitlik anıtı sultaniye parkı incir köy say say bitmez peki hadi Beykoz ilçe emniyet müdürlüğü her içki içilen yere her trafiğe engel olan yerde UKOME kararı çıkartında Beykoz halkı refaha kavuşsun.

Beykoz ilçe emniyet müdürü bu kadar trafiği düşünüyorsa Beykoz balık ekmeğin önünde UKOME kararı çıkartsın buradaki trafik rahatlasın. dünkü yapılan toplantıda sorulan sorular ve isteklere neden net cevap verilmedi.

 

YOKSA BU YERİN KAPATILMASI BİR VATANDAŞIN ÖZEL RİÇASI ÜZERİNEMİ YAPILDI.

izcihaberajansi.com

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI