Bugun...



Bartın'da patlamanın meydana geldiği maden ocağı günün ilk ışıklarıyla böyle görüntülendi

Bartın'da dün akşam 18:15'de patlamanın yaşandığı maden ocağında günün ilk ışıklarıyla birlikte çalışmalar devam ediyor. Dumanların sardığı maden ocağı havanın aydınlanması ile dron ile havadan görüntülendi.

facebook-paylas
Tarih: 15-10-2022 11:03

Bartın'da patlamanın meydana geldiği maden ocağı günün ilk ışıklarıyla böyle görüntülendi

Bartın'da dün akşam saatlerinde bir maden ocağında patlama meydana geldi. 28 kişinin hayatını kaybettiği maden ocağında içeride mahsur kalan 15 kişiyi kurtarma çalışmaları ise sürüyor.

BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Patlamayla birlikte yer altında meydana gelen gaz kütlesi havalandırma boşluklarından tahliye edildi. Patlamanın yaşandığı maden ocağı ise günün ilk ışıklarıyla birlikte havadan dron ile görüntülendi. Bölgede yakınlarının kurtarılmasını bekleyen birçok işçi yakını da bulunuyor.

DRON İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Günün ilk ışıkları ile çalışmalar sürerken, maden ocağının etrafını kaplayan duman dron ile havadan görüntülendi. Ayrıca görüntülerde çok sayıda aracın arama-kurtarma çalışmalarının büyüklüğünü de gözler önüne seriyor. Çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor.

BAKAN KOCA: CAN KAYIPLARIMIZIN SAYISI 28'E ULAŞTI

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hayatını kaybedenlerin sayısının 28'e yükseldiğini duyurdu. Bakan Koca, " Bartın'daki patlama sebebiyle can kayıplarımızın sayısı 28'e ulaştı. İstanbul'da 6, Bartın'da 5 olmak üzere toplam 11 hastamızın tedavisi için gereken her şey yapılıyor" ifadelerini kullandı.

izcihaberajansi.com



Kaynak: www.haberler.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABERLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI