|
Tweet |
İZCİ MEDYA https://www.facebook.com/
İstanbul Başakşehir’de bir firmanın yabancı uyruklu çalışanı N.P., iş yerine ait olduğu iddia edilen evrakları aldığı gerekçesiyle, iş yeri sahibinin akrabaları tarafından işkenceye maruz kaldı. Olayda N.P. ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olay, Ziya Gökalp Mahallesi Aymakop Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi’nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Diğer çalışanlar, N.P.’nin evrakları aldığını fark ederek durumu iş yeri sahibine bildirdi. Bir süre sonra iş yeri sahibinin akrabaları Y.K.A., K.Ç., C.Ç. ve R.K. dükkana gelerek N.P.’yi üst kata çıkarıp elleri ve ayaklarını bağladı.
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan N.P., doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Polis, olay yerinde inceleme çalışması başlattı ve soruşturma sürüyor.