Bugun...



Başakşehir, Galatasaray'a konuk olacak

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Galatasaray karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istiyor.

facebook-paylas
Tarih: 07-05-2023 12:06

Başakşehir, Galatasaray'a konuk olacak

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Galatasaray karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın saat 20.00'de deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Turuncu-lacivertliler, bu sezon sarı-kırmızılıları evinde mağlup eden iki takımdan birisi olarak göze çarpıyor. İstanbul ekibi, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Nef Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 3-2'lik skorla kazanmış ve Galatasaray'ı kupanın dışında bırakmıştı.

Deplasman karnesi

Başakşehir, bu sezon deplasmanda oynadığı 15 müsabakada 5 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 de beraberlik aldı. Topladığı 20 puanla bu alanda da ligde 5. sırada bulunan turuncu-lacivertliler, söz konusu karşılaşmalarda 20 gol atarken, kalesinde 17 gole engel olamadı. Başakşehir dış sahada son olarak Giresunspor ile mücadele etti ve sahadan 4-2 galip ayrıldı.

6 futbolcu sınırında

Başakşehir'de Stefano Okaka sakatlığını atlattı ve Galatasaray karşısında şans verilmesi halinde forma giyebilecek. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Ankaragücü karşısında sakatlanarak oyundan çıkan Patryk Szysz'in tedavisi devam ediyor. Turuncu-lacivertlilerde Caner Erkin, Serdar Gürler, Ömer Ali Sahiner, Leo Duarte, Ahmed Touba ve Stefano Okaka ise sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu futbolcular, sarı-kırmızılılar karşısında sarı kart görmeleri durumunda gelecek hafta sahasında Ümraniyespor ile oynanacak maçta cezalı duruma düşecek. - İSTANBUL

izcihaberajansi.com İHA



Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI