Bugun...



Başkan Bünyamin Korkmaz Verdiğin Cevaba Kargalar Bile Gülüyor

Beykoz belediyesi AK Parti Beykoz ilçe başkanı Hanefi Dilmaç’ı başkanlarını koruma altına aldılar işlemiş olduğu suçu ört pas etmeye çalışıyorlar. Bünyemin Korkmaz görevini kötüye kullanıyor görevini suiistimal ediyor alakasız şekilde CİMERE cevap veriyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-01-2022 12:18:26 Tarih: 30-01-2022 11:38

Başkan Bünyamin Korkmaz Verdiğin Cevaba Kargalar Bile Gülüyor

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE ÖNCEKİ YAYINLANAN HABER

 

https://www.izcihaberajansi.com/hanefi-dilmac-2016-yilinda-mal-beyannamesinde-bulundun-mu/25573/

 

CİMERE YAZILAN DİLEKÇE 

 

 

CİMERDEN GELEN DİLEKÇE CEVABI 

 

 

BAŞKAN YARDIMCISI BÜNYAMİN KORKMAZIN KARGALARIN BİLE GÜLECEĞİ DİLEKÇE CEVABI 

 

 

AK Parti eski belediye başkan yardımcılarından şuanda ise AK Parti Beykoz ilçe başkanı olan Hanefi Dilmaç hakkında başkan yardımcılığı yaptığı dönemler. Trabzon spordan 180 bin Euro’ya üç yıllığına LOCA satın alındığını kayıtlarda da Beykoz belediyesi Hanefi Dilmaç olarak geçmektedir. Ajansımıza gelen ihbarlar doğrultusunda Hanefi Dilmaç başkanlık yaptığı dönem 180 bin Euro’ya LOCA satın aldığını bu para Beykoz belediyesinin kasasından mı çıktı yada kendi cebinden mi çıktı kendi cebinden çıktıysa başkan yardımcılığı yaptı dönem kamu görevlisi olduğundan mal beyannamesinde bulundu mu bu para tüyü bitmez yetimin sırtından mı çıktı yada. Beykoz belediyesi kasasından çıkmadıysa Hanefi Dilmaç’ın cebinden mi çıktı şayet Hanefi Dilmaç’ın cebinden çıktıysa BU KADAR MALI MÜLKÜ NASIL NEREDE NE ŞEKİLDE ELDE ETTİ LOCA ÜCRETİNİ NE ŞEKİLDE ÖDEDİ  BELEDİYE BAŞKANLIK AYLIĞIYLA BU LOCA PARASINI NASIL ÖDEDİ.

Ajansımıza gelen ihbarlar doğrultusunda ajansımız şeffaf bir habercilik yayınladığından dolayı bilgi edinme kanunu kapsamında ilgili makamlara dilekçeler yazarak CİMERE dilekçeler yazarak kaymakamlığa dilekçeler yazarak.   Haberimizin içerikliğindeki  dilekçe yazışmalarında okunduğu şekilde Hanefi Dilmaç  2016 yılında başkan yardımcısı olduğundan kamu görevlisi olduğundan mal beyannamesinde bulundu mu 2016 yılında şayet mal beyannamesinde bulunduysa  180 bin Euro’yu mal beyannamesinde göstermiş mi tüm mal varlığını göstermiş mi. Haber ajansı olarak şeffaf haber yayınlamak için tüm resmi kurumlara dilekçelerimizi yazdığımız halde sözde Adalet Kalkınma Partisi AKP Beykoz belediyesi AK Parti Beykoz ilçe başkanı olan Hanefi Dilmaç’ın  yırtık pantolonu nu meydana çıkarmamak için Beykoz belediye başkan yardımcısı Bünyemin Korkmaz ajansımızın imtiyaz sahibine  kargaların güleceği şekilde cevap yazmaktadır. 2016 yılında Hanefi Dilmaç mal beyannamesinde bulundu mu bulunmadı mı cevabını verememektedirler. Bu konunun üstüne de Beykoz kaymakamlığına dilekçeler yazdığımız halde sessiz kalınmaktadır.

 

Şimdi Beykoz belediye başkan yardımcısı Bünyamin Korkmaz’a soruyoruz istediğin kadar alakasız cevaplar yaz bize izci haber ajansı bunun sonuna kadar gidecek ilçe başkanınız  bu kadar malı mülkü nasıl elde etmiş. Bu konuyla ilgili bilgi edinme kanunu kapsamında dilekçelerimize yanlış cevap  ve koruyucu cevaplar verdiğinden dolayı savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı bu konuyla ilgili kamu denetlemeye ihbarda bulunacağımızı hatırlatırız.  Bu dosyanın da sonuna kadar takipçisiyiz Bünyamin Korkmaz sen istediğin kadar kaçamak cevap ver bizi yıldıramazsın  biz bu dosyayı neticelendirene kadar sonuna kadar takipçisi olacağız.

 

Bu LOCA olayından dolayı ajansımıza gelen ihbarlarda Beykoz belediye başkanı Murat Aydın ilçe başkanı Hanefi Dilmaç haktan hukuktan bahsederler halkın dini duygularıyla oynayarak camilere cenazelere giderler. Beykoz’un bazı yerel basınlarında sosyal medyalarda yayınlarlar adaletten bahsederler ama Beykoz belediyesi ve Hanefi Dilmaç şayet bunlar söylentiyse bu söylentilere son noktayı koymak istiyorsa ilçe başkanı Hanefi Dilmaç Beykoz’un yerel basınında ve sosyal medyalarda 2016 yılında mal beyannamesinde bulunduysa belgesini yayınlasın halkta. Hanefi Dilmaç’ın ne kadar mal varlığı olduğunu  bu kadar mal varlığının içinde 180 bin Euro LOCA satın alındığını kanıtlasın yalandan yere bu kadar polemiğe gerek yok.  Hanefi Dilmaç’ın ne kadar mal varlığı olduğunu bu kadar mal varlığını nasıl elde ettiğini kamuoyuna açıklasın yalandan yere camilere gitmekle cenazelere gitmekle mevtaların üstüne toprak atmakla bu konunun üstüne de toprak atarak ve attırarak bu konunun üstünü kapatamaz. Hanefi Dilmaç’ın ve Beykoz belediyesinin Beykoz halkına verecekleri net cevap şunlardır.  2016 yılında Hanefi Dilmaç’ın 180 bin Euro LOCA  satın almasında Beykoz belediyesi karşıladı yada karşılamadı 2016 yılında Hanefi Dilmaç başkan yardımcısı olduğundan kamu görevlisi olduğundan mal beyannamesinde bulundu mal beyannamesi de şu şekildedir. LOCA ücreti beyan edildi yada edilmedi yada 2016 yılında mal beyannamesinde bulunmamış  Murat Aydın ve başkan yardımcısı Bünyamin Korkmaz ilçe başkanlarını korumak için ve yırtık pantolonunu ortaya çıkarmamak için bunun üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Bu dünyada kapatırsınız ama unutmayınız ki gösteriş amaçlı cenazelere gidip mevtaların üstüne toprak attığınız şekilde gün gelecek ki sizinde üstünüze toprak atılacak orada bunların hesabını vereceksiniz. Biz izci haber ajansı olarak bu konunun sonuna kadar takipçisiyiz kimseden çekindiğimiz yok kimseden korkumuz yok biz protokol ve şakşak gazetesi değiliz. Biz bir dosyayı elimize aldığımız zaman sonuna kadar takip ederiz ne pahasına olursa olsun hiçbir siyasi partiye muhalefet  değiliz nede bir kişiye karşı muhalefet değiliz  biz  halkın sesiyiz biz gazetecilik yapıyoruz biz kimseyi lekelemiyoruz ve kimseye de taş atmıyoruz .

 

BAŞKAN SENİN VERDİGİN BU DİLEKÇE CEVABINA  KARGALARI BİLE İNANDIRAMADIN ONLAR BİLE KAHKAHA  ATIP  GÜLÜYOR

 

SENDEN TARAFSIZ VE GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANMADAN MANTIKLI BİR CEVAP VERMENİ BEKLİYORUZ BAŞKAN 

 

 

izcihaberajansi.com

NOT : Okuyucularımıza duyurulur bu haberimizle ilgili gelen yorumları iş yoğunluğumuzdan dolayı gelen yorumları takip edemeyeceğimizden dolayı yayınlayamayacağımızı şimdiden belirtmek isteriz bu konuyla ilgilide okuyucularımızdan özür dileriz.




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI