Bugun...



Başkan Murat Aydın Kaçak Yapı Yapmak Sizin Ruhunuza mı İşledi Bu Haberimize Cevap Verinde Görelim

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın sözde kaçak yapıya izin vermediğini. Beykoz’da yaklaşık her gün Beykoz belediyesi sabah ezanında vatandaşı yatağından kaldırarak yıkım gerçekleştiriyor. Ama gelin görünüz ki başkan Murat Aydının ruhuna kaçak yapı yapmak öyle bir işlemiş ki Beykoz belediyesi başkanı Murat Aydın ve bazı başkan yardımcıları hadi bu haberimize cevap verinde görelim.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-07-2022 13:08:05 Tarih: 21-07-2022 12:08

Başkan Murat Aydın Kaçak Yapı Yapmak Sizin Ruhunuza mı  İşledi Bu Haberimize Cevap Verinde Görelim

 

https://www.facebook.com/110350531735372/videos/582463220086072

 

 

 

 

Haber ajansımıza sık sık ihbar ve şikayetler gelmektedir gelen ihbar ve şikayetlerde Beykoz belediyesi Akbaba mahallesinde bulunan akbaba halkı tarafından çok iyi bilinen. Şişmanın kır gazinosu var idi şişmanın kır gazinosu ve arka cephesi ve eski jandarma karakolun olduğu bölge ve bu bölgeler akbaba mahallesi belediyeye geçmeden önce köy tüzel kişiliğine aitti  belediye geçtikten sonra tamam ile Beykoz belediyesine geçmiştir. Murat Aydın son yerel seçimlerden sonra bu bölgeye en ufak çivi çakmamış fakat bugünlerde Beykoz belediyesi bu kır gazinosunun arka tarafı ormana sıfır olan bölge bu bölgede de tarihi çeşmenin olduğu yere Beykoz belediyesi  bir inşaat başlatır sözde. Beykoz belediyesi buraya alt yapı malzemeleri konulması için depo yaptıklarını fakat akbaba eski  jandarma karakolunun tamam ile boş olduğunu buraya depo değil birilerine peşkeş çekmek için kaçak inşaat yapıldığı altının da kilit taşları döşenmeye başlandığı ileride burayı birilerine çay bahçesi kafe yada kır gazinosu yapmak için buraya kaçak inşat yapıldığını burayı. Beykoz belediyesinin zabıta ekiplerinin bekçilik yaptığını akşamları zabıta ekiplerinin sabaha kadar araç içinde uyuduklarını  ajansımıza gelen ihbarlar bunlardan ibaret olduğu.

 

 

Ajansımıza  gelen ihbarları dikkate alarak şeffaf bir habercilik yayınladığımızdan bu bölgeyi fiziki takibe aldığımızı. Gelen ihbarların doğru olduğunu bugün ise gelen ihbarları okuyucularımıza ve  Beykoz belediyesine ve kamuoyun 'una sağlıklı bilgi vermek için şişmanın kır gazinosunun olduğu bölgeye gittiğimizde. Her zamanki gibi zabıta aracının eski jandarma karakolun önüne çektiği aracın içinde iki tane zabıta memurlarının resmi kıyafetleriyle resmi araç içinde uyuduklarını haber ajansımız kaçak binanın olduğu bölgede çekim yaptığı halde fotoğraf çektiğimiz halde zabıta memurları o kadar derin uykuya dalmışlar ki ne bizim sesimizi nede aracımızın sesini duymamışlardır. Zabıta aracının orada olma nedeni ise oradaki kaçak inşaatın bekçiliğini yaptığını haber ajansımızda yazdıklarımızda şeffaf habercilik yaptığımız için zabıta memurlarının kısa bir görüntü alınmıştır daha sonra ajansımız o bölgeden ayrılmıştır gelen ihbarların tamam ile doğru olduğu anlaşılmıştır.

 

Halk diyor ki bizler bir çatı yapamazken bizler bir kiremit değiştiremezken. Beykoz belediye başkanı Murat Aydın Beykoz'u  izcihaberajansının söylediği şekilde veli efendi hipodromu yerine koyarak atını istediği şekilde koşturmaktadır. Buda neden kaynaklanıyor Beykoz’da muhalefet yapan siyasetçiler olmadığından gerçekleri yazmayan iki reklam parası uğruna gerçekleri yazmayan basından kaynaklanıyor gerçek bir basın olmuş olsa izcihaberajansın yayınladıklarını. Beykoz'un  bazı yerel gazeteleri de yazmış olsa bak bakalım Murat Aydın Beykoz'u veli efendi hipodromu gözüyle görebilecek mi hadi Murat Aydın bu kaçak inşaata cevap ver de görelim.

ZABITADAN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI VE  ZABITA MÜDÜRÜ  BU  VİDEO GÖRÜNTÜSÜNE CEVAP VERİNDE GÖRELİM

 

 

 

 

Başkanlık koltukta oturmakla olmuyor ,müdürlükte koltukta oturmakla olmuyor. Bir belediyenin zabıtası bir kaçak inşaatın özel güvenliği değildir bu zabıtalar devletin aracı belediyeye ait olan aracın içinde resmi üniformayla kaçak inşaatın önüne devletin aracını çekerek bu aracın içinde uyuyarak görev yapamaz peki. Murat Aydın zabıtadan sorumlu başkan yardımcısı zabıtadan sorumlu müdür bu görüntüyü izlediğinizde sizin ne kadar çalışkan, sizin ne kadar disiplinli olduğunuzu, bu görüntü sizin karnenizdir bir personel gece yada,  gündüz denetlenmiyorsa bu zabıta memurlarının bu şekilde uyuması sizlerden kaynaklanmaktadır. Bir zabıta bir kaçak inşaatın bekçiliğini yapamaz hangi yasada var bir zabıtanın bir kaçak inşaatta güvenlik görevlisi olarak görev yaptığı tabi oda uyuyarak.

 

BU KAÇAK YAPIYLA İLGİLİ BAŞKAN YARDIMCISI ENGİN KÖKLÜ’YÜ AJANSIMIZIN İMTİYAZ SAHİBİ ARAYARAK CEVAP HAKKINI ALMIŞTIR BAKIN BAŞKAN YARDIMCISININ BURADAKİ İNŞAATTAN HABERİ YOKMUŞ BUNA KARGALAR GÜLER

 

Bu kaçak inşaatla ilgili başkan yardımcısı Engin Köklünün cevap hakkı olduğundan ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci bugün kendisini telefonla arayarak. Arama sebebini ve haber konusunu anlattıktan sonra cevap hakkınız olduğundan bu konuşmalar röportaj olduğundan Engin Köklüye buradaki kaçak inşaatı  söylendiğinde   bakın başkan yardımcısı. Engin Köklü neredeyse inşaat bitmek üzere vermiş olduğu cevap ise ben orada inşaat yapıldığını ve kaçak inşaatın olduğunu bilmiyorum demiştir şimdi ben arkadaşları arayarak burayla ilgili bilgi alacağını söyleyerek telefonu kapatmıştır .,

 

 

Başkan yardımcısı Engin Köklü sizin karşınızda izcihaberajansı var ne Beykoz belediyesinden nede diğer siyasi parti ilçe başkanlıklarından kimseden biz reklam almıyoruz. Bizim kimseye eyvallahımız yok izcihaberajansını bazı gazetelerle kıyaslamayın. Bizim çizgimiz hep bellidir şimdi soruyoruz siz bir başkan yardımcısınız oradaki inşaattan haberiniz yok kargalara söyleseniz kargalar güler bu kaçak yeri kimlere yapıyorsunuz. Altyapı malzeme deposu olarak yapıldığı söyleniyor peki eski jandarma karakolu size depo olarak yetmiyor mu bu akbaba mahallesinin meydanında bu çevre kirliliği nedir burası kimin için kafe, kır gazinosu, yada buna benzer yer mi yapılıyor hadi. Beykoz belediyesi bu haberimize cevap verinde görelim bu kaçak inşaatın oradaki tarihi çeşme neden yok edildi unutmayınız ki 2023 seçimlerinde bu Beykoz halkı size bu karşılığını verecektir unutmayınız ki bu koltuk bu makam bu kamçı sizde kalmayacaktır. Beykoz belediyesi Beykoz halkının sizlerin üstünüzde ahları var.

izcihaberajansi.com

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :
İsmail Gürkan / 25-07-2022 12:32:00

Ak parti eski aday adayı İsmail Gürkan olarak bu haberi yapan erkan izci beye teşekkür ederim. Bu gibi konularda duyarlı olmasını diliyorum. Beykoz eski gerçek köylüsü evinin damını yapamazken, köylerine villa yapılıyor. Beykoz Daki çıkan imar Beykozluya yaramamaktadır. Beykoz'da imar çıkacaksa gerçek yerlere imar çıkması gerekmektedir.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI