Bugun...



Başkan Murat AYDIN Ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Sınıfta Kaldılar

Yoğun kar yağışı nedeniyle Beykoz belediyesi Murat AYDIN ve başkan yardımcıları Beykoz halkına yeteri kadar hizmet veremediklerini belediyenin sözde çözüm merkezi ise halk tarafından gelen yoğun şikayetlere bile çözüm bulamayıp çaresiz kalmışlardır.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-01-2022 12:41:00 Tarih: 26-01-2022 12:33

Başkan Murat AYDIN   Ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Sınıfta Kaldılar

Haber ajansımıza gelen yoğun ihbar ve şikayetlerde Beykoz halkı şunları söylemektedirler . Murat AYDIN’LA  birlikte Beykoz’u  yedi tane başkan yürütmektedir Murat AYDIN  70 tanede başkan yardımcısı da alsa yanına. Beykoz’a hizmet veremez kar yağışından dolayı Beykoz belediyesinin ara sokakların açılması için defalarca telefon ettiğimiz halde belediyenin çözüm merkezi fabrika gibi yalan üretmekte mahallelerimize ne araçlar girebildi nede belediyenin çöp hizmetlerine bakan çöp araçları bile giremedi.Beykoz belediyesi ancak işçi çıkarmaktan anlar yeşil alanları betonlaştırır yolları daraltır sahil kenarında balıkçı tekne sahiplerini mağdur bırakır kar yağışından sonra Beykoz belediyesinin ara sokaklarında kar temizleme araçlarının görülmediği kardan sonra buzlanma oldu ara sokaklara tuzlama işlemleri bile yapılmamıştır. Beykoz belediyesi halkı kendi kaderine terk etmiştir  Beykoz halkı havaların düzelmesini ve güneşin açmasını buzlanmanın  bir an önce kırılmasını dört gözle beklemektedir. Biz Beykoz halkının bir kızgınlığı da  Beykoz’un yerel basının Beykoz halkının perişanlığını dile getirmemektedirler .Beykoz basını ancak kamunun yerlerini kimler işgal ettiyse kamunun yerlerini işgal edenlere  ve kişilere destek amaçlı haberlerini yaparlar neden şuan ki Beykoz halkının çaresizliği gündeme almıyorlar şayet Beykoz’da tarafsız bir habercilik yapılmış olsa hangi siyasi partinin belediye başkanlığı olursa olsun halka böyle zulüm yapamaz. Beykoz belediyesi Murat AYDINA  70  tanede başkan yardımcısı da olsa Beykoz halkına hizmet veremez ana harteller açık ama mahalle ve ara sokaklar halen karla dolu ve buzlanma var Beykoz dışındaki uzak köylerde halen mahalle araları kapalı.  Haber ajansımıza gelen yoğun ihbar ve şikayetlere Beykoz halkına bizlerde katıldığımızı ajansımızın hom ofisi olan akbaba mahallesi gönderce çıkmazına Beykoz belediyesine ait herhangi bir aracın kar temizleme çalışması olmamış kardan sonra aşırı buzlanma olduğundan ne tuzlama işlemleri yapılmamıştır. Beykoz merkezine bu kadar yakın olduğumuz halde sokağımıza gelmeyen bu hizmetin Beykoz’dan uzak olan köylere hizmet verilmediğinin kanaatindeyiz. Beykoz halkı gibi Murat AYDINA  6 başkan yardımcısı değil 60 tane başkan yardımcısı da olsa Beykoz halkına hizmet veremez. Beykoz halkı gibi havanın açmasını karların ve buzların bir an önce erimesini beklemekteyiz Murat AYDININ  bu  şekilde hizmet vermemesini de kınıyoruz.

 

NOT : Okuyucularımıza duyurulur bu haberimizle ilgili gelen yorumları iş yoğunluğumuzdan dolayı gelen yorumları takip edemeyeceğimizden dolayı yayınlayamayacağımızı şimdiden belirtmek isteriz bu konuyla ilgilide okuyucularımızdan özür dileriz.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI