Bugun...



Başkan Yardımcısı Engin Köklü Sevda Gürdap Ayın Kaçak Yapı Yaptığını Teyit Etti

Haber ajansımız 31/08/2022 tarihinde haber başlığı İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığında kaçak ev yapan yöneticiyi açıklıyoruz. Haberimizden sonra bu kaçak yapıyı yapan Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığında yönetici olarak görev yapan Sevda Gürdap Ay bu haberimizden sonra haberimizin içeriliğinde açık adres ve kişi ismini verdikten sonra Beykoz belediyesi acil şekilde araştırmalar yaptığı yapılan araştırmalar neticesinde haberimizin doğru olduğu anlaşılmıştır.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-09-2022 10:43:14 Tarih: 03-09-2022 14:20

Başkan Yardımcısı Engin Köklü Sevda Gürdap Ayın Kaçak Yapı  Yaptığını Teyit Etti

BU HABERİ VE DİĞER HABERLERİMİZİDE SOSYAL MEDYALARDA PAYLAŞINDA GÖRELİM BUNU AK PARTİLİ YADA DİĞER PARTİLERDEN BİRİ YAPMIŞ OLSAYDI SOSYAL MEDYALARDA YAYARDINIZ BUNUDA YAYINDA GÖRELİM.

 

 

Yayınladığımız haberin ardından Beykoz belediye başkan yardımcısı Engin Köklü ajansımızın imtiyaz sahibi ile yapmış olduğu telefon görüşmesinde yapılan haberin doğru olduğunu. Burada bir kaçak yapı yapıldığını başkanlığımız bünyesinde kim olursa olsun kesinlikle kaçak yapıya izin vermeyeceğimizi  burayla ilgili yasal süreç başlatacağımızı gereğinin yapılacağını ister siyasetçi olsun ister yaşlı ister genç isterse hasta olsun yasa neyi gerektiriyorsa o yapılacaktır. Ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci ,Engin Köklüye sormuş olduğu sorularda buraya bir kaçak bina yapılıyor belediyenizin nasıl haberi olmaz burayı yapan İYİ Partide bir yönetici Beykoz belediyesinden bazı kişileri bağlayarak burada kaçak yapı yapmış. Siz başkan olarak görevini suiistimal eden memurlar hakkında  disiplin soruşturması başlatacak mısınız  ben Beykoz vatandaşı olarak şayet burayla ilgili yıkımı gerçekleştirilmediği  takdirde belediye hakkında kaçak yapıya göz yumduğunuzdan dolayı ilgili makamlara baş vuracağımı ve savcılık suç duyurusunda bulunacağımı Başkanında Erkan İzciye vermiş olduğu cevap araştırma ve inceleme başlatıldığını vatandaş olarak yasal hakkınızı kullanmaya hak sahibisiniz dedi.

 

Yayınladığımız bu haberden sonra haber ajansımıza özellikle soğuksu bölgesinden ve çok sayıda Beykoz   İYİ Parti  üyelerinden ajansımıza gelen ihbar ve şikayetlerde şunlar söylenmektedir .Bu kaçak yapıyla ilgili Beykoz İYİ Parti ilçe başkanın bilgisinin olduğunu sık sık kaçak yapı yapılan yere geldiğini bir zat kendisinin takip ettiğini geçtiğimiz günler bazı  siyasi parti ilçe başkanlarıyla birlikte. Beykoz İYİ Parti ilçe başkanı ve kaçak yapı yapan yönetici Sevda Gürdap Ay   Tokat köydeki yıkım esnasında geldiği göstermelik orada olduğu  ama bir tarafta evler yıkılırken kendisinin kaçak yapı yapması orada olması inandırıcı gelmediğini bu zamana kadar İYİ Parti ilçe başkanlığı nede kaçak yapı yapan Sevda Gürdap  Ay buraya gelmediklerini  artı. Beykoz ilçe başkanlığı çok sayıda yöneticilere tokat köye  gitmelerini ve orada bulunmalarını istemediklerini ilçe başkanlığını dinlemeyen bazı yöneticiler  tokat köy halkın yanında olduklarından o yöneticileri dışladıklarını Bugün yarın kalkar derler ki geçtiğimiz günler genel başkanımız geldi yoğun ilgi vardı teşkilatımızı karalamak için yalan haberler yapılıyor diye böyle bir söylentiler başlatacaklarını  sadece bu değil  İYİ Parti Beykoz  ilçe başkanlığının gelen yardım kolilerin kimlere verildiği ve nerelere gittiği. Sevda  Gürdap Ay İBB belediyesine nasıl işe girdiğini gelen yardım kolilerin nerelere gittiği yönetimde olan çok sayıda yöneticiler   yakın akrabalarını İBB belediyesine işe soktuklarını. Beykoz halkının bu zamana kadar yanlarında olmadıklarını seçimler yaklaşınca ufak ufak meydanlara çıktıklarını Beykoz’da İYİ Parti bu yönetimle seçimi kazanamayacağını genel başkanlık bir an önce acil olarak yönetimi değiştirmesini şimdiden yönetici olan Sevda Gürdap Ay kaçak yapı yapıyorsa . Bugün yarın meclis üyeliğine adaylığını koyarsa  seçilirse Allah bilir daha neler olur bu kaçak yapı yapıldığını ilçe başkanı ve çok sayıda yöneticilerin haberi  olduğu ve sessiz kaldıkları AKP den bir yönetici şayet böyle bir kaçak yapı yapsaydı haberi de yayınlansaydı İYİ Parti Beykoz ilçe başkanlığı ve çok sayıda yöneticiler o haberi sosyal medyada yayınlarlar ve etiketlerdiler ama  nedense. İYİ Parti ilçe başkanlığında dönen dolaplar basına çıkınca neden bunu sosyal medyalarda yaymıyorlar hadi bu haberi de sosyal medyada yaysınlar da görelim İYİ Parti Beykoz ilçe başkanı bu kaçak yapı yapıldığını çok iyi biliyor  belediyeden de bağlantıyı da kendisi yaptı. Bu kaçak yapı yapılırken buradan hiç ayrılmazdı şayet inkar ederse kaçak yapı yapı yapılırken kendisinin de orada olduğuna dair elimizdeki fotoğrafları izcihaberajansına servis ederiz bu kaçak yapıyı da yine İYİ Partiden bir yöneticinin ustalığını yaptığı yalandan yere İYİ Parti ilçe başkanlığı üç maymununu oynamasın izcihaberajansında yayınladığı bu haber tamam ile doğrudur iktidara gelmeden kendi menfaatlerine  kendi çıkarlarına çalışan ilçe başkanlığı ve yöneticileridir. Ajansımıza gelen ihbar ve şikayetler bunlardan ibaret olduğu.

Ajans olarak bu haberin sonuna kadar takipçisi olacağımızı  hatırlatırız.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI