Bugun...



Batman'da yolu kapatıp ateş yakan terör örgütü yandaşı 5 kişi gözaltına alındı

Batman'da DEM Parti'nin seçim lokali açılışı sonrası sokaklar karıştı. Açılış sonrası yüzleri maskeli bir grup, çöp konteynerleri ile yolu kapatıp ateş yaktı. Polis ekipleri ve TOMA bölgeye sevk edildi. Terör propagandası yapan grup, polis ekiplerine taş attı. Ara sokaklara kaçan göstericilerden 5 kişi gözaltına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 08-03-2024 13:29

Batman'da yolu kapatıp ateş yakan terör örgütü yandaşı 5 kişi gözaltına alındı

Batman'da, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi ( Dem Parti ) seçim lokali açılışı sonrası çıkan olaylarda 5 kişi gözaltına alındı.

YOLU KAPATIP ATEŞ YAKTILAR

Edinilen bilgilere göre, DEM Parti 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimleri için Bağlar Mahallesi ile Pazaryeri Mahallelerinin kesiştiği yerde seçim lokali açtı. Açılış sonrası aralarında yüzleri maskeli bir grup, çöp konteynerleri ile yolu kapatıp ateş yaktı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi ve TOMA sevk edildi. Terör propagandası yapan grup, polisin uyarılarına taş ile karşılık verdi. Ara sokaklara kaçan göstericilerden 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyet işlemleri devam ederken yol, temizlendikten sonra trafiğe açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı



Kaynak: İHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI