Bugun...



BAYRAM TATİLİNDE AİLELERİYLE BİRLİKTE SOĞAN TARLASINDA ÇALIŞIYORLAR

ŞANLIURFA'dan Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gelen tarım işçilerinin çocukları, Ramazan Bayramı tatilinde aileleriyle birlikte tarlada soğan hasadı yapıyor.

facebook-paylas
Tarih: 24-04-2023 15:20

BAYRAM TATİLİNDE AİLELERİYLE BİRLİKTE SOĞAN TARLASINDA ÇALIŞIYORLAR

ŞANLIURFA'dan Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gelen tarım işçilerinin çocukları, Ramazan Bayramı tatilinde aileleriyle birlikte tarlada soğan hasadı yapıyor.

Şanlıurfa'dan Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gelen tarım işçisi aileler, Amik Ovası'nda soğan tarlasında hasat yaptı. Ailelerin az da olsa ilköğretim ve ortaöğretim çağındaki çocukları da onlara destek oldu. Tarlada çalışan Fatma (14) ve Nedret (12) ile Fatmanur Yuşan (13) kardeşler, babalarına destek verdiklerini söyledi. Yuşan kardeşler, Şanlıurfa'dan geldiklerini ifade ederek, 'Biz Şanlıurfa'dan ailemizle buraya geldik. Okullar da tatil. Bugün 23 Nisan bizim bayramımız ama biz ailemize destek veriyoruz' dedi. Mustafa Yuşan (52) ise, eşi ve çocukları ile birlikte geldiklerini, sopan hasadında çalıştıklarını söyleyerek, günlük çuval başına 35 lira ücret aldıklarını söyledi.

izcihaberajansi.com DHA



Kaynak: DHA




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL HABERLER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI