Bugun...



Belediye başkanı çeyiz pazarlığına denk geldi, 800 liralık fiyat farkını kendi ödedi

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdiği esnada bir çeyiz pazarlığına rastladı. Satıcı ile düğün hazırlığı yapan aile arasında bulunan 800 liralık farkı, düğün hediyesi olarak kendi ödedi. Yaşananlardan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen gelin, Bilgin'e teşekkür etti. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

facebook-paylas
Tarih: 06-06-2021 14:09

Belediye başkanı çeyiz pazarlığına denk geldi, 800 liralık fiyat farkını kendi ödedi

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin mahalle ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bilgin geçtiğimiz gün girdiği bir zücaciye dükkanında, dükkan sahibi ve çeyiz için alışveriş yapan ailenin sıkı pazarlığına denk geldi.

BAŞKAN BİLGİN'E TEŞEKKÜR ETTİLER

Pazarlığa müdahil olan başkan satıcı ve aile arasındaki 800 liralık fiyat farkını, düğün hediyesi olarak cebinden ödedi. Düğün hazırlığı yapan Gülnihal Çelik, hem başkan Bilgin ile karşılaşmış olmaktan hem de düğün hediyesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Babası İlhan Çelik ise başkan Bilgin'e teşekkür etti. Güzel anlar, mağaza personeli tarafından kaydedildi.

 

izcihaberajansi.com

 

Çeyiz pazarlığına denk gelen belediye başkanı, 800 liralık fiyat farkını cebinden ödedi






Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI