Bugun...



Beltur Beykoz İlçesi Yalıköyde Parkında Hizmete Başladı

İstanbul Beykoz ilçesinde Yalıköyde eski adliye karşısında bulunan kamuya ait olan parkı 27 yıldır özlem aile çay bahçesi isimli işletme sahipleri tarafından çalıştırılmaktaydı şimdi ise BELTUR tarafından bugünden itibaren hizmete başladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-12-2022 18:10:04 Tarih: 24-12-2022 17:53

Beltur Beykoz İlçesi  Yalıköyde Parkında Hizmete Başladı

Yalıköyde bulunan kamuya ait olan park alanı yaklaşık 27 yıldan buyana özlem aile çay bahçesi ismi ile park alanı çay bahçesi olarak çalıştırılmaktaydı. Bu yerin eski işletme sahipleri kamuya ait olan park alanına kaçak işletme ilaveleri yaparak parkın etrafını da vatandaş ve halkın giremeyeceği şekilde  sahil tarafını camekanla ve diğer üç bir tarafını da demir korkuluklar yapar ve parkın girişine de otomatik kepenk koyarak kamuya ait olan yeri adeta özel mülkiyete çevirerek halkın girmelerine engel olmuşlardır. İstedikleri zaman otomatik kepenk kapıyı kaldırarak park alanını açarlar istedikleri zaman kepenk ki kapatarak kamuya ait olan park alanını kapatırlar kışın sandalların çekek yeri yazın ise park olarak kamuya ait olan parkı istedikleri şekilde kullandıklarını  ercimisi ödüyoruz diye vergi ödüyoruz diye halkın park alanını özel mülkiyetleri gibi kullanmaktaydılar.

 

Haber ajansımıza bu yerle ilgili çok sayıda ihbar ve şikayetler geldiğinden bu yeri işgalcilerin elinden alınarak. Kamunun yeri park alanını halkın rahat girebileceği şekilde istedikleri saatte girebilecekleri şekilde bu yerin hizmete sokulmasını bununla ilgili haber ajansımız ilgili makamlarla yapmış olduğu yazışmalar neticesinde haber ajansımızın tüm gayretleriyle  ilgili makamlarında duyarlılıklarıyla kamuya ait olan park alanı özlem aile çay bahçesi işletme sahiplerinden alınarak kamunun yerini ancak kamu çalıştırır misali BELTUR’A verilir BELTUR tarafından parkın hiçbir tarafı çevrilmeden halkın istediği zaman parka girme özgürlüğüne sahip olacaklarından istedikleri zaman parktan çıkabileceklerinden daha ucuz ve hijyenik hizmet alacaklarından bugünden itibaren Beykoz Yalıköyde BELTUR hizmet vermeye başlamıştır.

Bizler izcihaberajansı olarak ajanımızın imtiyaz sahibi erkan izci 50 yıla yakın Beykozlu olduğundan Yalıköyde  bu parkla ilgili yapmış olduğu mücadele sonucunda kamunun yerini  halka iade ettirdiğinden daha güzel hizmet verebileceklerinden dolayı izcihaberajansı olarak Beykoz halkına hayırlı olmasını temenni ediyoruz yapmış olduğumuz mücadeleden dolayı da gurur duyuyoruz.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI