Bugun...



Ben Beykoz İlçesinin Mülkü Amiriyim Mülkiye Müfettişinin Teftiş Raporunu Tanımıyorum

Geçtiğimiz günler içişleri bakanlığı tarafından AK Parti Beykoz belediyesinin memurları ve müdürleri hakkında görevlerini kötüye kullandıklarından dolayı bakanlık tarafından mülkiye müfettişi görevlendirilir. Müfettişin araştırmaları ve incelemeleri neticesinde AK Parti Beykoz belediyesinin memurları hakkında soruşturma izni verir fakat gelin görünüz ki Beykoz’un mülkü amiri kaymakam mülkiye müfettişinin teftiş raporu kim ki benim ilçemde AK Parti belediyesine memurlarına soruşturma izni veriyor diyerek. Beykoz kaymakamlığı uydurma bir rapor düzenleyerek memurlar hakkında soruşturma izni vermeyerek memurları azat etmiştir.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-05-2022 08:01:24 Tarih: 19-05-2022 17:12

Ben Beykoz İlçesinin  Mülkü Amiriyim Mülkiye Müfettişinin Teftiş Raporunu Tanımıyorum

BEYKOZ KAYMAKAMLIĞINDAN MÜLKİYE MÜFETTİŞİN TEFTİŞ RAPORUNU VE TÜM DOSYALARI İSTİYORUZ BEYKOZ KAYMAKAMLIĞI BEYKOZ BELEDİYE MEMURLARININ AZAD ETTİĞİ KENDİ KAFASINA GÖRE DÜZENLENDİĞİ VE DÜZENLENTİRDİĞİ RAPORU VERİYOR 

 

 

BEYKOZ KAYMAKAMLIĞINA İKİNCİ DİLEKÇEMİZDEN SONRA BEYKOZ KAYMAKAMLIĞI KÖŞEYE SIKINCA MÜLKİYE MÜFETTİŞİN TEFTİŞ RAPORUYLA TÜM DOSYA HALİNDE TARAFIMIZA SUNMUŞLARDIR BEYKOZ KAYMAKAMLIĞI TEFTİŞ RAPORUNUN VERMEME NEDENİ İSE BİZİM YAPACAĞIMIZ İTİRAZIN GEREKÇELERİNİ KARARTMAK AMAÇLI VERMEMİŞTİR BEYKOZ KAYMAKAMI KENDİ KAFASINA GÖRE İKTİDAR PARTİNİN BELEDİYESİNDEN KORKTUĞUNDAN DOLAYI GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANMIŞTIR.

 

Haber ajansımız Beykoz balık ekmek ve Özlem aile çay bahçesiyle ilgili kaçak ve ruhsatsız olarak ticaret yaptıklarını kamunun yerlerini işgal ettiklerine dair haberlerini yaparak ve ilgili makamlara dilekçelerle baş vurur. Dilekçelerinde belediye memurlarının görevlerini kötüye kullandıklarını ve halen görevlerini kötüye kullandıklarına dair dilekçelerine nazaran içişleri bakanlığı mülkiye müfettişi görevlendirilir. Mülkiye müfettişinin yapmış olduğu araştırmalar  neticesinde AK Parti Beykoz belediye Murat Aydının ekibiyle ilgili bazı memurlar hakkında görevlerini kötüye kullandıklarından dolayı soruşturma izni verilir fakat. Beykoz kaymakamlığı iyilik meleği bakın burada ne yapıyor görevlerini kötüye kullanan AK Parti belediyesinin memurları hakkında uydurma bir rapor düzenleyerek ben mülkiye müfettişin teftiş raporunu dinlemiyorum benim ilçemde hiçbir mülkiye müfettişi belediyemin memuru hakkında hiçbir mülkiye müfettişi soruşturma izni veremez resti çekerek düzenlediği raporda soruşturma izni vermemiştir.

 

Ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci mülkiye müfettişinin teftiş raporunu ve mülkiye müfettişinin tüm dosyalarını dilekçe halinde ister bakın. Beykoz kaymakamı kendini o kadar uyanık zannediyor ki kalkıyor kendi kafasına göre düzenlemiş olduğu soruşturma izni vermediği raporu veriyor. Bunu verme amacı ise şikayetçinin 10 günlük itiraz hakkına engel olmak için bilgi kirliliği yaratmak için müfettişin teftiş raporunda ve tüm dosyada olan bilgileri ve bilgi kirliliği yaratmak için müfettişin teftiş raporunu vermemiştir.

Ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci Beykoz kaymakamlığına ikinci dilekçesini yazar ısrarla müfettişin teftiş raporunu ve tüm dosyaları ister bu kanunen hakkı olduğu halde. Beykoz kaymakamlığı nasıl görevini kötüye kullanan memurlar gibi görevini kötüye kullanarak teftiş raporunu vermeyerek ajansımızı ve imtiyaz sahibini uyutmaya çalışmıştır. İkinci dilekçemizden sonra Beykoz kaymakamlığı teftiş raporunu ve tüm dosyayı şikayetçi olan ajansımızın imtiyaz sahibine teslim edilir.

 

Bakın Beykoz kaymakamı o kadar uyanık ki AK Parti belediyesini o kadar koruyor ki teftiş raporunda mülkiye müfettişi bazı memurlar hakkında soruşturma izni veriyor ama. Beykoz kaymakamı diyor ki benim arkamda İstanbul valiliği var benim arkamda Beykoz belediyesi var bana bir şey olmaz şikayetçi Erkan İzci benim hakkımda şikayette bulunsa sonuçta İstanbul valiliğine gidecek memur memura dokunamaz misali benim disiplin soruşturması açılamaz  düşüncesine kapılarak. Beykoz kaymakamlığı ben mülkiye müfettişinin teftiş raporunu dinlemiyorum elinin tersi ile rapora vurarak benim raporum geçerlidir diyerek Beykoz belediyesi memurlarını iyilik meleği rolünde bulunarak görevlerini kötüye kullanan memurları azat etmiştir.

BEYKOZ KAYMAKAMLIĞI AZAT ETTİĞİN KORUDUĞUN SUÇ İŞLEYEN MEMURLAR KADAR SİZDE SUÇ İŞLEDİNİZ BAK BEYKOZ BALIK EKMEK KAÇAK RUHSATSIZ TİCARET YAPIYOR BUNU SİZ VE BEYKOZ BELEDİYESİ BİLDİĞİNİZ HALDE SİZ GÖZ GÖRE GÖRE SUÇ İŞLEYENİN ARKASINDA DURDUNUZ MEMURLARIN ARKALARINDA DURDUĞUNUZ İÇİN  SİZDEN GÜÇ ALARAK BAK BEYKOZ BELEDİYESİ HALEN SUÇ İŞLEMEYE DEVAM EDİYOR.

Ajansımıza gelen yoğun ihbar ve şikayetlerde her  iki işletmeyle ilgili Beykoz kaymakamının suç işleyen memurların arkasında durduğundan dolayı tüm gelişmeleri ajansımızda okuduklarından dolayı gelen şikayet ve sitemlerde nasıl Beykoz belediye başkanı Murat Aydını bir daha belediye başkanı olarak görmek istemediklerini. Beykoz kaymakamının da her geçen gün Beykoz halkının gözünden düştüğü Beykoz’a böyle bir kaymakam  gelmediğini isyan ettiklerini halkın yanında olmadığını sadece koltuğunu koruduğundan iktidar partinin belediye memurlarının yargılanmalarını istemediğinden Beykoz kaymakamlığına da siyaset mi girdi diyerek. Beykoz halkı Beykoz kaymakamından hiç bir şekilde  memnun olmadıklarını müfettişin vermiş olduğu kararda ve kendisinin düzenlemiş raporda adaletli olmadığı anlaşılmıştır. Ajansımıza bu konuyla ilgili yayınlanan haberlerde çok sayıda yorumların geldiği gelen yorumları etik olmadığından yayınlamadığımızı bizlerde izcihaberajansı olarak Beykoz kaymakamının belediyeyle ilgili kendi kafasına göre düzenlediği raporun adaletli bir rapor olmadığını bu konuyla ilgili ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci sonuna kadar takibini yapacağını hatırlatırız.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI