|
Tweet |
Haber ajansımıza bugünlerde yoğun şekilde gelen şikayetlerde buraya tedavi için gelen hasta ve hasta yakınlarından girişte güvenliğin olduğu bölgede HES kodu sorgulaması yapılmadığı. Giren çıkanın virüslü olup olmadığı belli olmayan girişteki güvenliğin güvenlik olarak hiçbir fonksiyonun olmadığına dair gelen şikayetler üzerine. Haber ajansımız şeffaf habercilik yaptığından dolayı kliniğine girmeden önce kameralarımızı çalıştırarak içeri girdiğimizde giriş kapısında güvenliğin bizlerden ve diğer hasta ve hasta yakınlarından HES kodu sorgulamasını istemediği ve yapmadığı ajansımız yaklaşık iki saate yakın takip yaptığı halde giriş kapısındaki güvenliğin HES kodu sorgulaması yapmadığını bu nedenle gelen ihbarların doğru olduğunu okuyucularımız bir an önce buraya sıkı denetim yapılmasını istemektedirler.
izcihaberajansi.com

Hersey saten normale döndü bu mu göze battı. Kimse boşa duyar kasıp insanları karalamasın. Otobüste dolmuşta dipdibeyiz. Avm de Hastanede Havalimanlarında vs içiçeyiz. Sosyal mesafe kalmamış hes kodu problem olmuş çok komik. Siz avm lerde hes kodu bakılıyormu sanıyorsunuz cihazı öle yalandan göstermelik tutup geçiriyorlar. Ayrıca Hastanede TC ile saten belli olur hasta olan olmayan. Gereksiz bir haber. Biraz daha faydalı şeylere odaklanın bence.

Son olarak bu pandemi döneminde en çok yıpranan çalışanlardan biride güvenlik görevlisi arkadaşlardır bütün salgın boyunca günde 16 saatten fazla nöbet tutmak durumunda kalanlar bile oldu haberde çalışanlara yönelik ben etmenizde biraz daha hakkaniyetli davranmanız rica ediyorum

Hiç bir hastane kurumunda hes kodu uygulaması zaten yok dediğim gibi hasta kabulde tc numarası ile bu bilgiler zaten sorgulanıyor ayrıca hastanelerin tek bir girişi yok her hasta kontrol altına alınamaz vatandaşlar bir hastanın yanında 3 kişi geliyor yanındakiler içeri alınmasa tartışma başlıyor hava sıcaklığından dert yanıyolar haberiniz lafım yok ama lütfen günümüz şartlarında olaya biraz daha objektif bakmanızı rica ediyorum umarım ilgili arkadaşımız bu durumla ilgilide bir araştırma yapıp tek sorumlubun güvenlik veya diğer sağlık çalışanları olmadığını anlar

sayın okuyucumuz Görkem Yılmaz yapmış olduğunuz yoruma saygı duyuyoruz fakat ajansımızı yalan haberden dolayı yargılıyorsunuz ajansımız vatandaştan gelen ihbarları yerinde görerek inceleyerek ona göre yayınlamaktayız kulaktan dolma haber yapmıyoruz bu yerde önce bir araştırma yapıp takip ettik girişte güvenlik hiç bir şekilde hiçbir hasta ve yakınlarına HES kodu sorgulaması yapmamıştır kamera kayıtlarında da açık net görünmektedir hastane kamera kayıtlarında da gözükmektedir bir Adliye girerken bir AVM girerken HES kodu sorgulamasını güvenlikler girişte almadan vatandaşı içeri almıyorlar neden bu hastane aynı sistemi yapmıyor bakınız bizim araştırmamızda hasta ve hasta yakınları ve hastanede çalışan personelleri herkesi maskeli olarak gördük biz neyi gördüysek onu yayınlarız bu nedenle lütfen ajansımıza leke atmayınız belki bu haber size de dokunmuş olabilir ama bu haberi bulanık gözle görmüşünüz anlaşılan yapmış olduğunuz yoruma saygı duyarız Saygılar .

O arkadaşa söyleyin hasta kayıt geldiğinde zaten tcsinden durumunun ne halde olduğu gözüküyor aof iş olsun die gelipte Bi kurumu kotu göstermekten başka Bi işi olmayan boş Bi vatandaşın boş işi saçma sapan dedektiflik oynıcana bu arkadaş gelip görevlilerden bilgi alabilirdi