Bugun...



Beykoz Ardahanlılar Derneğinin Kongresi Yapıldı

İstanbul Beykoz ilçesi Ardahanlılar derneğinin kongresi Beykoz soğuksu Yücel Çelikbilek kültür merkezinde yapıldı. Bir yıl boyunca şimdiki vekil başkan. Demet karakayacı Ardahanlılar dernek başkanı. Olarak görev yapacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-09-2021 19:23:01 Tarih: 26-09-2021 18:27

Beykoz Ardahanlılar Derneğinin Kongresi Yapıldı

 

BİRYIL BOYUNCA BAŞKANLIK YAPACAK OLAN DEMET KARAKAYACI

 

 

ÜÇ BAŞKAN ADAYI 

 

 

3YIL SÜRESİNCE YÖNETİM LİSTESİ 

 

 

Beykoz Ardahanlılar derneğinin kongresi pandemiden dolayı yapılamadığından dernek yönetimi almış oldukları karar neticesinde bugün kongre yapılmasına karar verildi kongreye pandemi göz önüne alınarak kısıtlı üye sayısıyla kongre yapılmasına karar verildiği başkanlık adayı 3 kişi olduğu Vural ÇELİK Yusuf ŞİT ve şuan ki dernek başkanı olan Demet KARAKAYACI vekaleten dernek başkanlığı yaptığı eski başkan olan İnan AKTÜRK’ÜN vefatından sonra dernek yönetimin almış olduğu kararda İnan AKTÜRK’ÜN yerine genel kongre yapılana kadar. Demet KARAKAYACI’NIN vekaleten başkan olduğu bugün yapılan kongrede derneğin pandemiden dolayı üye katılımının az  sayıda davet etmeleri bir nevi derneği de hayal kırıklığına uğratıldığı uğrama nedeni ise şöyle ki 3 aday olunca katılımın yeteri kadar toplanamadığından daha sonra dernek üyeleri ve yönetim aldıkları kararda derneğin tüzüğüne  göre  dernek başkanının 3 yıl görev yaptığı bu nedenle alınan kararda kongre tarihinden itibaren 3 adayın 1 er yıl dönüşümlü olarak başkanlık görevlerini yapacaklarını. Bu 3 yıl boyunca yönetimde görev alacak olan asil ve yedeklerde 3 yıl boyunca aynı yönetimde kalacaklarını sadece başkanların değişeceğini yönetim listesinde 3 başkan adayın ortak olarak her bir başkan ayları kendi listesinde seçtikleri üyeleri yönetimde görev dağıtımı yaptıkları. Bugün ki kongre de alınan bu kararlardan sonra 3 başkan adayı kongrenin Divan başkanına  sunmak için hazır bulundurdukları kongre saat 12:00 de toplanarak Divan başkanı Kemal DEMİR, Divan başkan yardımcısı Mahir TAŞTAN, Divan sekreteri Davut DEMİR  divan başkanlığı oylamaya sunuldu oylama neticesinde divan başkanlığı kurulduktan sonra 3 adayın birlikte almış oldukları kararı ve yönetimde isim listesinin ve her yıl bir adayın başkan olarak görev alacaklarını. İlk görevi şuanda vekil olarak başkan olan Demet KARAKAYACI  bir yıl boyunca başkanlık görevine devam edeceğini ikinci ve üçüncü yıl yönetimin ikinci yıl hangi adayın başkan olacağı ileriki günlerde görev dağılımında karar defterinde belli olacağına dair 3 adayın divana sunmuş oldukları  yönetim listesi ve karar divana sunulduktan sonra divan başkanlığı tarafından oylamaya geçilmesi için önce kongreyi başlatılması için 1 dakikalık saygı duruşunda durulduğu ve istiklal marşının okunduğu istiklal marşı ve saygı duruşu ULU Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve vefat eden Ardahanlılar dernek başkanı İnan AKTÜRKÜN anısına bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okunduktan sonra divan başkanı 3 adayın almış oldukları kararın oylamaya sunulduğu oylama neticesinde kabul edildiği daha sonra 3 aday kısa bir konuşma yaptıktan sonra  Ardahanlılar dernek başkanı İnan AKTÜRKÜN  anısına slayt gösteri yapıldığı Slayt gösteri sırasında duygusal anların yaşandığı özellikle eşinin göz yaşlarını tutamadığı gözlerden kaçmamıştır. Slayt gösteriden sonra tebrikler kabul ederek kongre sona ermiştir

DERNEK YÖNETİM LİSTESİ

ASİL

Demet KARAKAYACI

Vural  ÇELİK

Yusuf ŞİT

Nursel ATEŞ

Burak KORKMAZ

Erkan İZCİ

Kurbani  SUNAL

Metin YILDIZ

Serkan YILDIZ

Murat TAHA

Celal KARAKAYACI

 

DENETLEME KURULU

Alaattin KILIÇ

Mahir TAŞTAN

Kemal DEMİR

 

İzci haber ajansı imtiyaz sahibi Erkan İZCİ Ardahanlı olduğundan dolayı derneğin asil yönetiminde görev aldığını izcihaberajansi.com olarak İstanbul ve Beykoz   Ardahanlılara  hayırlı olmasını temenni ediyoruz  görevlerinde başarılar diliyoruz. izcihaberajansi.com olarak Kars , Ardahan, Iğdır ayrımcılığı yapmadan her zaman yanlarında olduğumuzu  belirtmek isteriz. Beykoz ilçesinde ki diğer STK derneklerinin de yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz Beykoz Ardahanlılar derneğine hayırlı uğurlu olsun başarılar  diliyoruz.

 

izcihaberajansi.com

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :
IGDIRLI Necmiye / 27-09-2021 19:15:00

Hayırlı olsun Allah utandırmasın  inan sevindim rahmetli inan çok dağıttı bu derneği inşallah başaracaksınız bu derneğe bir basın mesupununda yönetime girmesi inan çok güzel oldu

Yusuf soguksulu / 27-09-2021 18:43:00

Hayırlı olsun Allah utandırmasın ben şunu söylemek istiyorum gerçekten izci ajans sahibinin bu dernekte yönetimde olması inan harika çok iyi isabet etmişsiniz bakın Beykoz'da yaklaşık 12 derneğin kendine göre taraf tutuğu basın var bu basın bunarım haberlerini etkinliklerini yayınlıyorlar işte ne güzel Ardahanlılarında sesini duyuran bir ajans çıktı inan ben bu ajansı çok yakındanda takip ediyorum sadece ben değil inan İstanbul genelinde bile takip edenler var iş yerindeki çok sayıdaki arkadaşlarım bile takip ediyor  şunu demek istedim Ardahanlıların arkasında yerel bir basın değil inan ulusal yayın yapan bir ajans var bu gerçekten çok büyük avantaj  Ardahanlılar derneğine tüm Ardahanlılara ve izci ajans sahibine hayırlı olmasını diliyorum Allah utandırmasın diyorum yolunuz bahtınız acık olsun.

Karslı Yusuf / 27-09-2021 10:35:00

Hayırlı olsun demet hanım hayırlı olsun izci yönetime bir basını almanız gerçekten çok iyi fikir derneğin sesi olur her konuda inan bu hoşuma gitti birde dernek gerçekten çok dağılmış bu derneği biran önce toplayın düzene sokun tekrar Allah utandırmasın başarılar diliyorum

inci Ardahanlı / 27-09-2021 10:06:00

Allah utandırmasın hayırlı olsun gerçekten bu dernek son 2 yıla yakın çok dağıldı üye bile kalmadı bu dernek böyle değildi ama dernekçilikten anlamı yan iki ve dik kafalı kişi bu derneği maf etti inşallah biran önce bu dernek ayağı kalkar tekrar hayırlı olsun .

yorumcu / 27-09-2021 09:34:00

Hayırlı olsun Allah utandırmasın başarılar diliyorum bende bir Ardahanlıyım ama bu dernek çok dağılmış çok İnan bu derneği çok dağıttı çok inan kendi kafasına göre derneği yönetti ama yapamadı inşallah bundan sonra dernek biran önce kendini toplar.

Ardahanlı İbrahim / 27-09-2021 09:13:00

Hayırlı olsun Allah utandırmasın izci sizde hayırlı olsun başarılar dilerim.

ZEYNEP ARDAHANLI / 26-09-2021 21:18:00

HAYIRLI OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN İNŞALLAH DERNEK İLERİ GİDER DERNEK GERCEKTEN ÇOK GERİDE İNAN BAŞKAN DERNEGİ GÖTÜREMEDİ İNŞALLAH BU SEFER BİRŞEYLER OLUR

Çifte çınarlar Ömer / 26-09-2021 20:54:00

Hayırlı olsun Erkan bey Allah utandırmasın inan çok güzel oldu Ardahanlıların sesini ajansında duyurursun basının çok büyük rol var bunu unutma tekrar hayırlı olsun.

Emine Balmuk / 26-09-2021 20:48:00

Tebrik ederim başarılar dilerim yolunuz bahtınız açık olsun tebrik ederim.

yorumcu / 26-09-2021 20:46:00

Hayırlı olsun Allah utandırmasın.

Sinoplu Ali / 26-09-2021 20:22:00

Tebrik ederim Allah utandırmasın yolunuz bahtınız acık olsun başarılar diliyorum izci sizde başarılar diliyorum.

yorumcu / 26-09-2021 20:20:00

Bravo tebrik ederim Allah utandırmasın yeni yönetiminiz ve yeni basın danışmanız ama inan çok büyük bir avantajınız var Ardahanlılar sizi kıskandım güzel fikir bir basın danışmanınızın olması bir ajansınızın olması çok çok güzel. Ve büyük avantaj

yorumcu / 26-09-2021 20:17:00

Allah utandırmasın inşallah Beykoz ilçesine ve Beykozlu Ardahanlılara iyi bir hizmetler verirsiniz ama bir gazetecilide yönetime almanız inan harika bu fikri kimden çıktıysa harika sesinizi reklamınızı yapacak bir basın şartı aferin size Ardahanlılar.

Ali ortaçeşmeli / 26-09-2021 20:14:00

Ben bir Ardahanlı olarak yönetim listesine baktım gerçekten güzel bir basın mensubunu da yönetime almanız inan harika oldu hiç deyimi sesimizi sıkıntımızı duyuracak bir basın şart izci sana da hayırlı olsun hemşerim Allah utandırmasın.

Riva Mah Cengiz / 26-09-2021 20:10:00

Tebrik ederim yolunuz acık olsun Ardahanlılar yönetime bir basını da almanız çok çok iyi oldu ehemde Beykoz'da ve İstanbul genelinde çok iyi ses yapan bir ajansı listeye almanız tam yerinde isabetli karar tebrik ederim Allah utandırmasın. 

Soğuk sulu Ardahanlı / 26-09-2021 20:06:00

Evet sonunda derneğimizin yönetimi belli oldu Allah utandırmasın gerçekten derneğimizde bir basınında yer alması çok büyük avantaj sesimizi duyurmuş olur izci başarılar dilerim Allah utandırmasın.

Barınak üyesi / 26-09-2021 20:03:00

Evet geç kalındı niye tebrik ederim başarılar dilerim Allah utandırmasın Derneğinizi yolunuz bahtınız acık olsun.

yorumcu / 26-09-2021 20:01:00

Erkan komşum tebrik ederim Allah utandırmasın sen çok başarılı ve hırslı kişiliğin var bu derneğe de büyük katkıların olacak eminim..

Ardahanlı kemal / 26-09-2021 19:59:00

Erkan kardeşim niye zamanında bu derneğin yönetiminde yer almadın neden inanıyorum bu derneğe güzel katkıların olacak basın olarak seni istemeyenler ola bilir ama sen derneğine hizmet ver inan iyi bir isabet yaptın başarılar dilerim.

ECEM Tüysüz / 26-09-2021 19:56:00

Hayırlı olsun Allah utandırmasın Başarılar diliyorum.

Erhan tuysuz / 26-09-2021 19:55:00

Erkan bey bu derneği el birliğiyle ayağı kaldırın inan taze kana ihtiyacı var derneğin inanıyorum ki derneğe basın olarak çok faydan olacak.

yorumcu / 26-09-2021 19:53:00

Erkan bey hayırlı olsun Allah utandırmasın sen çok iyi başarılı ve her yeri titreten gazetecisin bunu Beykoz halkı çok iyi biliyor inanıyorum ki bu dernekte de başarılı olacaksın .

Gönderce Mahallesi / 26-09-2021 19:50:00

Abi niye bu zamana kadar bu dernekte yönetimde olmadın sen başarılı birisin her yeri titreten kişisin inşallah hayırlı olur ama inanıyorum ajansın bu derneğin sesini duyuracak.

Akbabalı nevzat / 26-09-2021 19:48:00

Abi hayırlı olsun İnan bu derneğe büyük katkın olacak eminim ama bu derneğe yönetime girmen bazılarının çanını sıkacak ama iyi olacak Allah utandırmasın Abim.

Karslılar mahallesinden Ali / 26-09-2021 19:46:00

Hayırlı olsun Erkan Abi Allah utandırmasın inşallah derneğe iyi bir katkın olur olacağında inanıyorum

Mustafa orta çeşmeli / 26-09-2021 19:45:00

Hayırlı olsun Allah utandırmasın izci sizin de bu yönetimde olmanız inan çok iyi oldu tebrik ederim

yorumcu / 26-09-2021 19:43:00

Hayırlı olsun Allah utandırmasın evet bu derneğe bir basın danışmanı ve bu derneğin sesini duyuracak sizin gibi tecrübeli gazeteci şarttı.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI