Bugun...



Beykoz Balık Ekmeğin Kaçak Yapılan Ön Cephesinin Yıkımı Gerçekleşti

Gümüş Suyu Mah Kelle İbrahim Caddesi No 17/2 A 301 ada 25 parselde bulunan Beykoz balık ekmek işletmesinin ön cephesi kaçak olduğundan dolayı yıkımı gerçekleştirilmiştir.

facebook-paylas
Tarih: 06-04-2022 16:03

Beykoz Balık Ekmeğin Kaçak Yapılan Ön Cephesinin   Yıkımı Gerçekleşti

YAKLAŞIK 4 AY ÖNCE ÇEKİLEN RESİM 

04.04.2022 TARİHE AYİT RESİMLER 

 

BU YER RESMEN BARAKA ACIK NET GÖZÜKMEKTE BU YERE NASIL SAHTE RUHSAT VERİLMİŞ 

 

 

05.04.2022 TARİHİNDE KAÇAK YAPILAN ÖN ÇEPE  YIKIMI 

 

Beykoz balık ekmeğin burada 3 yıllık kira sözleşmesi olduğu büyük şehir belediyesi tarafından bu yerin 100 m2 olduğu bu yerin tamam ile baraka olduğu. Büyük şehir belediyesi tarafından buranın kaçak olduğundan dolayı 23/03/2021 tarihinde Ali AK adına yapı tatil tutanağı tutulduğu buranın normalde büyük şehir belediyesi tarafından tamam ile yıkılması gerekirken halen yıkılmadığı bu yetmezmiş gibi Beykoz balık ekmek işletme sahipleri boğaz ön görünümlü bu yeri bu barakayı her geçen gün sağlı sollu bina arkasında kaçak ilaveler yaparak büyüttüklerini ön cephesine boydan boya sürgülü pimapen yaptıklarından. Boğaziçi imar müdürlüğü tarafından dün kaçak yapılan pimapenlerin tamam ile söküldüğü  üstündeki reklam tabelasını da  tamam ile söktükleri işletmenin yan cephesini de reklam tabelaları koyduklarından yine.Büyük şehir belediyesi tarafından söküldüğü dün yıkım gerçekleştirildikten sonra işletme sahipleri büyük şehir belediyesinin ön cephesindeki yıkmış oldukları reklam tabelasını da belediye gittikten sonra yerine taktıkları.

 

Bu işletme sahipleri ön cephesinden hariç arka cephesinde de kaçak inşaat yaptıklarını bunu da büyük şehir belediyesinin gördüğü ajans olarak bizlerde bunun takipçisi olacağımızı bu arka cephesi ile ilgili tutanaklar tutulup  tutulmadığını  bu arka cephesiyle ilgili ikinci haberimizde resimleriyle birlikte video görüntüleriyle birlikte yayınlanacaktır. Bu konuyla ilgili olarak Boğaziçi imar müdürlüğü hakkında ilgili makamlara şikayet konusu yapılacaktır. Savcılığa da suç duyurusunda bulunulacaktır yapı tatil tutanağı ve yıkım kararı olduğu halde burada inşaat yapmalarına. Boğaziçi imar müdürlüğü tarafından göz yumduklarından dolayı Boğaziçi imar müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.

BU HABERİMİZİN DEVAMI GELİYOR YER YERİNDEN OYNUYACAK NASIL KAÇAK YER YAPILIYORMUŞ KİMLER GÖZ YUMUYOR .

 

izcihaberajansi







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI