Bugun...



Beykoz Balık Ekmek Balıkçı Barınağından Çıkarılarak Ebedi Yolcuğuna Uğurlandı

Beykoz balık ekmek isimli tekne yıllardır Beykoz balıkçı barınağını işgal etmiş çalışma ruhsatı da olmadan yıllardır barınak içerisinde ticaretin yasak olduğu halde kaba kuvvet kullanarak siyasi güçlerini de kullanarak. Bugüne kadar barınak işgal edilmiş bugün sabaha doğru Beykoz balık ekmek isimli tekne barınak dışına çıkarılarak edebi yolcuğuna uğurlanmıştır. Beykoz halkının ve balıkçı barınak üyelerinin gözleri aydın.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-04-2022 21:04:19 Tarih: 29-04-2022 20:11

Beykoz Balık Ekmek Balıkçı Barınağından Çıkarılarak  Ebedi Yolcuğuna Uğurlandı

OKUYUCULARIMIZIN AJANSIMIZA YOLAMIŞ OLDUĞU TULUM OYUN HAVASI HEP BERABER OY OY OLMADI BİRDAHA OY OY 

 

 

 

 

 

 

Haber ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci öz veriyle bu bölgeyle ilgili yapmış olduğu mücadelede yapmış olduğu mücadele ise kamunun yerlerini, işgal  ruhsatsız olarak ticaret yapma kamunun yerlerini işgal etmeleri yetmezmiş gibi halkı kamunun yerinden sahillerden geçme özgürlüklerini kısıtlamalarından dolayı. Ajansımız imtiyaz sahibi Erkan İzci ilgili makamlara yapmış olduğu dilekçeler neticesinde ajansında da haberlerini yaptığı ajansımızın imtiyaz sahibinin  50 yıllık  Beykozlu olduğundan Beykoz ilçesinde bu kadar siyasi parti ilçe başkanlarından daha iyi kamunun yerlerini koruduğu bu nedenle haber ajansımızın imtiyaz sahibi sahillerin tahliyesini yaptırdı. Beykoz balık ekmek teknesini barınak dışına tahliyesini yaptırdı şimdi ise barınak önünde tapulu yer diyerek ruhsatsız kaçak olarak faaliyet gösteren ızgarayla ilgili mücadelesini devam ettirdiği bu konuyla ilgili Boğaziçi imar müdürlüğü, Beykoz belediyesi işyeri ruhsat denetleme müdürlüğü ve zabıta müdürlüğü hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağını bu konuyla ilgili suç duyurusunda bulunulacağını memuru disiplin soruşturması başlatılması için ilgili mercilere baş vurulacaktır.

 

BOĞAZİÇİ İMAR MÜDÜRLÜĞÜ BARINAK ÖNÜNDEKİ ÇALIŞMA RUHSATI OLMAYAN BURADA TİCARET YAPAN IZGARAYI GÖRMÜYORMUSUNUZ. BEYKOZ  BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN RUHSAT DENETLEME MÜDÜRLÜĞÜ VE BAŞKANLIĞI VE ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ BURADAKİ KAÇAK FAALİYETİ GÖRMÜYORMUSUNUZ VATANDAŞA GELİNCE ATMACA OLUYORSUNUZ, ASLAN KESİLİYORSUNUZ, KRAL, PADİŞAH OLUYORSUNUZ. AK PARTİ BEYKOZ BELEDİYESİ MECLİS ÜYENİZ OLAN FURKAN ÇELİKER’E GELİNCE BIRAKIN KANUNU, YASA, DİNLEMEYİ ADALETİ BİLE DİNLEMİYORSUNUZ. VİCDANINIZIN SESİNİ BİLE DİNLEMİYORSUNUZ UNUTMAYIN'Kİ BU KOLTUKLAR GELİP GEÇİCİDİR AMA KULA HAKKI KALICIDIR TABİ SİZLER KUL HAKKININ NE OLDUĞUNU BİLİYORSANIZ.

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI