Bugun...



Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Haber Ajansımızdan Kaçıyor

Beykoz belediye başkanı Murat Aydınla Beykoz’la ilgili ve bazı başkan yardımcılarıyla ve bazı müdürleriyle ilgili ajansımıza gelen ihbar ve şikayetlere nazaran başkan Murat Aydınla röportaj için üç kez özel kalem müdürüyle röportaj için randevu talebinde bulunduğumuz halde geri dönüşüm yapılmamaktadır.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-01-2022 17:06:10 Tarih: 27-01-2022 16:09

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Haber Ajansımızdan Kaçıyor

Haber ajansımıza Beykoz halkı tarafından Beykoz belediyesiyle ilgili başkan yardımcıları  ve bazı müdürlerle ilgili ajansımıza gelen ihbar ve şikayetler neticesinde ajansımızın da belediyeyle ilgili  başkan yardımcıları ve bazı müdürlerle ilgili görevlerini suiistimal etmekten dolayı elimizdeki belgelere dayanarak. Beykoz’un bazı sorunlarıyla ilgili belediyenin görevlerini suiistimal ettiklerine dayanarak ajansımızda Beykoz belediye başkanı Murat Aydına kameraları röportaj için soru cevap şeklinde başkanın özel kalemine röportaj teklifinde üç kez  müracaat ettiğimiz halde Murat Aydın ve özel kalem müdürlüğü bizlere geri dönüşüm yapmayarak ajansımızdan kaçmaktadırlar. Beykoz belediyesinin hizmetleri AK Parti üyelerine olduğu kaçak inşaatların sadece AK Parti üyelerine olduğu evde sıcak aş  hizmeti sadece AK Parti üyelerine olduğu eksik evraklarla işyeri ruhsatı verme sadece AK Parti Beykoz belediyesi meclis üyesine olduğu özel otoparklar yapmak. AK Parti belediyesi meclis üyesine olduğu şuanda kaçak ruhsatsız sahilde balık ızgara çalışmasına göz yumulduğu buda AK Parti Beykoz belediyesi meclis üyesine olduğu kaçak ev yapma izninin eski Beykoz kaymakamı AK Parti yandaşı olan  AK Parti üyesine olduğu say say bitmez tabi Murat Aydın bizimle röportaj yapmayı kabul etmez.

 

Biz izcihaber ajansı kimseden reklam almıyoruz kimseye vefa borcumuz yok kimsenin de bize vefa borcu yok izcihaberajansı protokol gazetesi değil izcihaberajansı şakşak gazetecilik yapmıyor izcihaberajansı araştırmadan asılsız haberler yapmıyor. İzci haber ajansı  Beykoz’da bazı yerel gazetelerin araştırmadan karşı tarafın cevap hakkını almadan devlet kurumuna karşı yalan haber yapmıyor izcihaberajansı Murat Aydına yada kendine güvenen başkan yardımcılarına diyor ki hadi hodri meydan haber ajansımıza kamera görüntülü soracağımız sorulara soru cevap olarak röportaj yapında görelim izcihaberajansı Beykoz belediyesine diyor ki sizlerden reklam almıyoruz. Sizlerde bizlere reklam vermiyorsunuz ne vefa borcumuz var nede sizin  bize karşı vefa borcunuz var biz halkın sesiyiz hadi hodri meydan bizlerle röportaj yapında görelim yapamazsınız  izcihaberajansı . Beykoz belediye başkanı Murat Aydına ve ilçe başkanı Hanefi Dilmaça  diyor ki  sizin belediyenizde sizin partinizde  ilk kez tarihte görülmüş AK Parti hükümetinin TC Devletinin iki bakanlık makamının meclis üyenizin işletmesini tahliyesi için karar verilmiş. Bu meclis üyeniz iki bakanın kararına karşı gelerek bu iki bakanlık Beykoz kaymakamlığına tahliye için üst yazı yazar Beykoz kaymakamlığı da üstüne düşen görevi yapar buranın tahliyesini gerçekleştirir. Sizin Beykoz belediyesi meclis üyeniz sizlere kafa kaldırarak kaçak işletmesinin önünde  iki bakanlık makamını ve Beykoz kaymakamlık makamını  tulum eşliliğinde protesto etmiştir. Sizlerde sessiz kaldınız bu meclis üyeniz hakkında parti olarak  hiçbir şekilde kınama yada disiplin konusun da girişimde bulunmadınız aksine korkuyorsunuz belediye olarak ruhsatsız hiçbir işletmenin çalışmasına izin vermiyorsunuz. Murat Aydın ve AK Parti Beykoz ilçe teşkilatı ilçe başkanı Hanefi Dilmaç meclis üyesine gelince sessiz kalmaktadırlar soruyoruz biz basın olarak sizlerden daha iyi kamunun yerlerini savunuyoruz ama siz halen meclis üyenizin kaçak ruhsatsız yol ortasında balık ekmek ızgarasına göz yumuyorsunuz hani Adalet Kalkınma Partisinin adaleti biz söyleyelim mi. Adamını kollama partisi  tabi ki Murat Aydın izcihaberajansına röportaj vermekten kaçak biz yine diyoruz hodri meydan Murat Aydın bizden kaçma kamera kayıtlı olarak bizlerle röportaj yap da görelim.Ajansımıza gelen ihbar ve şikayetlerde Murat Aydın ve Hanefi Dilmaç camilere ve cenazelere giderek halkın duygularıyla oynuyorlar ama bir meclis üyesine sözlerini geçiremiyorlar. Beykoz haklıda diyor ki seçimlerde özellikle Hanefi Dilmaç ve Murat Aydın seçim zamanı halkın yüzüne bakamayacaklar  seçim zamanı kolladıkları meclis üyesinden medet umacaklar fakat meclis üyesi de hayal kırıklığına uğrayacak bir( Atasözüyle cevap verelim  Kelin Merhemi Olsa Kendi Başına Sürer.

NOT : Okuyucularımıza duyurulur bu haberimizle ilgili gelen yorumları iş yoğunluğumuzdan dolayı gelen yorumları takip edemeyeceğimizden dolayı yayınlayamayacağımızı şimdiden belirtmek isteriz bu konuyla ilgilide okuyucularımızdan özür dileriz.

izcihaberajansi.com

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI