|
Tweet |
(1)(3).png)

(1).jpg)

Yalıköy özlem aile çay bahçesinin dönemin belediye başkanı kendisinin tapulu malıymış gibi kamuya ait olan belediyeye ait olan parkı bu işletme sahiplerin evrak bir nevi haksız kazanç elde etmeye ön ayak olmuş bu işletme sahibi parkın boğaz ön görünümlü olan denize sıfır olan parkın etrafını çevirerek parkın için kaçak işletme ilaveleri yaparak parkın girişinde otomatik kepenk koyarak halkın parka girmesi özgürlüğünü kısıtlamıştır bu işletme sahibi vergi levham var diyerek ercimisi ödüyorum diyerek kendi tapulu malıymış gibi kamuya ait parkı çevirerek sahiplenmiştir ercimisi ödemem buranın kullanım hakkını ve sahiplenme hakkını vermediğini bu işletme sahibi yıllardır dönemin belediye başkanı ve belediye başkan yönetimi kaçak ve ruhsatsız çalışmasına göz yummuş burada parkın çevirmesine işletmesine ek ilave yapmasına göz yummuş izcihaberajansi.com olarak tüm araştırmalarımız neticesinde bu işletmenin kamunun yerini işgal ettiği ruhsatsız çalıştırdığını öğrenildikten sonra Beykoz belediyesiyle yapmış olduğumuz yazışmalar neticesinde bu işletmenin ticaretten men edildiği mühürlendiğini bu işletme mühür seki yaptığını bizim çabalarımız sonucu bu işletmenin ticaretten men edildiği halde faaliyet gösterdiğini defalarca ruhsat denetleme müdürlüğün şifa yen ve dilekçelerimizle baş vurduğumuzda bizim baskımız üzerine ruhsat denetleme müdürlüğü bu işletmeyi istemeyerek mühür sekiden dolayı savcılık suç duyurusunda bulunduğunu fakat bu işletme sahibi savcılık suç duyurusunda bulunulduğu halde çalışmasına devam ettiği. Beykoz belediyesi ruhsat denetleme müdürlüğünün defalarca dilekçelerimiz olduğu halde almış olduğumuz cevap ise orayı mühürledik savcılık suç duyurusunda bulunduk bizden çıkmıştır zabıta müdürlüğü bakmaktadır diye cevap verilmiştir bu işletmeyle ilgili olarak Beykoz kaymakamlığı tarafından 26/05/2021 tarihinde tamam ile tahliyesine karar vererek buradaki kaçak yapılarında yıkılmasına karar vererek Beykoz belediye başkanlığına boğaz içi imar müdürlüğüne tebliğ edilmiştir izcihaberajansi.com olarak iki gündür Beykoz belediyesi ruhsat denetleme müdürünü izcihaberajansi.com imtiyaz sahibi Erkan İzci telefonla arayarak bu işletmenin halen kaçak çalıştığını Beykoz kaymakamlığı tarafından tamam ile tahliye kararının olduğunu şuanda kaçak faaliyet yaptığını kaçak çalıştığını söylediğimizde ruhsat denetleme müdürlüğü bizimle bir bağlantısının olmadığını zabıta müdürlüğünün baktığını bunun üzerine zabıta müdürlüğünü aradığımızda zabıta müdürlüğü bizimle alakasının olmadığını ruhsat denetleme müdürlüğünün baktığını ruhsat denetleme müdürlüğünden bize yazı gelmediğini söyleyerek her iki kurum müdürlüğü topu birbirlerine atmaktadır. Beykoz belediye başkanı Murat Aydın özlem aile çay bahçesine hangi kurum müdürünüz bakıyor dışarıdan vatandaş mı bakıyor yoksa Beykoz belediyesi mi belediyeye bağlı kurum müdürleri görevlerini suiistimal ediyorlar şu anda bu işyeri kaçak ruhsatsız faaliyetine devam etmektedir.
BEYKOZ BELEDİYESİNİN WEB SİTESİ OLAN VATANDAŞ ONLİNE DİLEKÇE KABULUNDE BEYKOZ BELEDİYESİ BURADA’DA GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANMAKTA
İzcihaberajansi.com imtiyaz sahibi Erkan İzci özlem aile çay bahçesiyle ilgili 01/06/2021 tarihinde bilgi edinme kanunu kapsamında belediyenin web sitesi olan vatandaş online dilekçe baş vuru bölümünde bilgi edinme kanunu kapsamında dilekçe yazarak dilekçenin cevabı 4982 kanunun maddesin göre dilekçe sahibin yazılı olarak cevap verilmesi gerekirken bugün 02/06/2021 tarihinde saat 10:57 sıralarında Beykoz belediyesi çözüm merkezi Erkan İzciyi arayarak dilekçesi hakkında Beykoz belediyesi ruhsat denetleme müdürlüğünün dilekçemize nazaran sözlü olarak bizlere iletildiği ruhsat denetleme müdürü 4982 bilgi edinme kanunu kapsamında sözlü olarak değil yazılı olarak cevap vermesini Beykoz belediyesinin ne kadar pasif bir yönetim olduğu açık net ortadır ortada bir kaçak işletme var fakat her iki kurum müdürleri topu birbirlerine atmaktadır Murat Aydın izcihaberajansi.com olarak dilekçelerimize sözlü cevap değil bilgi edinme kanunu kapsamında yazılı cevap veriniz görevinizi kötüye kullanıyorsunuz şuanda bu işletme kaçak çalışmakta Beykoz kaymakamlığının tahliye kararı elinizde olduğu halde ruhsat denetleme müdürlüğü tahliye kararı elimize gelmedi diye görevi suiistimal ediyor bu işletmeyi koruyorsunuz Murat Aydın kurum müdürlerini gözden geçirmenizi tavsiye ederiz.
izcihaberajansi.com