Bugun...



Beykoz Belediyesi Afişlerle Milleti Tarik Ve Tehdit Ediyor?

İstanbul Beykoz ilçesinde Beykoz belediyesi çubuklu mahallesinde kentsel dönüşümünde belediyenin asmış olduğu afişlerde adeta Beykoz halkını tahrik ve tehdit edici afişlerin asıldığını ajansımıza gelen ihbar ve şikayetlerde söylenmektedir.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-12-2022 17:17:03 Tarih: 16-12-2022 16:59

Beykoz Belediyesi  Afişlerle Milleti Tarik Ve  Tehdit Ediyor?

 

 Haber ajansımıza gelen yoğun ihbar ve şikayetlerde çubuklu mahallesinde oturan vatandaşlardan gelen mesajlarda şunlar söylenmektedir. Beykoz belediye başkanı murat aydın Beykoz’a geldiğinden bugüne halka huzur vermediğini her gün bir yerlerde yıkımlar yapıldığını kendi meclis üyesine gelince kalkan olduğunu  Tokatköy kentsel projesinde halkı perişan ettiğini Beykoz çayır millet bahçesi diyerek bu bölgede oturan vatandaşları da perişan ettiğini şimdi ise çubuklu mahallesini tehdit eder şekilde halkı köşeye sıkıştır şekilde halkı paniğe uğratarak afişlerin asıldığı artık .Beykoz halkının dayanacak gücünün kalmadığını murat aydının 2019 yılında Beykoz’a geldiği yıldan bugüne halka bu kadar zulüm çektirmesinin üç nedeni var 1.Murat Aydına karşı 4 yıldan buyana Beykoz da bulunan diğer siyasi ilçe başkanlarının muhalefet yapamadıklarından 2.Beykoz’da 19 tane yöre derneği var bu dernekler bir araya gelerek halkın sesine ses olmadıklarından 3.Beykoz’da bu kadar yerel basın var herkes belediyeden reklam alacağım diye Beykoz’da yaşanan zulümleri yazmadıklarından murat aydın Beykoz halkını istediği şekilde kamçılamaktadır Murat Aydın Tokatköy projesinde uyanıklık yaparak halkı ikiye böldüğünden rahatlıkla Tokatköyü yıktı şimdi ise Beykoz çayırını ve çubuklu projesinde de aynı taktiği uygulamaya çalışmaktadır bu sefer afişleriyle halkı galeyana getirerek projelerini uygulamaya çalışmaktadırlar.

 

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Riskli Alan ilan edilmiş olan İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çubuklu Mahallesi, … ada, … parsel sayılı taşınmazlar üzerinde ikamet eden mahalle sakinleri olarak. Beykoz Belediyesi’nin şirketi olan Beyyap  A.Ş.’nin, paydaşların imzalamak istemedikleri bir sözleşmeyi toprak sahiplerine imzalatmaya ve bu şekilde çoğunluk sağlamaya çalışmasından dolayı sıkıntı yaşamaktayız. Beyyap A.Ş.’nin toprak sahiplerine imzalatmak istediği sözleşme tamamen toprak sahipleri aleyhine olması ve belirsizlikler içermesi sebebiyle tarafımızca benimsenmemiştir. Bizler söz konusu mahalle sakinleri olarak, kentsel dönüşümün insanların kolluk kuvvetleri zoruyla evlerinden çıkarıldığı Beykoz’un Tokatköy’ü gibi değil, toprak sahiplerinin güle oynaya imza attıkları Üsküdar’ın Kirazlıtepe’si gibi olmasını istemekteyiz. Bu maksatla, Beyyap haricinde bir başka şirketle anlaşma yapılmak üzere … toprak sahibinin imzası toplanmıştır.

 

Fakat bu durum dan rahatsız olan ve rantsal dönüşümü elinden kaçıran Beykoz belediyesi mahallenin her yerine pankartlar asarak insanları dolaylı yoldan tehdit etmeye ve firmaya atılan imzaları geriye alıp Beyyap  Beytaşa atması adına insanları istimlak ederim tehdidiyle imza toplayıp Tokatköy e çevirmeye çalışıyor. Bizler halk olarak bu durum karşısında sessiz kalmayacağız bunun cevabını misliyle günü geldiğinde vereceğiz.

 

Haber ajansımıza gelen Beykoz halkından ve okuyucularımızdan ve çubuklu halkından gelen mesajlar bunlardan ibaret olduğu

 

BİZLER İZCİHABERAJANSI OLARAK  MURAT AYDINA SESLENİYORUZ SİZ BU BEYKOZ’UN SAHİBİMİSİNİZ ZİL OLA FİLALEMMİSİNİZ KENDİNİZİ  ALLAHIN YER YÜZÜNDEKİ GÖLGESİMİ SAYIYORSUNUZ   NİZAMİ MÜLKÜMÜSÜNÜZ NESİNİZ SİZ  MİLLETİN  EKMEĞİYLE BU KADAR OYNUYORSUNUZ BU BEYKOZ HALKININ ÇOLUK ÇOCUĞUNUN NE SUÇU VAR BİR AN İÇİN HEPSİNİ SUÇLU KABUL ETSEK ONLARI RIZIKSIN NAMERDE MUHTAÇ HALE NASIL GETİRİRSİNİZ EVİNİZDE NASIL UYURSUNUZ ÇOCUĞUNUZU NASIL SEVERSİNİZ BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN HİÇ MUSALLA TAŞINDA OLMAYACAKMISINIZ O MUSALLA TAŞINDA OLDUĞUNDA UNUTMAKİ BEYKOZ HALKININ BU KADAR VEBALİ İLE GİDECEKSİN BU KOLTUKLAR GELİP GEÇİCİDİR SAKIN UNUTMA.

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI