Bugun...



Beykoz Belediyesi Bizden Bu Kaçak Yapıların Listesini Ne Zaman Alacaksınız

İstanbul Beykoz ilçesi Beykoz belediye başkanı Murat Aydın Beykoz ilçesinde Kaçak yapıya izin vermiyorum diyerek her gün Yıkımların gerçekleştirdiğini Beykoz halkına zulüm çektirdiğini Beykoz halkı çok iyi bilmektedir.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-03-2023 17:08:36 Tarih: 21-03-2023 16:58

Beykoz Belediyesi Bizden Bu Kaçak Yapıların Listesini Ne Zaman Alacaksınız

Bizler izcihaber ajansı olarak  Beykoz belediyesi başkanı Murat’a ajansımız seslendi gelin biz size Beykoz ilçesinde  nerelere kaçak yapı yapmaya göz yumduğunuzun listesini verelim verdiğimiz. Bu listedeki yerleri yıkında görelim çağrımıza Beykoz belediyesi başkanı Murat ve ekibi sessiz kalarak bizden listeyi almamaktadırlar tekrar sesleniyoruz bizle irtibata geçiniz size liste vereceğiz bakın kimler nerede  kaçak yapı yaptı ve sizlerde göz yumdunuz bu listeyi bizden alında görelim ve bu listedeki yerleri yıkında görelim bırakın garibanların tahtadan yapılmış barakalarını.

Murada ajansımız sesleniyor size bir adres vereceğiz verdiğimiz bu adreste Murat bu kaçak yapıya nasıl göz yumdu vereceğimiz bu adresi Murat duyduğunda bakalım bu yerin yıkımını gerçekleştirecek mi yoksa sessiz mi kalacak Çok yakında bu adresi açıklayacağız ve Muradın uykuları kaçacak Çok yakında bakalım halka nasıl cevap vereceksin Murat.

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI