Bugun...



Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün Taekwondo Dalında Ne Avrupa Nede Türkiye Şampiyonluğu Ve Kupaları Yok Külliyen Yalan

Beykoz belediyesi Gençlik spor kulübü tekvandocu 15 Yaşındaki bir kız çocuğunu nasıl yalanlarına alet etmişler. Bu haber dosyamızla ilgili Beykoz belediyesinden ve Beykoz belediyesi gençlik spor kulübünden bir açıklama bekliyoruz dediğimiz halde en ufak açıklama yapmamışlardır tabi ki yapamazlar Okuyucularımıza detayıyla yayınlıyoruz .

facebook-paylas
Güncelleme: 08-09-2022 14:18:43 Tarih: 08-09-2022 11:47

Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün Taekwondo Dalında Ne Avrupa Nede Türkiye Şampiyonluğu  Ve Kupaları Yok Külliyen Yalan

BEYKOZ BELEDİYESİ GENÇLİK SPOR KULÜBÜNÜN TEKVANDOCU DİLARA ŞİRİNİN NE AVRUPA NEDE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ NEDE KUPALARI YOK  TÜRKİYE BİRİNCİSİ BAKIN NEREDEN ÇIKTI SAMSUNDAN BU TÜRKİYE GÖKÇENUR ŞİRİN BAKIN NASIL SOY İSM BENZERLİĞİYLE BEYKOZ BELEDİYESİ YALAN SÖYLEMİŞ İŞTE TÜRKİYE BİRİNCİSİ BEYKOZUN NE AVRUPA NEDE TÜRKİYE BİRİNCİSİ YOK KÜLLİYEN YALAN

 

 

TIKLA VE DETAYINI OKU BAKINIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM 

GÖKÇENUR ŞİRİN TÜRKİYE ŞAMPİYONU - Terme Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi

 

Beykoz belediyesi başkanı Murat Aydın ve Her taşı kaldırdığında altından çıkan Beykoz halkı başkan yardımcısı olarak bilir fakat başkan yardımcısı değil koordinatör.  Beykoz gençlik spor kulübü başkanı Fatih Sağlam ve tekvando hocası  Osman Günaçtı. Bakın nasıl 15 Yaşındaki tekvandocu kız çocuğunu Avrupa ve Türkiye şampiyonu olmadığı halde nasıl oldu diye video çekimleri yaparak bu çekimleri yaptırırken  sözde  3 kupası olduğu imajı verilmiş bu tekvandocu Dilara Şirini konuşturarak sözde Avrupa ve Türkiye Birincisi olduğunu kupalarının onun olduğu imajını da vererek bakın nasıl yalan söyletmişler bu çekimi de nasıl sosyal medyalarda yayınlanmış. Beykoz halkına nasıl Dilara şirinin şampiyon olduğunu kupaların onun olduğunu nasıl inandırmışlar sadece bu değil Dilara Şirinin Babası ve Annesi bir etkinlikte nasıl Dilara Şirinin babasına Beykoz halkına karşı konuşturma yaptırmışlar  https://www.beykozhavadis.net/2021/07/turkiye-ikincisi-dilarayi-ailesi-beykoz.html?m=1#more   o kadar profesör şekilde bu işi kılıfına uydurmuşlar BİR TARAFTAN AVRUPA  VE TÜRKİYE BİRİNCİSİ BİR TARAFTAN DA  TÜRKİYE İKİNCİSİ OLARAK BASINDA YAYINLANMIŞ TAM BEYKOZ HALKIYLA BEYİN JİMLASTİĞİ YAPILMIŞ fakat izci haber ajansı bu oyunu bozdu ve detaylarını okuyucularımıza açıklıyoruz.

NEDEN 15 YAŞINDAKİ BİR KIZ ÇOCUĞUNU YALANLARINIZA  ALET ETTİNİZ NEDEN BUNU YAPARAK BU KIZ ÇOCUGUN DÜNYASINI KARARTTINIZ NEDEN

Gelin önce Dilara Şirini tanıyalım  Dilara Şirin 2007 Beykoz doğumlu  Fakat yılardır Beykoz’da ikamet etmeyen İstanbul Maltepe de ikamet eden Maltepe de okuyan aile büyükleriyle birlikte Maltepe de  yaşamaktadır. Kısacasına Beykozlu değil sadece doğduğu yerdir Dilara Şirin Başka bir hoca tarafından yetiştirilmiş bu seviyeye getirilmiş  şimdiki hocası olan Osman Günaçtıyla  2021 yılında hazır olarak getirtilmiş kısacasına Osman Günaçtı tarafından yetiştirilmemiş.Bakın BURDA NE YALANLAR ORTAYA ÇIKIYOR Dilara şirin tekvando DATA  internet sitesine girildiğinde http://SIRIN, Dilara : Tekwondo Verileri (taekwondodata.com)  Baktım burada hiç bir yabancı sporcuyu yenmemiş hep Türk Sporcuyla karşılaşmış BİRDE Gerçek Türkiye şampiyonu olan Gökçenur Şirin tekvando DATA  internet sitesine girildiğinde  SIRIN, Gokcenur  .https://www.taekwondodata.com/gokcenur-sirin.az4g.html  BAKINIZ BURDA Gökçenur Şirin.3 yabancı tekvandocuyla karşılaştığı açık net gözükmekte peki neden Beykozlu olmayan Beykoz’da ikamet etmeyen Dilara Şirinin neden DTA neden yabancılarla yarıştığı geçmiyor BAKIN BEYKOZ BELEDİYESİNİN BURDADA YALANLARI ORTAYA ÇIKTI Bu yalanları bu yalan video çekimini boy boy yayınladılar yüzleri kızarmadan hoca dedikleri. Osman Günaçtı instagram sayfasında da beğeni yaparak altına yorum yapmıştır.

 

OSMAN GÜNAÇTI HOCA BAK İNSTAGRAM SAYFANDA UYDURDUĞUNUZ YALANA YORUM YAPMIŞSIN HADİ CEVAP VERDE GÖRELİM 

 

 

İKİ TEKVANDOCUNUN DATA BİLGİLERİ TIKLA  BEYKOZ BELEDİYESİNİN YALANINI BURADA  AÇIK NET ORTADA  

 GERÇEK ŞAMPİYON 

 

https://www.taekwondodata.com/gokcenur-sirin.az4g.html

 

http://www.taekwondodata.com/dilara-sirin.a12n2.html#statistics

 

https://termebcal.meb.k12.tr/icerikler/gokcenur-sirin-turkiye-sampiyonu_12737023.html

 

İZCİ HABER AJANSI BEYKOZ BELEDİYESİNE DİYORKİ

Murat Aydın Fatih Sağlam Osman Günaçtı.

Kendini Türkiye ve Avrupa Şampiyonu olarak tanıtan Dilara Şirin. Avrupa şampiyonluğunu geçtim Avrupa ikinciliği yada Avrupa üçüncülüğüne de kabulüm.

Eğer bu Sporcu Avrupa’da 1.ve 2.ve 3. Geçin Avrupa şampiyonasına gitmişse. Ben gazeteciliği bırakacağım. Fatih Sağlam sen sözde  başkan yardımcılığını bırakacak mısın.

Osman Günaçtı sen belediyedeki Antrenörlük görevini bırakacak mısın. Haydi Avrupa’dan Vazgeçtim. Dilara şirinin Türkiye 1. Liginde varsa aynı iddiada bulunuyorum.

 

MURAT AYDIN FATİH SAĞLAM BU YALANLARA NE GEREK VARDI BU YALANIN MİMARI KİM BEYKOZUN ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIKMAYAN BEYKOZLU OLMAYANI AVRUPA VE TÜRKİYE ŞAMPİYONU İLAN EDEN BELEDİYE

 

Beykoz’un kendi evladı başka kulüp adına yarışırken Beykoz'da oturmayan ve okumayan ve Berra Nur Çiftçi kadar başarısı olmayan Dilara Şirin neden bu kadar patlatılmaya çalışıyor. Beykoz Belediyesi başka ilçede oturan Beykozlu olmayan sporcuya sahip çıkarken kendi evladına neden sahip çıkmıyor. Yine Beykoz'da Marmara üniversitesi varken Konya'ya giden Berra Nur Çiftçi Selçuk üniversitesinde okurken büyük bir trafik kazası geçiriyor.

Beykoz'da olsa belki bu üzücü olay olmayacaktı.

 

BEYKOZ BELEDİYESİ BASINA 05.02 2022 TARİHİNDE BASINA BİR AÇIKLAMA YAPTINIZ BUNA CEVAP VERİRMİSİNİZ.

Beykoz güncel   https://beykozguncel.com/beykoz-un-sporcu-genclerine-sahip-cikiliyor   Osman Günaçtı   Dost Beykoz gazetesine yaptığı açıklamada Arnavutluk da Başkanlık kupasına 4 sporcu 3 antrenör gideceğini beyanatını verdi ve bunlarında 2 si Milli Sporcu olduğunu söyledi. Hangileri Milli Sporcu Osman Günaçtı açıkla.  https://dostbeykoz.com/beykoz-karlitepe-de-milli-taekwondoculari-yemek    Arnavutluk’a gideceğinizi söyleyip neden gitmediniz.

BEYKOZ BELEDİYESİ BUNADA BİR AÇIKLAMA YAPIN

Bu kadar bütçelere rağmen 2022 yılında tekvandoda yapılan Türkiye şampiyonasında bir madalya alamadığı halde birde Dilara Şirine Türkiye şampiyonu diye yalan söyletiyor.

 

Osman Günaçtı haberimiz sonrası bize ulaşarak evet Dilara Şirin heyecandan abartarak söylediğini kendisinin haberi olmadığını söyledi. Osman Günaçtı açıklama Yaparken de yalan söylediğini belgeleri ile açıklıyoruz.  http://Instagram'da Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü: “Taekwondo antrenmanlarımız devam ediyor” BUNA NE DERSİN    Osman Günaçtı kendi Instagram hesabından Beykoz Belediyesi Spor kulübü videosunu paylaşarak videonun altına. Maşallah Hocasının ve Beykoz’un Başarılı ve Güzel kızına Devam diyerek yazmıştır. Oysa Osman Günaçtının yazdığı Beykoz’un değil Maltepe’nin kızıdır.

BEYKOZ BELEDİYESİ GENÇLİK SPOR KULÜBÜNÜN HARCAMALARI  DOSYASINI YAKINDA AÇIKLIYACAĞIZ KİM  NERDE NASIL EV ALDI BU KULÜBÜN GİDERLERİ NASIL HARCANIYOR ÇOK YAKINDA  YAYINLAYACAĞIZ YER YERİNDEN OYNAYACAK

 

 

izcihaberajansi.com

 

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI