Bugun...



Beykoz Belediyesi Hala Bir Açıklama Yapmadınız

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın ve başkan yardımcısı Fatih Sağlamla ilgili haber ajansımızın yayınlamış olduğu haberlerde terör örgütü FETÖ ile ilgili yayınladığımız haberlerde başkan Murat Aydın 15 Temmuzda neredeydi ve başkan yardımcısı Fatih Sağlam sosyal medyalarda Beykoz’un bir yerel gazetesinde FETÖ ile ilgili övgüler yaptığından dolayı haberleri yayınlanmıştır.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-06-2022 15:39:20 Tarih: 28-05-2022 19:45

Beykoz Belediyesi Hala Bir Açıklama Yapmadınız

 

 

ÖNCEKİ YAYINLADIĞIMIZ HABERLER 

 

FLAŞ HABER FETULLAH GÜLEN’E TEŞEKKÜR EDEN BU BAŞKAN YARDIMCISI KİM

 

https://www.izcihaberajansi.com/flas-haber-fetullah-gulen-e-tesekkur-eden-bu-baskan-yardimcisi-kim/28768/

 

Haber ajansımız Beykoz belediye başkan yardımcısı Fatih Sağlamla ilgili  haber tarihi 14.02.2022 haber başlığı Beykoz Halkı Beykoz Belediyesinden Acil Açıklama Bekliyor  https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-halki-beykoz-belediyesinden-acil-aciklama-bekliyor/28794/

 

Haber tarihi 16.02.2022 haber başlığı Beykoz’da Bir Gazete Fatih Sağlam’ın Geçmişinin Güncelledi   

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-da-bir-gazete-fatih-saglam-in-gecmisinin-guncelledi/28838/  haber tarihi 05..03.2022 haber başlığı Bakanlıkta Fetöy’le İlgili Göz Altılar Var Beykoz Belediyesinde Sessizlik Var . https://www.izcihaberajansi.com/bakanlikta-fetoy-le-ilgili-goz-altilar-var-beykoz-belediyesinde-sessizlik-var/29424/

ve Beykoz belediye başkanı Murat Aydınla ilgilide yine FETÖ ile ilgili 21.03.2022 tarihinde yayınlanan haber başlığı Murat Aydın 15 Temmuz'da Neredeydi ?    https://www.izcihaberajansi.com/murat-aydin-15-temmuz-da-neredeydi/30001/

Haber ajansımız her iki başkanla ilgili yayınladığı haberlerde Beykoz belediyesinden belediye başkanı Murat Aydından başkan yardımcısı, Fatih Sağlam ajansımız yayınlamış olduğu haberler doğrultusunda cevap beklediği halde ne, Beykoz belediyesinden ne Murat Aydından nede Fatih Sağlamdan bir açıklama yapılmamıştır.

Beykoz belediyesi iktidar parti olan AKP'dendir AK Parti genel başkanı TC .Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TC içişleri bakanı Süleyman Soylu kısaca TC Devleti terör örgütü FETÖ ile ilgili çok hassas olduğunu kimsenin gözünün yaşına bakmadığını fakat. Ajansımız her iki başkandan yayınlamış olduğumuz haberlerde cevap vermelerini istendiği halde her iki başkan cevap vermemişlerdir.

Haber ajansımız tekrar Murat Aydına soruyor 15 Temmuzda neredeydiniz bunu ispatlamanızı başkan yardımcısı Fatih Sağlama soruyoruz. Yayınlamış olduğumuz haberlerin içeriliğinde FETÖ ile ilgili övgüler yapıyorsunuz övgüler yaptığın yıl ve tarihlerde AK Partiye yakın olan bir yerel gazetede FETÖ ile ilgili övgüler yapıyorsunuz aradan 7 yıl geçtikten sonra FETÖ ile ilgili yapmış olduğun övgüler ortaya çıkınca. Haber ajansımız bunu araştırdığını öğrendiğini daha sonra bu AKP ye yakın olan Beykoz’un yerel gazetesine 7 yıl önce FETÖ ile ilgili yapmış olduğun övgüleri bu gazeteyle irtibata geçerek internet üzerinden yayınlamış olduğu haber sitesinde FETÖ ile ilgili övgüleri sildiriyorsunuz ne hikmetse bu gazete 7 yıl sonra bu gazeteye yapmış olduğun röportajın güncelleme yaparak seni temize çıkarmaya çalışmıştır. Bu gazete yazılı baskı çıkardığından arşivi araştırılınca senin ne övgüler yaptığın ortaya çıkar neden 7 yıl sonra bu gazete internet sitesinde 7 yıl sonra güncelleme yaptı.

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın ve başkan yardımcısı Fatih Sağlam FETÖ ile ilgili bir bağlantınız var mı, yok mu buna bir  açıklama getirin. Beykoz halkı diyor ki Beykoz belediyesini FETÖCÜ başkan  ve başkan yardımcısı mı yönetiyor. Şayet bir açıklama getirmezseniz haber ajansımız bu konuyla ilgili yazışmalar yaparak Beykoz halkının kafasındaki soru işaretini kaldırıp Beykoz halkına ve okuyucularımıza sağlıklı bilgi verme çabasındayız .

izcihaberajansi.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI