Bugun...



Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Furkan Çeliker’in ilk Duruşması Yapıldı

Beykoz balık ekmek işletme sahiplerinden AK Parti Beykoz belediyesi meclis üyesi olan Furkan Çeliker haber ajansımızın imtiyaz sahibi. Erkan İzcinin özel verileri olan GBT çıktılarını cep telefonundan ve sosyal medyalarda yayınladıkları ve yaydıklarından dolayı. Furkan Çeliker hakkında Beykoz asliye ceza mahkemesinde dava açılır ilk duruşması bugün yapıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-02-2022 17:31:30 Tarih: 07-02-2022 17:22

Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Furkan Çeliker’in ilk Duruşması Yapıldı

 

Beykoz belediyesi AK Parti meclis üyesi Furkan Çeliker haber ajansımızın imtiyaz sahibinin özel verilerini kim yada kimler tarafından kanunsuz olarak ele geçirir. GBT sorgusunun üstüne de çok sayıda eklemeler yaparak cep telefonuyla ve sosyal medyalarda milyonlarca kişinin, binlerce kişinin okuduğu ve binlerce kişinin de bu. GBT sorgusunu kopyaladığı bunu yapma amacı ise ajansımız Beykoz balık ekmekle ilgili araştırmalar yaptığı ve yapılan araştırmalar neticesinde.Beykoz balık ekmek Furkan Çeliker işletme sahibi olduğundan. Ajansımıza bir nevi şantaj ve intikam almak için özel verileri on binlerce ,kişinin eline geçtiği yayılan özel verinin altına da ajansımızı rencide edici küçük düşürücü aşağılayıcı yorumlar yapılmasına sebep olduğu sadece Beykoz balık ekmek değil Yalı köyde bulunan  Özlem aile çay bahçesi ,isimli işletme sahipleri de kendilerine ait olan facebook grup sayfalarında da servis ettirerek on binlerce,kişinin eline ulaştığı on binlerce kişi, bunu kopyaladığı saymakla bitmez.

Bugünkü duruşma Beykoz Adliyesinde Beykoz Asliye Ceza Mahkemesinde ilk duruşması yapıldı müşteki duruşmada hazır bulundu fakat. Beykoz belediyesi AK Parti meclis üyesi Furkan Çeliker duruşmaya katılmadı duruşmaya katılmayınca zorla getirilmesine karar verilerek bir duruşma günü belirlenmiştir.

 

Bizler izcihaberajansi.com olarak Beykoz balık ekmek  ve Özlem aile çay bahçesi sahiplerine sesleniyoruz. Ajansımızın imtiyaz sahibinin kanunsuz olarak ele geçirdiğiniz bir başkalarının da suç işlemesine sebep oldunuz halan özel verilerimiz sizde kayıtlı. Hadi, hodri meydan, yayın ve yayınlayın da bir daha görelim. Beykoz halkını galeyana getirdiniz GBT sorgusunun üstünde oynamalar yaptınız kendinizi haklı çıkarmak için her şeyi göze aldınız ne yaptıysanız yaptınız ama ajansımıza geri vites attıramadınız. Ajansımızı  ortağınız gasp ,darp etti her türlü kötülüğü yaptınız göz korkutmaya çalıştınız ama yine geri vites yaptıramadınız. İzci haber ajansı doğru yolda olduğu takdirde, doğru yolda olduğumuzu bildiğimiz için ne sizden nede bir başkalarından korkumuz yok.Halan Beykoz balık ekmek ızgaranın olduğu yer kaçak ve ruhsatsız halan il ve ilçe belediyesi sizin çalışmanıza göz yunmuyorlar canlı yayınlarda  ızgaranın olduğu yerde ruhsatımız var diyorsunuz halkı böyle uyutuyorsunuz oranın  ruhsatı olduğunu ispatlayın da görelim.

ŞUNU UNUTMAYINIZKİ AJANSIMIZDA KESİNLİKLE GERİ VİDES YOKTUR

 

izcihaberajansi.com

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI