Bugun...



Beykoz Belediyesi Senin Tokat Köy Halkına Baş Kaldırıyorsun Ama Meclis Üyen Furkan Çelikere Gelince Kuzuların Sessizliğini Oynuyorsun

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın yıkım konusunda Beykoz halkına zulüm çektirir. Beykoz halkını bir ekmeğe muhtaç eder ama gelin görünüz ki meclis üyesi olan Furkan Çelikere gelince bir çekindiği bir korkusu var ki meclis üyesi Furkan Çelikerin kaçak ruhsatsız işletmesine gelince Murat Aydın kuzuların sessizliğini oynar.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-06-2022 22:36:46 Tarih: 21-06-2022 22:11

Beykoz Belediyesi Senin Tokat Köy Halkına Baş Kaldırıyorsun Ama Meclis Üyen Furkan Çelikere Gelince Kuzuların Sessizliğini Oynuyorsun

Haber ajansımıza bugün yoğun şekilde gelen mesajlarda bugün Beykoz belediyesi önünde Tokat köy halkının ve Beykoz halkının yürüdüğünü gelen mesajlarda Murat Aydın yıkımlar konusunda kimseye taviz vermediğini. Beykoz halkına zulüm çektirdiğini fakat nedense meclis üyesi olan Furkan Çelikere gelince bir konuda çekindiği olduğundan  korkusu olduğundan meclis üyesi Furkan Çeliker balıkçı barınakları önünde kaldırım üstüne ızgara atarak çalışma ruhsatı olmadan hijyensiz ve sağlıksız bir şekilde ticaret yapıyor ne hikmetse bunu. Beykoz belediye başkanı Murat Aydın zabıtandan sorumlu başkan yardımcısı Feruz Kutsal, Zabıta müdürü  Murat Avşar, Ruhsat denetleme başkan yardımcısı ve ruhsat müdürlüğü buradaki kaçak ruhsatsız çalışılan AK Partili meclis üyesi olan Furkan Çelikere gelince ne hikmetse Beykoz halkına zulüm edenler baş kaldıranlar meclis üyesi Furkan Çelikere gelince sessiz kalırlar biz. Beykoz halkı olarak izcihaberajansın aracılığıyla Beykoz belediyesine sesleniyoruz siz neden Furkan Çelikerden korkuyorsunuz korkunuz nedir neden görevinizi kötüye kullanıyorsunuz bu kadar görevinize sadık iseniz adalet kalkınma partisi ise hadi adaletinizi de  meclis üyeniz Furkan Çelikerede gösterinde görelim Murat Aydın Tokat köyü kafasına koymuş yıkıcam kaldıracam diye meclis üyesini de kafasına koysun hadi burayı da yıksın burayı da kaldırsın da görelim.

ESASINDA SUÇ BEYKOZ BELEDİYESİNDE DEĞİL SUÇ BEYKOZ KAYMAKAMINDA

Biz Beykoz halkı olarak izcihaberajansını yakından takip ediyoruz Beykoz balık ekmekle ilgili, Özlem aile çay bahçesi ile ilgili izcihaberajansın yapmış olduğu haberler ve şikayetler den dolayı içişleri bakanlığı tarafından mülkiye müfettişi görevlendirilir mülkiye müfettişin yapmış olduğu araştırmalar neticesinde. Beykoz belediyesinde çok sayıda memurların bu iki işletme için görevlerini kötüye kullandıklarından dolayı soruşturma izni verir fakat izcihaberajansın söylediği şekilde iyilik meleği Beykoz kaymakamı görevini kötüye kullanan memurları azad  ederek bu memurlara esasında kötülük yapmıştır kötülük yaptığı için şimdi halen yine Beykoz belediyesi ve zabıta başkanlığı ve zabıta müdürü yine görevlerini kötüye kullanıyorlar neden görevlerini kötüye kullanıyorlar nasıl olsa bizim arkamızda iyilik meleği Beykoz kaymakamı var.

Ama Beykoz kaymakamı akşam başını yastığa koyduğunda vermiş olduğu bu karara vicdanen rahat mı Beykoz kaymakamı da mülkiye müfettişinin vermiş olduğu kararı dinlemeyerek. Mülkiye müfettişi kim nasıl olsa İstanbul valiliğinde beni koruyacak bir vali var düşüncesine kapılarak bu kararı vermiştir şimdi biz Beykoz halkı olarak soruyoruz. Beykoz kaymakamı bak halen Beykoz belediyesi zabıtadan sorumlu başkan yardımcısı ve zabıta müdürü görevlerini kötüye kullanıyorlar şimdi siz vicdanen rahat mısınız unutmayın ki Beykoz ilçesinde kalıcı değilsiniz Beykoz ilçesinden gittiğinizde  vermiş olduğunuz bu karara pişman olacaksınız. Beykoz ilçesinden giderken de Beykoz halkının vebalini üstünüze alarak öyle gideceksiniz.

BİZ BEYKOZ HALKI OLARAK MURAT AYDINA İZCİHABERAJANSI ARACILIĞIYLA SESLENİYORUZ

 

Beykoz ilçesinde gerçekleri yazan basın olmadığından Beykoz belediyesinden reklam ücreti aldıklarından. Beykoz’da gerçek yaşananları yazamayan Beykoz’un bazı yerel basınları yazmadıklarından ve gerçek Beykoz da siyasi bakımından siyasi ilçe başkanlarının gerçek muhalefet yapamadıklarından Murat Aydın Beykoz halkına  zulüm çektiriyor .Biz Murat Aydına diyoruz ki hadi meclis üyeni buradaki kaçak işletmesini mühürle ticaretten men et burayı da kaldır da görelim kaldıramazsın başkan Murat Aydın siz ve ekibiniz meclis üyeniz Furkan Çelikerden korkuyorsunuz.

Ajansımıza gelen ihbarlar bunlardan ibaret olduğu okuyucularımızın söylediği şekilde başkan Murat Aydına ,başkan yardımcısı Feruz Kutsal'a ,Zabıtada müdürü Murat Avşar’a ruhsat denetleme başkanına ve ruhsat müdürüne izcihaberajansı  diyor ki. Bizim mangal gibi yüreğimiz var kim olursa olsun kanunsuz ticaret yapıyorsa onun karşısındayız, kim kamunun yerlerini işgal ediyorsa onun karşısındayız bizim Allahtan başka kimseden korkumuz yok eğer sizinde korkunuz, çekindiğiniz yok ise hadi hodri meydan meclis üyeniz Furkan Çelikerin çalışma ruhsatı olmayan kaldırım üstünde sağlıksız şekilde en hassas olan su ürünleri balık satışını buradaki  ızgarayı kaldırın da görelim .Sizin gücünüz ancak Tokat köy halkına ancak garibana yetiyor ama kendi partinizden olan bir meclis üyenize gücünüz yetmiyor ve sessiz kalıyorsunuz .Bu meclis üyesi de halkın oylarıyla meclis üyesi oldu meclis üyeliğini kendi ticari menfaatine kullandı ve kullanmaya da devam ediyor hadi hodri meydan burayı kaldırın da görelim.

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI