Bugun...



Beykoz Belediyesi Siz Halkı Ayakta mı Uyutmaya Çalışıyorsunuz Bu Haberimiz Doğrumu Değil mi Sizden Bir Açıklama Bekliyoruz

İstanbul Beykoz ilçesi Beykoz belediyesinin Web sitesinde yönetim şemasında Fatih Sağlamı başkan yardımcısı olarak gösterilmektedir. Fakat başkan yardımcısı değil de koordinatör olarak resmi evrakla göründüğü söylenmektedir.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-06-2022 21:45:09 Tarih: 22-06-2022 20:12

Beykoz Belediyesi Siz Halkı Ayakta mı  Uyutmaya Çalışıyorsunuz Bu Haberimiz Doğrumu Değil mi Sizden Bir Açıklama Bekliyoruz

Ajansımızda gündemden düşmeyen Fatih Sağlamı tanıyalım, Fatih Sağlam bir markette reyonda çalışan bir işçi olarak çalışmaktaydı daha sonra. Beykoz AK Parti gençlik kollarında görev yaptığı  daha sonra yerel seçimlerden sonra başkan yardımcısı olarak Beykoz belediyesinde görev yapmaya başladı  başkan yardımcılığını yaparken işyeri ruhsattan sorumlu başkan yardımcısı olduğundan yine. AK Parti gençlik kolları başkanı Furkan Çeliker'in gençlik kolları başkanlığını yaparken Furkan Çeliker'in ortağına muvafakat name olmadan ruhsata elverişli yer olmayan Furkan Çeliker'e sahte ruhsat verilir.

 

Fatih Sağlam gençlik kolları başkanlığını yaparken terör örgütü Fethullah Gülene övgüler yağdıran twittler atan. Ajansımız Fatih Sağlamın FETÖYE yakın olduğunu ortaya çıkarınca  gençlik kolları başkanlığını yaparken yani 7 yıl önce Beykoz’da AK Partiye yakın bir yerel gazetede vermiş olduğu röportajında Fethullah Güleni göklere çıkardığı .Ajansımız Fatih Sağlamın FETÖYE  karşı övgü twittlerini yayınladıktan sonra Fatih Sağlam ve Beykoz’daki bu yerel gazete 7 yıl sonra Fatih Sağlamı temize çıkarmak için yapılan haberleri 2022 yılında yani 7 yıl sonra güncelleyerek Fatih Sağlamı temize çıkarmaya çalışmıştır.

 

Ajansımız Fatih Sağlamla ilgili derin araştırma yapınca bakın almış olduğumuz duyumlarda Fatih Sağlamın resmi olarak başkan yardımcısı olmadığını. KOORDİNATÖR  OLARAK GÖREV YAPTIĞINI ama belediyenin Web sitesinde yönetim şemasında başkan yardımcısı olarak görünmektedir haber ajansımız bu konunun doğru olup olmadığına dair içişleri bakanlığına Beykoz  belediyesinde resmi olarak görünen kaç tane başkan yardımcısı olduğunu, hangi tarihlerde başkan yardımcılığına atandıklarını ,bu başkan yardımcılarına bağlı hangi görevlerin ,hangi müdürlüklerin verildiğini. Beykoz belediyesinde kaç tane müdür olduğunu, hangi tarihlerde müdürlüğe atandıklarını, kaç tane vekaleten müdür olduğunu ,kaç tane koordinatör olduğunu ,hangi  yıl ve tarihlerde atandıklarını. Fatih Sağlamın Beykoz belediyesinde görevi nedir, hangi müdürlükler Fatih Sağlama bağlı ajansımız içişleri bakanlığına belediyenin yönetim şemasıyla ilgili 4982 bilgi edinme kanunu kapsamında bilgi istemiştir. Gelen bilgi doğrultusunda okuyucularımıza ve Beykoz halkına daha detaylı bilgilendirme yapılacağını Beykoz belediyesinden de bir açıklama bekliyoruz  belediyenin Web sitesinde yönetim şemasında Fatih Sağlamın başkan yardımcısı olarak göründüğü gerçek. Fatih Sağlamın Beykoz belediyesinde başkan yardımcısı mı ,koordinatör mü resmi evraklarınızda bu konuyla ilgili ajansımızın mail adresine yazılı  bir açıklama bekliyoruz  yapmış olduğunuz yazılı açıklamayı da ajansımızda yayınlanacaktır Fatih Sağlam başkan yardımcısı mı koordinatör mü cevap bekliyoruz.

izcihaberajansi.com.




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI