Bugun...



Beykoz Belediyesi Sizin Teraziniz Denk Değil Hani Sizin Adaletiniz

Adalet kalkınma partisi Beykoz belediyesinin bakın adaleti denk değil. Adaletsizlik diz boyu Beykoz belediyesi bu haberimize bir açıklama bekliyoruz.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-12-2022 21:55:05 Tarih: 01-12-2022 21:21

Beykoz Belediyesi Sizin Teraziniz Denk Değil Hani Sizin Adaletiniz

Haber ajansımıza Beykoz halkı tarafından  gelen ihbar ve şikayetlerde  şunlar söylenmektedir gelen şikayetlerde öncelikle. Beykoz belediyesinin adaletsiz şekilde yönetim yaptığını Beykoz belediye başkanı Murat Aydın  geldiği günden bugüne kadar Beykoz halkına zulüm çektirdiğini yandaşlarını kolladığını kendi partisinden olan kişileri de kolladığını kendi partisinden olan kişilerin ekmeğiyle oynamadığını ama .Beykoz halkının ekmeğiyle oynadığını Murat Aydın Beykoz halkına karşı nasıl zulümler çektirdiğini ve zulüm çektirmeye de devam ettiğini.

Gelen ihbar ve şikayetlerde Beykoz’da STK yani yöre derneklerinden Beykoz’da bulunan X bir dernek başkanın Paşa mandırada  kır gazinosu  yeri bulunmaktadır. Bugün başkan Murat Aydın belediye ekiplerini bu yere göndererek buradaki bazı yerlerin kaldırılmasını şayet kaldırılmazsa belediye ekipleri tarafından yıkılacağını bunun üzerine dernek başkanı belediyenin talimatına uyarak belediyenin söylemiş oldukları yerleri kendi elleriyle söker sözde bu yerin kaçak yapıldığını ve göz kirliliği yarattığını bahane ederek bu yeri söktürerek X Dernek başkanını hem maddi hem de manevi olarak çöküntüye uğratır gelen şikayetlerde başkan Murat Aydın şimdi gözü STK dernek başkanlarının yerlerine mi göz koydu bu bölgede böyle bir işletmenin olması her zaman bu bölgede ve Beykoz bölgesinde yazın düğünlerde toplantılarda halkın bütçesine göre düğün ve toplantı yapabilecek  güçlerinin olduğu esasına bu dernek başkanın yerini yıkmadı Beykoz halkının ekonomi konusunda Beykoz halkının bütçesini yıktı.

Gelen ihbarlarda Beykoz halkı şunu söylemektedirler Beykoz’da çok sayıda yerel basın var gerçek Beykoz halkının sesini duyuran korkusuzca açık net yazan izcihaberajansı yakından takip etmekteyiz. İzci haber ajansında AKP Beykoz belediyesinin meclis üyesinin balıkçı barınak içerisinde kaçak bir teknesi vardı sahilleri işgal eden devlete ercimisi ödemeyen bütün sahilleri işgal eden ve barınak önünde kaldırım üstünde de çalışma ruhsatı olmadan ticaret yapan balık ızgarası vardır. Murat Aydın meclis üyesi para kazansın diye gelen müşterilerine araçlarını daha çok rahat park etsin diye Murat Aydın sahil düzenleme çalışması yaparken meclis üyesinin bu kaçak seyyar ızgara önünü Murat Aydın kaldırımları sökerek meclis üyesine özel otopark yapmıştır. Bu meclis üyesi de daha sonra Beykoz balık ekmek ismiyle dubalar yaptırarak vale yazısını da yazdırarak  kamunun yerini sanki meclis üyesinin özel mülkiyeti gibi kullanmıştır.  Biz Beykoz halkı  buradaki işgalleri çok iyi bilmekteydik fakat izcihaberajansın haberlerinden sonra tüm çabalarından sonra barınak içerisindeki tekne kaldırıldı işgal edilen sahiller boşaltıldı kaçak yapılan otopark kapatıldı burada bunlar yaşanırken Murat Aydın meclis üyesini kanatlarının altına alırken sahilde bulunan amatör balıkçılarında ekmeğiyle oynamıştır. Beykoz belediyesi önünde balık ekmek satan motorları da kaldırarak bunlarında ekmeğiyle oynamıştır peki biz soruyoruz Murat Aydına Beykoz  halkı olarak meclis üyen Furkan Çeliker'in şuanda balıkçı barınak önündeki ızgara çalışma ruhsatı olmadığı halde burada çalışmasına nasıl izin veriyorsunuz peki X bir dernek başkanın bu işletmesi kaçak ise buna gelip müdahale ediyorsun da neden meclis üyene gelince üç maymunu oynuyorsun.

Bizler Beykoz halkı olarak izcihaberajansın yakın takipçisi  olduğumuzdan Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığında asil yönetici olarak görev alan Sevda Gürdap Ay kaçak ev yapıyor evi bitiriyor ne hikmetse. Beykoz  belediyesin haberi olmuyor izcihaberajansın haberinden sonra Beykoz belediyesin haberi oluyor daha sonra başkan yardımcısı Engin Kökler izcihaberajansına yapmış olduğu açıklamada kaçak yapı yapıldığını teyit ediyor. Peki bu kişi kaçak inşaatı yaparken Beykoz belediyesine uyku ilacımı verildi kim buna göz yumdu şimdi biz Beykoz halkı olarak izcihaberajansın aracılığıyla Beykoz belediyesi soruyoruz. Adalet Kalkınma Partisinin sloganı olan adı üzerinde ADALET peki bu İYİ Parti yöneticisin kaçak inşaatı yıkıldı mı  yasal işlemler yapıldı mı peki meclis üyen Furkan Çeliker'in bu kaçak ve ruhsatsız ızgarasını ne zaman kaldıracaksın ne zaman müdahale edeceksiniz şayet belediyecilik yapıyorsanız teraziniz denk olacak önce meclis üyenden başlayacaksın yıkım işine Beykoz halkına örnek olmanız gerekirken işte Beykoz belediyesi kendi meclis üyesini bile dinlemiyor kaçak işletmesini ticaretten men ediyor diye örnek olmanız gerekirken. Birde hangi siyasi partili olursa olsun hangi siyasi partinin yöneticisi olursa olsun kaçak yapıya biz göz yummuyoruz diye anında müdahale etmesi gerekirken anında yıkılması gerekirken örnek olmanız gerekirken siz ne yapıyorsunuz X bir dernek başkanın işletmesine müdahale  ediyorsunuz esasına siz bu dernek başkanın işletmesine müdahale etmediniz. Beykoz halkına müdahale ettiniz Beykoz belediyesi Beykoz halkı olarak diyoruz ki sizin teraziniz denk değil eğer diyorsanız bizim terazimiz ve adaletimiz denk diyorsanız bizim söylediğimiz bu iki yere müdahale edin de görelim.

 

Haber ajansımıza gelen ihbar ve şikayetler bunlardan ibaret olduğu okuyucularımız tarafından gelen mesajları bizlerde İZCİ Medya olarak tarafsız şekilde yayınlamakla mükellefiz.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI