Bugun...



Beykoz Belediyesi Temizlik İşleri Başkanlığı Ve Müdürlüğü Siz Ne İş Yaparsınız

Bir zamanlar şimdiki Beykoz belediyesi temizlik işleri müdürü o dönem iş yeri ruhsat müdürü olarak görev yapmaktaydı. O dönem görevini kötüye kullanarak Yalı köyde bulunan özlem aile çay bahçesini ruhsatsız olarak çalışmasına göz yummuştu.

facebook-paylas
Tarih: 23-05-2022 14:42

Beykoz Belediyesi Temizlik İşleri Başkanlığı Ve Müdürlüğü Siz Ne İş Yaparsınız

 

Haber ajansımız Beykoz belediyesi ruhsat denetleme müdürlüğüne özlem aile çay bahçesinin ruhsatı var mı yok mu diye bilgi edinme kanunu kapsamında bilgi istediğimizde ruhsat müdürü ajansımıza verdiği cevap ise özel hayatın gizliliği diyerek kaçak ruhsatsız çalışan bu işletmeye göz yummuş görevini kötüye kullanmış.

 

 

 

Bakınız şimdiyse bu işletme buradan tahliye edildi bu işletme sahibi sosyal medyada tahliye edilen belediye parkında bazı çöpleri ve içki şişelerini resimlerini çekerek. Beykoz belediyesi temizlik işleri başkanlığı ve müdürü iş yapmıyor diye halkı galeyana getirmektedir. Şimdi Beykoz belediyesi temizlik işleri müdürüne soruyoruz dün bu işletmeyi korudun kolladın görevini kötüye kullandın şimdi. Beykoz belediyesi temizlik işleri müdürüsün neden bu parka bakmıyorsun. Beykoz belediyesi temizlik işleri müdürü şunu unutma acırsan acınacak duruma düşersin kollarsan kollanacak duruma düşersin besle kargayı oysun gözünü dün kolladığın bu işletme sahibi şimdi Beykoz belediyesi temizlik işleri müdürlüğü görevini yapmıyor park pislikten çöpten geçilmiyor diye senin reklamını yapıyor sen ne iş yapıyorsun.

 

HABER AJANSI OLARAK BEYKOZ BELEDİYESİ RUHSAT DENETLEME MÜDÜRLÜĞÜNE VE ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNE SESLENİYORUZ ÖZLEM AİLE ÇAY BAHÇESİ SAHİBİ ŞİMDİ YALIKÖYDE YOL ORTASINA MASA SANDALYE ATARAK BULUNDUĞU YERDE BİR DÜKKAN KİRALIYARAK BURADA ÇALIŞMA RUHSATI OLMADAN YİNE TİCARET YAPIYOR SİZ AYAKTAMI UYUYORSUNUZ YİNE NİYE GÖREVİNİZİ KÖTÜYE KULLANIYORSUNUZ DÜNE KADAR ARKASINDA DURDUĞUNUZ BU İŞLETME SAHİBİ ŞİMDİ BEYKOZ BELEDİYESİ PARKA BAKMIYOR PARK PİSLİK İÇİNDE DİYE REKLAMINIZI YAPIYOR BESLEYİN KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜZÜ.

izcihaberajansi.com

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI