Bugun...



Beykoz Belediyesi Yeni Mahallede Bulunan Fırına Tam 16 Kez Mühürlemiş

Geçtiğimiz günler Beykoz belediyesi Ömer Besin Paşa Cad No.222 Yeni mahallede bulunan ekmek fırınına tam 16 kez ruhsatlı olduğu halde mühür seki yapmıştır. Fakat gelin görünüz ki Beykoz belediyesi Yalı köyde bulunan özlem aile çay bahçesinin ruhsatı olmadığı halde bir kez mühür seki yapmış ve ticaret yapmasına da göz yummuş.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-06-2022 13:43:21 Tarih: 08-06-2022 13:33

Beykoz Belediyesi Yeni Mahallede Bulunan Fırına Tam 16 Kez Mühürlemiş

 

Haber ajansımızın istihbarat ekibi Beykoz’un bazı yerel basınında yayınlamış oldukları haberde yeni mahallede ekmek fırınının mühürlediği ticaretten men edildiğini men etme nedeni ise ucuz pide ve ekmek sattığını ve fırıncılar derneğinin baskısı üzerine ruhsatlı olduğu halde. Beykoz belediyesi bu fırını mühürleyerek ticaretten men ettiğini ajansımız yerel basında çıkan bu haberlerden sonra ajansımızın istihbarat ekibi kapatılan fırın sahipleriyle irtibata geçerek.Beykoz belediyesi neye dayanarak fırını ticaretten men edildiğini ellerinde herhangi belge bilgi olup olmadığı izcihaberajansı şeffaf bir habercilik yayınladığından işletme sahibi ile irtibata geçerek telefonla yapılan görüşmeler şu şekildedir.

 

Ajansımız İşletme sahibi olan Nevzat Yalçınla telefonla bilgisine baş vurduğumuzda önce kendimizi tanıttığımızı yapılan görüşmelerimizin basın amaçlı olduğunu dudakların arasında çıkan her kelimenin yayınlanacağını bizlere sunmuş olacakları belgelerin yayınlanacağını ilettiğimizde işletme sahibi ajansımıza vermiş olduğu bilgilerde.  Biz bu fırını açmadan önce ruhsat için Beykoz belediyesine tüm müracaatlarımızı yaptığımızı ruhsat için  belediye tarafından yeri gelip gördüklerini bina ve işletmeyle ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını bu esnada biz fırını açtığımızda. Beykoz belediyesine giderek ruhsat durumunu öğrendiğimizde bizlere ruhsatınız verilmiştir diyerek çalışmaya başlayabilirsiniz dedikten sonra bizlerde ramazandan önce ve ramazanda halkın daha ucuz ekmek ve pide yemeleri için uygun fiyata ekmek satışı yapmaya  başladık fakat bu esnada fırıncılar derneği Beykoz belediyesine baskı yaparak ucuz ekmek ve pide veriyor diye mobbing uyguladıklarını. Beykoz belediyesinden bizlere ucuz ekmek vermeyin diye sık sık mobbing uyguladıklarını bizi vermiş oldukları ruhsat ve binayla tehdit edildiğimizi bu esnada belediyeden halen ruhsatımızı almadığımızı fakat Beykoz belediyesi her geçen gün mühürleriz diye baskı yaptıklarını biz. Beykoz belediyesine halk ucuz ekmek yesin diye satış yapıyoruz günahımız bumu dememiz üzerine Beykoz belediyesi  tam bizlere 16 kez mühür seki yapmıştır. Her yapılan mühürleri kopartarak ticarete devam etmişizdir fakat bu esnada Beykoz belediyesi bu sefer binanın depreme uygun bir bina olmadığına dayanarak binada ölçümlerin yaptırdığını sözde çıkan raporda depreme uygun bina olmadığını söylenmiştir.

 

Geçtiğimiz günler Beykoz belediyesi bir evrak göndererek ruhsatınız iptal edildiği belgesini tarafımıza göndermişlerdir. Şimdi ise Beykoz belediyesi fırının kapatıldığı yetmiyormuş gibi binanın yıkılması için uğraşmaktadır ajansımız işletme sahibiyle görüştükten sonra işletme sahibi elindeki belgeleri ajansımızın ihbar hattına yollamıştır.

AJANSIMIZ BEYKOZ BELEDİYESİNE SESLENİYOR HADİ ŞİMDİ CEVAP VERİN

Beykoz belediyesi izcihaberajansı  Yalıköyde bulunan Özlem aile çay bahçesi için çalışma ruhsatı var mı yok mu dediğimizde sizin ruhsat müdürünüz vermiş olduğu cevapta özel hayatın gizliliğidir diyerek cevap vermemiştir. Özlem aile çay bahçesinin çalışma ruhsatının olmadığını ajansımızın istihbarat ekibi öğrendikten sonra ajansımızın baskıları üzerine bu özlem aile çay bahçesi belediyenin parkını işgal ederek  350m2 belediyenin parkında ruhsatsız olarak ticaret yapıyor ajansımızın baskısı üzerine bu çay bahçesini bir kez mühür seki yapıyorsun bu işletme sahibi mührü koparıyor. Bir yıl boyunca ruhsatız olarak çalışma yapıyor ajansımızın tüm baskıları üzerine sadece bir seferden hariç bu işletme hakkında mühürleme yapmadınız neden bu fırına gelince 16 kez mühürleme işi yaptınız bunun açıklamasını  yapar mısınız. Bu Özlem aile çay bahçesi belediye parkından tahliyesi gerçekleştirildi  parkın karşısında bir dükkan kiralayarak şuanda orada çalışma ruhsatı olmadan korsan olarak bu belediye parkında halka çay satışı yapmaktadır. Neden burayı mühürlemiyorsunuz korsan çaycılık yapan bu kişi çayın tanesini 5 TL den veriyor sizin ruhsat denetleme müdürlüğü ve zabıtadan sorumlu müdürlüğünüz bu haberlerimizi okudukları halde başkanlığınızda dilekçelerimiz olduğu halde üç maymunu oynuyorsunuz hadi burayı da mühürleyin de görelim. Şayet mühürlemediğiniz takdirde ajans olarak cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağımızı ve ilgili makamlara şikayette bulunacağımızı hatırlatırız.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI