Bugun...



BEYKOZ ÇAYIRINDA TRAKYALILAR VE GİRESUNLULAR RÜZGARI ESTİ

Beykoz Belediyesi'nin her yıl düzenlemiş olduğu Beykoz Çayırı Festivali'nde, 28.08.2025 tarihinde Trakyalılar ve Giresunlular Derneği ortaklaşa düzenlediği gecede, Beykoz tarihi çayırında muhteşem bir gece düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 30-08-2025 10:51

BEYKOZ ÇAYIRINDA TRAKYALILAR VE GİRESUNLULAR RÜZGARI ESTİ

İZCİ MEDYA https://x.com/IzciAjansi

 

İZCİ MEDYA  https://www.facebook.com/

 

 

 

Her yıl Beykoz Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu çayır festivalinde Beykoz ilçesinde 19 yöre derneği var. Bu yıl da bir dernek daha kuruldu ve Beykoz ilçesinde yirmi dernek oldu. Beykoz ilçesinde 1999'dan 2024 yılına kadar Beykoz çayırında muhteşem çayır festivalleri yapılıyordu. Fakat 1999 yılında çayır festivalini başlatan şu anki Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, çayır festivalini başlatan Alaattin Köseler cezaevine girdikten sonra CHP Beykoz'da siyasi bakımından en büyük yanlışı yaptılar. Şöyle ki, belediyeciliği bilmeyen, yöneticilik nedir bilmeyen, idarecilik nedir bilmeyen bir kadın başkan vekilini Beykoz Belediyesi başkan vekili olarak geldikten sonra, siyasi tecrübesi olmayan bu kadın başkan vekili her gün mısır festivali, karpuz festivali, kiraz festivali, ıhlamur festivali, kısaca festival festival... Beykoz belediye kasasında organize firmalara her gün festivallerde harcanan paralar Beykoz Belediyesi'nin kasasından oluk gibi para akıtır fakat Beykoz Belediyesi'nin işçilerine gelince taksit taksit aylıkları ödenir. Bu festivalleri düzenlerken bu kadın vekil şık elbise giyinerek sosyal medyalarda gösteriş yapar.

 

Gel gelelim Beykoz'da 20 dernek, bu 20 dernek dernekçiliği bile bilmiyor. Bu dernekler belediyeden daha üstün ama gelin görünüz ki bu dernekler Beykoz Belediyesi'ne boyunlarını eğiyor. Beykoz ilçesinde boyun eğecek bir kurum varsa derneklere karşı o da Beykoz Belediyesi'dir. Bakın bu tecrübesiz, bilgisiz, bir başkalarının yönlendirmesiyle hareket eden, siyasetin S'sini bilmeyen bu kadın vekil bu yıl çayır festivalinde bir gecede üç tane dernek etkinlik yapacak. Saat 20.00'de başlayacak 23.00'de bitirecek. Üç derneğin geceye gelen protokolü sahnede okunması bir saat sürer. Bir de geceyi sunan sunucu tecrübesizse, geceyi düzenleyemiyorsa, protokolde karışıklıklar olursa bunları hesaplarsan dernek başına birer saat dernekler kendi yöre sanatçılarını çıkarır.

 

Geceye gelen Beykoz halkı başkan vekili Özlem Vural Gürzele beddua ediyorlar. Ihlamur festivaline, karpuz festivaline, kiraz festivaline, mısır festivaline oluk gibi para akıtan başkan vekili bizim aylığımıza gelince parça parça verir, kemer sıkar. Bu sene Beykoz Çayır Festivali tamamı ile sönük ve rezillikti. Bu geceki çayır festivalinde Trakyalılar ve Giresunlular gecesinde Beykoz Trakyalı halkı oynamaya doyamadı, Giresunlular horona doyamadı. Çayır festivalinde İzci Haber Ajansı halkın içinde çekim yaparken gecenin sunucusuna isyan ediyorlardı. "Bu nasıl bir sunucu? İki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyor, karışıklıklar diz boyu." Halk diyor ki: "Geceye gelen sanatçıları, dernek başkanlarını geceyi sunan sunucu yönlendirmeye çalıştı. Hatıra fotoğrafları çekimlerinde bile herkesi yönlendirmesi biz Beykoz halkı olarak hoşumuza gitmedi ama çayır festivalinde çok güzel bir gece oldu."

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
resmi ilanlar

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI