Bugun...



Beykoz CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün Sen Yürek mi Yedin Murat Aydın Hakkında Konuşuyorsun

Son yerel seçimlerden sonra yaklaşık dört yıldan bugüne CHP Beykoz ilçe başkanı Aydın Düzgün ve meclis üyeleri bugüne kadar. Beykoz belediye başkanı Murat Aydın hakkında en ufak muhalefet ve eleştiri yapamazken seçimler yaklaşınca CHP Beykoz ilçe başkanlığı ve başkanı Aydın Düzgün bugünlerde yürek çok yedi ki Murat Aydın hakkında eleştirme ve muhalefet yapmaya başladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-09-2022 19:26:13 Tarih: 17-09-2022 18:45

Beykoz CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün Sen Yürek mi Yedin Murat Aydın Hakkında Konuşuyorsun

 

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın 4 yıldan buyana Beykoz halkına zulüm çektirirken gece yarıları sözde kaçak ev diyerek halkın evlerini başlarına yıkarken. Murat Aydın bunları yaparken AKP Beykoz belediye meclis üyesi Furkan Çeliker 2 yıldan buyana ortağına kaçak ev yaparken bunu da Aydın Düzgün bildiği halde sessiz kalırken Murat Aydın Poyraz köy, Riva plajındaki çok sayıda esnafları bir ekmeğe muhtaç ederken. Beykoz ilçesinde duyarlı bir fırıncı esnafın halk ucuz ekmek yesin diye ucuz ekmek satarken Murat Aydın bu fırını kapatırken Murat Aydın sahil düzenleme çalışması yapacağım diye çok sayıda tekne sahiplerini mağdur edip bir ekmeğe muhtaç ederken bir tarafta balıkçı barınak önünde her taşın altından çıkan AKP Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker'in kaçak işletmesine Murat Aydın göz yumarken. Murat Aydın meclis üyesine ödül olarak  kaldırımları sökerek meclis üyesine özel otopark yaptırırken Murat Aydın Beykoz halkına bu zulümleri yaşatırken kendi meclis üyesini korurken yürek yiyen Aydın Düzgün sen neredeydin meclis üyelerin neredeydi sizin yüzünüzden Beykoz belediye başkanı Murat Aydın halkını işte böyle kamçılıyor peki Aydın Düzgün tokat köy kentsel dönüşüm projesinde Aydın Düzgün projeyi desteklerken tokat köy halkın yanında olmazken şimdi ne oldu bir anda tokat köy halkının yanında oldunuz.

AYDIN DÜZGÜN FLAŞ HABER DİYE HABER KANALINA BİR RÖPORTAJ YAPIYORSUN MURAT AYDINI ELEŞTİRİYORSUN ÖYLE GÖZÜKÜYORKİ YÜREK YEDİN BU KADAR YÜREĞİN VAR İSE BU KADAR DUYARLIYSAN BU KADAR HAK HUKUK ADALET DİYORSAN SİYASETTE KİMSEYİ TANIMAM DİYORSAN HADİ MECLİS ÜYELERİNİ AL BEYKOZ BALIK EKMEK ÖNÜNE GİT ŞU ŞEKİLDE BİR RÖPORTAJ YAP

 

 

 

Aydın düzgün röportajda bunları söyle ama yapamazsın sende o cesaret  ve yürek yok  Murat Aydına seslen deki. AKP Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker ortağı olan CHP  bir genel başkan yardımcısının yakın akrabası olan Murat Tabak bu iki kişinin ne özelliği var balıkçı barınakları önünde hijyenden uzak halka zarar veriyor çalışma ruhsatı yok çevre sakinleri tarafından kokudan cam çerçeve açamıyor barınağı fareler bastı her geçen gün bu işletme yüzünden trafik kazaları oluyor trafiği aksatıyor iki yıldan buyana Furkan Çeliker ortağı olan Murat Tabaka kaçak ev yapıyor. Beykoz belediyesinin de haberi olduğu halde neden göz yumuyorsun hadi Aydın Düzgün izcihaberajansi diyor ki yüreğin varsa cesaretin varsa hak, hukuk, adalet diyorsan siyasette kimseyi tanımıyorum diyorsan al meclis üyelerini topla ilçe başkanlığını Murat Aydına hesap sor halkı gece yarıları yataklarından kaldırıyorsun  kaçak ev yaptın diye başlarına yıkıyorsun AKP meclis üyenin ve CHP'li bir genel başkan yardımcısının yakın akrabasının ne özelliği var sor da görelim soramazsın Aydın Düzgün neden biliyor musun kaçak işletmenin sahibi sizin partinizin bir genel başkan yardımcısının birinci derece akrabası kaçak inşaat ev yapanda yine sizin partiniz bir genel başkan yardımcısının yakın akrabası. Aydın Düzgün sen korkaksın senin adaletin yok bırak üç maymunu oynamayı diyorsan ben korkak değilim benim adaletim var ben üç maymunu oynamıyorum diyorsan hadi hodri meydan seni  meclis üyelerini ve ilçe başkanlık yönetimini Beykoz balık ekmek önünde Murat Aydına bu saydıklarımla ilgili hesap sor da görelim boşuna havadan atıp tutma Aydın Düzgün sen ve yönetimin izcihaberajansın tırnağı olamazsınız sizden daha iyi kamunun yerlerini savunuyoruz işgalcilerin ellerinden alıyoruz. Beykoz belediye başkanı Murat Aydına sizden daha iyi  hesap soruyoruz siz ne yapıyorsunuz biliyor musun meclis üyen kaçak inşaat yapar bir genel başkan yardımcısının  yakın akrabası Murat Tabak kaçak inşaat yapar. CHP eski ilçe başkanınız ruhsatsız restoran çalıştırır nerenize dokunursan her tarafınız çürük Aydın Düzgün hadi hodri meydan Beykoz balık ekmek önünde röportaj yap da halk sizin nasıl parti olduğunuzu öğrensin kendinizi ispatlayın.

izcihaberajansi.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI