Bugun...



Beykoz’da MHP BBP ve Yeniden Refah Partisine Büyük Tepkiler Gelmektedir

Cumhurbaşkanlığı seçiminde cumhur ittifakına katılan HÜDA PAR partisi katıldıktan sonra MHP ,BBP ve Yeniden Refah Partisi ’de cumhur ittifakına katılınca bu üç partinin üyeleri bu üç partinin birbirlerine zıt oldukları halde genel başkanlarının koltuk sevdaları yüzünden üyelerinin başlarını aşağı eğdikleri Hizbullah destekleyen bir partinin yanında olmaları parti üyeleri isyan etmektedirler.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-03-2023 17:42:26 Tarih: 26-03-2023 17:34

Beykoz’da  MHP BBP ve Yeniden Refah Partisine  Büyük Tepkiler Gelmektedir

DÜNE KADAR BİRBİRLERİNİ SEVMEYEN BİRBİRLERİNE AĞIR HAKARET EDENLER ŞİMDİ KOLTUK UĞRUNA BİR ARAYA GELDİLER HANİ SİZ TERÖRE KARŞIYDINIZ AMA BAK HİZBULLAH YANLISI BİR PARTİYİ ORTANIZA ALDINIZ VAY ANAM VAY DAHA NELER GÖRECEĞİZ NELER 

 

YALANDAN YERE MİLLET İTTİFAKINA HDP İLE BİRLİKTESİNİZ DEMEYİNİZ ARTIK HALLK UYANDI

 

Haber ajansımız bu konuyla ilgili MHP ,Yeniden Refah Partisi’nin haberlerini yayınladık yayınladığımız haberlerden sonra bir tepkide BBP partisine tepkiler çığ gibi büyümeye başladı Beykoz halkı ve üç partinin üyeleri tarafından ajansımıza gelen sitem dolu mesajlarda şunlar söylenmektedir.

MHP  uzun zamandır AKP destekleyendir daha sonra iki parti kafa kafaya vererek cumhur ittifakını kurar  fakat MHP iktidar partinin yanında olduğu için her geçen gün kan kaybetmektedir. Özellikle ilçelerde ve Beykoz ilçesinde de her geçen gün kan kaybetmektedir yaklaşık bundan 4 ay önce MHP yeni ilçe başkanı Emre Çömlekçi dağılan ilçe başkanlığını toplamak için ekibiyle yoğun şekilde çalışmaktadır. Fakat Beykoz ilçesinde MHP kolay kolay halkın gözüne giremeyeceği de açık net gözükmektedir üye sayıda her geçen gün azalmaktadır. Yeniden Refah Partisi toplasan Beykoz ilçesinde 1200 üyesinin olmadığı Fatih Erbakan önce Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyar imza kampanyası için gönüllü üyeleri sokak sokak imza toplarken. Fatih Erbakan iktidar partiyle anlaşarak sadece koltuk sevdası için anlaşarak cumhur ittifakını destekleyeceğini ilan ettiği saatlerde üyeleri de Fatih Erbakan cumhur başkanlığı neticelensin diye canı gönülden imza toplarken Fatih Erbakan üyelerine bile oyun oynamış gönüllü imza toplayanlar imza toplama esnasında son dakika haberi alınca gönüllü imza toplayan üyeler Fatih Erbakan’a haklarını helal etmediler çok sayıda üyelerde istifa ederek Millet İttifakını destekleyeceklerini açık net söylemişlerdir.

Beykoz’da BBP partisinin toplasan 800 tana üyesi olmadığı ilçe başkanlığının sadece tabelası olduğu ilçe başkanlığının uzun zamandır kapıları açılmayınca kapıların menteşeleri bile paslandığını söylemektedirler. Sadece tabela partisi olduğunu sadece koltuk sevdalıları olduklarını kesinlikle bizler Beykoz BBP üyeleri olarak cumhur ittifakına oy veremeyeceklerini halen BBP kurucusu olan rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun cinayetini aydınlatılması için çabalamayan bir genel başkanı Destici  fakat duruşma salonunda bile rahmetli Muhsin Yazıcıoğlunun eşi duruşma salonundan dışarıya çıkarttırdı. Bununki genel başkanlık değil sadece kendisini düşünerek koltuk sevdasında bizler Beykoz BBP parmakla sayılacak kadar üyelerimiz var artık bu saatten sonra olan üyelerde yok oldu.

Ajansımıza gelen sitem dolu mesajlarda  üç partinin Hizbullah yanlısı olan bir partiyle aynı şemsiye altında olmamız bizleri çok büyük rencide etmiştir. Artık genel başkanlarımız siyasetçiliği bırakıp sadece kendilerine koltuk arama sevdalarındalar bu üç siyasi parti sadece tabela partisi olduklarını üye sayılarının parmakla sayılır üyelerinin oldukları ve bu saatten sonra bu üyelerin bile kesinlikle cumhur ittifakına vermeyeceklerini ve istifaların çoğaldığını burada MHP ile Yeniden Refah Partisinin Hizbullah yanlısının aynı şemsiye altında olmaları artık siyasetçilik siyasetten çıktığını sadece kendilerinin koltuklarını koruma peşinde olduklarını sadece bu isyanların Beykoz ilçesi için geçerli değil. Türkiye genelinde tüm ilçeler içinde geçerli AKP, MHP, BBP ve Yeniden Refah Partisi bu saatten sonra halkın gözünde bitmiş sayılmaktadırlar ve üyelerinde kesinlikle cumhur ittifakına vermeyeceklerini özellikle Yeniden Refah Partisi üyeleri diyor ki bizi satan genel başkanı bizde satmasını biliriz. Ajansımıza gelen sitem dolu mesajlar bunlardan ibaret olduğundan bizlerde ajans olarak gelen sitem dolu mesajları yayınlamakla mükellef olduğumuzdan ajans olarak hiçbir siyasi partiye muhalefet değiliz hiç bir siyasi partiye de üyeliğimiz yoktur.

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI