Bugun...



Beykoz’da Olmayan Buz Beykoz

Buz Beykoz Beykoz’da kuruldu Zeytinburnu’nda doğdu haber ajansımızın istihbarat ekibinin yapmış olduğu araştırmalar doğrultusunda ve ilgili makamlarla yapmış olduğu yazışmalar neticesinde. Murat Aydının zevkine kurmuş olduğu Buz hokey kulübü ile ilgili Murat Aydının ve başkan yardımcısı Bünyamin Korkmaz yakında boncuk boncuk ter dökecek bu haberimiz Beykoz belediyesinin canını sıkacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-07-2022 21:07:57 Tarih: 02-07-2022 20:28

   Beykoz’da Olmayan Buz Beykoz

 

Bakın Beykoz halkının paraları nereye harcanıyor  ödenek parası Beykoz belediyesinin kasasından keyif  Zeytinburnu’nda. Beykoz belediye başkanı Murat Aydın  Zeytinburnu’nu hiç unutamamış ki bakın buz hokey yeri neresi haberimizdeki resimlerde otobüs üzerinde Beykoz belediyesinin logosunun bulunması ve otobüs yanında çekilen resimlerde buz hokey oyuncularının almış oldukları ücretleri korkunç fiyat olduğu. İstanbul valiliği il sivil toplumla ilişkiler müdürlüğü tarafından ajansıma gelen yazıda buz hokeyle ilgili iyi kokuların gelmediği bununla ilgili Murat Aydın ve başkan yardımı Bünyamin Korkmaz yakında buz hokeyle ilgili boncuk boncuk ter dökecekler bu haberimizin detayları ve resmi belgeler çok yakında kamuoyuna duyurulacaktır.

 

 

BEYKOZ  BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN BİR BİSİKLET  BİNME HOBİN VAR BU HOBİNDEN DOLAYI GEÇTİĞİMİZ GÜNLER  BEYKOZ BELEDİYESİNİN KASASINDAN BÜYÜK MEBLAĞ ÖDEMELERİN ÇIKTIĞI VE BEŞ SAAT BOYUNCA TRAFİĞİ FELÇ ETTİĞİNİ BUZ OKEY TUTKUNA SEBEPTE BEYKOZ BELEDİYESİNİN KASASINDAN NE KADAR HARCAMA  YAPTIĞINI BEYKOZ BUZ HOKEY NEDEN ZEYTİNBURNUNDA NEDEN BEYKOZDA DEĞİL.

Bu haberimizin detayları belgeli olarak yakında yayınlanacaktır.

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI