Bugun...



Beykoz’da Siyasi Parti İlçe Başkanları Ne İş Yapıyorsunuz

Beykoz da bulunan özelikle CHP ve İYİ parti ilçe başkanları siz ne iş yapıyorsunuz Beykoz belediye başkanı Murat Aydın Atatürk büstünü ve şehitlerimizin ismi yazılan büstü inşaat sahası içinde toz toprak içine bırakmış sizler bunu gördüğünüz halde sessiz kalıyorsunuz .

facebook-paylas
Tarih: 11-08-2021 10:43

Beykoz’da Siyasi Parti İlçe Başkanları Ne İş Yapıyorsunuz

YAYINLADIĞIMIZ  HABER 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-koruma-altina-alman-gerekirken-insaat-sahasi-icerisinde-ataturk-bustunun-ne-isi-var/20605/

Haber ajansımıza gelen yoğun ihbar ve şikayetlerde ajansımızın yayınlamış olduğu 09/08/2021 tarihinde haber başlığı (Beykoz belediyesi koruma altına alman gerekirken inşaat sahası içerisinde Atatürk büstünün ne işi var) yayınladığımız haberden sonra okuyucularımız Beykoz ilçesinde bulunan siyasi parti ilçe başkanlarına özellikle CHP ve İYİ parti  ilçe başkanlarına isyan etmektedirler. MHP ise zaten AKP ile ortak olduklarından  ister istemez  ne olursa olsun sessiz kalmaktadır. Okuyucularımızın İYİ parti ve CHP  ilçe başkanlarına isyan etmektedirler gelen mesajlarda şunları söylemektedirler. İstanbul Beykoz ilçesi AKP belediyesi belediye önünde bulunan Necmettin Erbakan kültür binasını geçtiğimiz yıl yıkmıştı  şimdi bu yıkılan binanın temel çıkarma çalışması yapmaktadır. Bu temel çalışma işlemleri yapılmadan önce belediye inşaatın etrafını bariyerle çevirmiştir bariyerle çevirirken Atatürk büstünü ve Beykoz genelinde Şehit verdiğimiz şehitlerimizin ismi yazan anıtı inşaat sahası içerisine alarak toz toprak içinde bırakmış belediye bu inşaatın çevresini bariyerle çevirirken.

KENDİ ÖZEL MAKAMLARI ZARAR GÖRMESİN TOZ TOPRAK  OLMASIN DİYE KENDİLERİNE ÖZEL OTOPARK YAPARAK araçlarını böyle koruma altına almışlardır. Fakat Beykoz belediyesi bunu neden yapıyor Beykoz belediyesinin karşısına Beykoz ilçesinde bulunan siyasi parti ilçe başkanları çıkmadığından bunu yapıyor. Beykoz’da bulunan CHP ve İYİ parti ve MHP Beykoz belediyesinin karşısına çıkıp da sen ne yapıyorsun makam araçlarını koruyorsun da buradaki Atatürk büstünü neden inşaat sahası içine bırakıyorsun diye karşılarına çıkmıyor ancak CHP ve İYİ parti yalandan yere gösteriş amaçlı iki esnaf ziyareti yapıyorlar ve basında bununda reklamını yapar gibi  yayınlatıyorlar.  Sözde biz çalışıyoruz halkın sesini dinliyoruz diyorlar geçin bunu bir Atatürk büstüne ve Şehitlerimizin ismi yazan anıta sahip çıkamayan Beykoz halkına sahip çıkamaz yalandan yere iki esnaf dolaşmakla ilçe başkanlığı olmaz biran önce bu Atatürk  büstü ve Şehitlik anıtı inşaat sahası dışına çıkarılsın  bu ilçe başkanları uyuyor mu. Beykoz belediyesi Atatürk ve buradaki Şehitlerimize saygı duysaydı bu Atatürk büstü inşaat sahası içine alınmazdı.  Biz Beykoz halkı olarak Beykoz kaymakamına sesleniyoruz hadi siyasi parti ilçe başkanları bunu görmüyor sizin makamınızın camdan bakışı direk orayı gösteriyor ve makamınıza giden yol üstünde bile rahatlıkla Atatürk büstünün inşaat sahası içerisinde kaldığını ama Beykoz ilçesinde bir başkan 6 tanede başkan yardımcısı olduğundan toplam 7 başkanın makam araçları inşaat sahası dışında  koruma altına alınarak toz ve topraktan korunarak belediye binası önünde park edilmektedir. Bu nedenle Beykoz  kaymakamının bir an önce buraya müdahale edilmesini ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI, ZAFER BAYRAMANINDA ÇELENK KOYMA TÖRENİNDE BU ÇELENKLER İNŞAAT SAHASI İÇERİSİNDE BULUNAN TOZ TOPRAK İÇERİSİNDE BULUNAN ATATÜRK BÜSTÜNEMİ KONULACAK  Ülkemiz için gözünü kırpmadan canlarını feda eden Beykoz Şehitlerine ve T.C.  Devleti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e  böylemi saygı gösteriliyor Beykoz belediyesi  zaten halkına değer vermeyen bir belediye Atatürk büstüne ve Şehitlerimizin anıtına değer versin okuyucularımızdan gelen mesajlar sitemlerden bunlardan ibarettir.

 

 

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

www.izcihaberajansi.com


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI