Bugun...



Beykoz’da Yaşayan Tokatlılar Sabah Kahvaltısında Buluştular

İstanbul Beykoz ilçesinde yaşayan. Tokatlılar derneği dernek merkez binası .Tokat köyde olduğundan derneğin lokalinde dernek başkanı Bülent KILIÇ ve yönetimi yöneticilerine ve üyelerine sabah kahvaltısı düzenledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-02-2022 20:33:18 Tarih: 06-02-2022 20:08

Beykoz’da Yaşayan  Tokatlılar Sabah Kahvaltısında Buluştular

 

Kahvaltı saat 10:00 da dernek lokalinde verildi kahvaltıya katılanlar. Dernek başkanı Bülent KILIÇ  asil yönetim tam kadro ve çok sayıda yedek yöneticileri ve üyeleri hazır bulundular dernek yönetimden hariç kahvaltıya katılanlar. İstanbul Tokatlılar federasyonu Bşk Rasim YAĞAR AK Parti Ana kademe üyesi Sevgi UZUN ve Beykoz Tokatlılar kadın kolları Bşk. Nazlı KILIÇ çok sayıda Tokatlılar katılım sağladı.Kahvaltı esnasında dernekle ilgili çalışmaların konuşulduğu üyelerin ve dernek yöneticilerinin  sorunları dinlendi kahvaltı hoş bir sohbet şeklinde yapıldı.

 

 

 

Kahvaltıdan sonra dernek merkezi lokalinde, İstanbul Tokatlılar Federasyon Bşk Rasim YAĞAR ve yönetimi Ümraniye Tokatlılar Derneği Bşk Serdar HAN, Beykoz AK Parti ,Ana kademe üyesi Sevgi UZUN , Beykoz kadın Kolları Bşk Nazlı KILIÇ  ve yönetimin katıldığı kahvaltı programı sonrası Saat 13.00 Dernek Lokali önünde geçmişleri için Lokma dağıttı.

 

 

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI