Bugun...



Beykoz Devlet Hastanesi Baş Hekimliği Kamuoyuna Açıklama Yapmanızı Bekliyoruz

Haber ajansımız 12.11.2022 Tarihinde Haber başlığı FİLAŞ HABER Şok Şok Şok Beykoz Paşabahçe Devlet Hastanesinde Neler Oluyor. Yaptığımız haberin detaylı şekilde Beykoz halkına ve kamuoyuna açıklıyoruz. Beykoz devlet hastanesi baş hekimliği bakalım bu haberimize nasıl bir açıklama yapacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-11-2022 14:31:01 Tarih: 25-11-2022 14:19

Beykoz Devlet Hastanesi Baş Hekimliği Kamuoyuna Açıklama Yapmanızı Bekliyoruz

 

ÖNCEKİ YAYINLANAN HABER 

https://www.izcihaberajansi.com/filas-haber-sok-sok-sok-beykoz-pasabahce-devlet-hastanesinde-neler-oluyor/38107/

 

Beykoz devlet hastanesinin sosyal medya facebook hesabı vardır bu hesabın adı Beykoz Devlet Hastanesi  https://www.facebook.com/beykozdevlethastanesive yine bu hastanenin sosyal medya Twitter https://twitter.com/bdhastanesiBu hesabın adı da Beykoz Devlet Hastanesi her iki hesapta sosyal medya hesabı sağlık bakanlığına bağlı Beykoz devlet hastanesi ismini verilmiş ve her iki sosyal medya hesaplarında KİŞİ BİLGİLERİ Telefon  (0216) 322 22 10 E posta  http://bdhbasin@gmail.com ve İnternet Siteleri ve Sosyal Bağlantılar  http://pasabahcedh.gov.tr/ve Adres Saip Molla Cad., Kısayol Sok. No:1, , İstanbul, Turkey, 34800 Bu facebook hesabı 2017 de açılmış 2017 yılında acılan bu hesap tarihinde ve yılında şuanda hastanenin başhekim Op. Dr. Süleyman Erdoğdu 20017 Yıl ve tarihinden şuan ki 2022 Yıl Ve tarihe yani 6 Yıldır Beykoz devlet hastanesinde baş hekimliği yapmaktadır.

Gel gelelim Beykoz devlet hastanesinin sosyal medya Twittlerde bu hesapta 2015 Yılında hesap açılır. Twittlerde  https://twitter.com/bdhastanesi Buraya kadar her şey sorunsuz acılan her iki hesap TC Devletinin sağlık bakanlığına bağlı .Beykoz devlet hastanesinin sosyal medya hesapları bu hesaplarda yayınlanan haberler bildiriler basına açıklamalar tarafsız şekilde yapılır. Basın ayrımcılığı yapılmadan hastaneyle il haberler yapılır fakat gelin görünüz ki  bakın devletin devlet hastanesinin sosyal medya hesaplarını bakın Beykoz ilçesinde hangi bir yerel gazetenin haberleri yayınlanıyor sadece bu yerel gazetenin haberleri var.

SAĞLIK BAKANLIĞINA BAĞLI BEYKOZ DEVLET HASTANESİNİN SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA NEDEN TEK BİR YEREL GAZETENİN HABERLERİ VAR BU GAZETE SAHİBİ KİM HASTANEDEMİ GÖREV YAPIYOR ŞAYET HASTANEDE GÖREVİ  NEDİR

Sağlık bakanlığına bağlı Beykoz devlet hastanesiyle ilgili yapılacak olan haberlerde hastanenin baş hekiminin yapacağı basın açıklamalarında öncelikle devlet kanunları gereğince ilgili makamlardan izin alınır DEVLET MEMURLARI KANUNU Basına bilgi veya demeç verme:

Madde 15 – (Değişik: 12/5/1982 - 2670/7 md.) Bu kanun gereğince baş hekimlik izin alarak hastanesiyle ilgili basın açıklaması yapar fakat gelin görünüz ki bu hastanenin baş hekimi hastanesinin sosyal medyalarında. Beykoz’da X bir gazeteye sadece  demeç veriyor ve hastanenin de tüm haberleri bu gazetede de yayınlanmaktadır bizler izcihaberajansı olarak baş hekime soruyoruz kamu oyununa bir açıklama yapsın 2017 yılından 2022 şuan ki tarihe kadar Paşabahçe devlet hastanesinin baş hekimi olarak görev yapmaktasınız altı yıldır hastaneyle ilgili haberler yapıldı basına demeç verdiniz. Peki TC devletinde bu kadar ulusal ve yazılı basın var neden ulusal basının hastanenizle ilgili yapılan bir haber sosyal medyanızda neden yok peki ulusal basını geçelim Beykoz ilçesinde çok sayıda yerel basın var bu yerel basınlar bir yıllık veya iki yıllık değildir sizin göreve gelmeden önce  yanı kıymetli meslektaşlarımız var peki neden Beykoz’da bu kadar yerel basın varken  neden diğer yerel gazetelerin hastaneyle ilgili haberleriniz sosyal medyada neden yok sizler baş hekim olarak. Beykoz’da diğer basın meslektaşlarımızı gazeteci gözüyle görmüyor musunuz şayet görüyorsanız neden hastanenin sosyal medya hesaplarında Beykoz’un diğer yerel gazetelerin hastanenizle ilgili yapmış olduğu haberler sosyal medyanızdan neden yayınlanmıyor bu X gazeteyle bağlantınız nedir bu X gazetenin sahibi hastanenizde mi çalışıyor. Şayet hastanenizde çalışıyorsa ilk işe girdiği görevi neydi şimdiki hastanedeki görevi nedir  yoksa sağlık bakanlığına bağlı Beykoz devlet hastanenin sosyal medya hesaplarını kendi gazetesinin okuma oranını yükselmek için ve reklamını yapmak için Beykoz devlet hastanesinin sosyal medya hesaplarını okuma oranını yükseltmek için gazetenin menfaatine mi kullanıyor sosyal medya hesaplarında sadece X bu gazetenin haberleri var

 

BEYKOZ DEVLET HASTANESİNİN SOSYAL MEDYA HESABI OLAN FACEBOOK SAYFASINI ARAŞTIRDIĞIMIZDA KARŞIMIZA BAKIN NE ÇIKIYOR

 

Sosyal medya facebook sayfasında GÖNDERİLER BÖLÜMÜNE  tıkladığınızda  https://www.facebook.com/beykozdevlethastanesi/mentions  Beykoz devlet hastanesinin tüm bilgileri doğrudur adres telefon mail adresi ise soru işaretidir konum doğru. BAHSETMELER BÖLÜMÜNE TIKLADIĞINIZDA bakın karşınıza kim çıkıyor şimdi başhekime soruyoruz. Bu X gazeteye basın açıklaması yaparken ve bu X gazetenin hastaneyle ilgili yapmış olduğu haberlerde haberin içerikliğinde okunduğu şekilde devlet memuru kanunlarına uyguladınız mı uyguladıysanız geriye hangi makamlardan izin aldınız alınan izinlerde geriye elektronik E-imzalı izin aldınız mı bunların açıklamasını bekliyoruz bir açıklamada bu X gazete neden hastanenin sosyal medya hesaplarını kullanmakta sadece bu gazetenin sosyal medya hesabını kullanmakta neden izin veriyorsunuz. Şayet diyorsanız bu sosyal medya hesabı hastanemize ait değil diyorsanız sosyal medya facebook sayfasında ve twitter sayfasında Beykoz hastanesi yazdığında hastanenin sosyal medya hesabı çıkıyor sizler bunu gördüğünüzde ve duyduğunuzda neden müdahale etmediniz neden ilgili makamlara müracaatınızı yapmadınız yada bu X gazetenin sosyal medyada yayınlanan haberleri kaldırmadınız sizin gözünüzde sadece bu X gazetemi var. Beykoz da başka bir yerel gazete yok mu neden bu gazetelerin de yapmış olduğu haberler sizin sosyal medyalarınızda neden yok hastanesiniz yönetiminde hangi biriminde boşluk var ki bu X gazete istediği şekilde  devlet hastanesinin sosyal medya hesabını kendi gazetesinin reklam amaçlı ve okunma oranı yükselsin diye birileri tarafından bu gazetenin haberleri yayınlanmaktadır.

izcihaberajansi.com

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI