Bugun...



Beykoz Halkı Bu Özel Yata İsyan Ediyor Kaldırın Bunu Buradan

Beykoz belediye başkanı Murat Aydın incir köy ile balıkçı barınak arasında bulunan. Beykoz halkına ait olan balıkçı teknelerini ve tekne çekek yerlerini kaldırır bu yetmezmiş gibi denizde bulunan tonozları da söktürerek Beykoz halkına zulüm çektirmiştir.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-05-2022 08:01:46 Tarih: 19-05-2022 14:06

Beykoz Halkı Bu Özel Yata İsyan Ediyor Kaldırın Bunu Buradan

 

BİRGÜN GELECEK OYNADIĞINIZ TERAZİNİN AYARIYLA O SİZİ ÖYLE BİR TARTACAKKİ UNUTMAYIN BEYKOZ BELEDİYESİ BEYKOZ KAYMAKAMI BEYKOZ HALKININ SİZİN ÜSTÜNÜZDE VEBALİ VAR 

 

 

Haber ajansımıza bugünlerde sık sık yoğun şekilde Beykoz  belediye başkanı Murat Aydın ve Beykoz kaymakamına isyan etmektedirler. Beykoz belediye başkanı sayesinde AK Parti nasıl kan kaybediyorsa Beykoz kaymakamı da halkın gözünde her geçen gün güven kaybetmektedir. Beykoz kaymakamına kesinlikle güvenlerinin olmadığını okuyucularımız ajansımızı yakından takip ettiklerinden Beykoz kaymakamı Beykoz belediyesinin bazı memurlarını ve müdürlerin mülkiye müfettişi tarafından soruşturma izni verildiği halde. Beykoz kaymakamı ben mülkiye müfettişi tanımam, mülkiye müfettişi kim imajı vererek benim arkamda İstanbul valiliği var soruşturma izni oldu mu İstanbul valiliğinde halledilir düşüncesine kapılarak belediye memurlarını azat ettiğinden.

Geçtiğimiz günler liman başkanlığı ve belediye Beykoz kaymakamlığında bir toplantı düzenlenir toplantıda incir köy sahilinde bulunan teknelerin kaldırılması çekek yerlerin sökülmesini ve denizde bulunan tonozların sökülmesi kararı alınır. Fakat belediye önünde Beykoz belediye başkan yardımcısı Manolya Demirören'in tonozda bağlı özel yatına dokunulmayacak kararı alınır aradan birkaç gün sonra incir köydeki tekneler kaldırılır çekek yerleri sökülür. Denizdeki tonozlar sökülür ve Manolya Demirören'in özel yatına dokunulmaz izcihaberajansı bu yatla ilgili haberinden sonra  Manolya Demirören'in özel yatı 15 gün sonra Tonozu da sökülerek ve özel yatı buradan kaldırılır.

 

Biz Beykoz halkı olarak soruyoruz Manolya Demirören'in özel yatı incir köy cami karşısında denizin ortasına tonoz atarak yaklaşık bir aydır burada bağlı durmaktadır. Manolya Demirören bir marinaya kira verecek durumda değil mi neden Beykoz halkının tonozları söküldü neden liman başkanlığı bu özel yatı gördükleri halde neden müdahale etmiyorlar. Biz Beykoz halkı olarak bu özel yatın bir an önce buradan kaldırılmasını ve Gümüşsuyu restoran ile barınak arasında bulunan ensesi kalın Murat Aydına yakın olan bu özel tekne ve yatların buradan kaldırılmasını istiyoruz.

 

Haber ajansı olarak gelen ihbarları değerlendirerek Gümüşsuyu restoran ile balıkçı  barınak arasında gelen özel yat ve teknelerin olduğu incir köy cami karşısında Manolya Demirören'e ait özel yatın tonoz atarak tonoza bağlı şekilde denizin ortasında durduğunu gelen ihbarların doğru olduğunu bu nedenle biz izci haber ajansı olarak. Beykoz belediye başkanı Murat Aydına soruyoruz halkına gelince aslan kesiliyorsun kaplan kesiliyorsun dediğim dedik çaldığım düdük diyorsun ama kendi partinden olan başkan yardımcısına ve meclis üyene ve yandaşlarına gelince neden onlara karşı neden aslan kesilmiyorsun kaplan kesilmiyorsun Beykoz halkına gelince zulüm çektirirsin ama kendi yandaşlarınıza gelince kuzu olursunuz unutmayınız ki  2023 az bir süre kaldı.

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI