Bugun...



Beykoz İlçesi Zafer Partisi İlçe Başkanı Fatma İpek Koç

Haber ajansımız 25.05.2023 Tarihinde haber başlığı Beykoz ilçesinde Zafer Partisi ilçe başkanı belli oldu haberimizden sonra çok sayıda ajansımıza gelen mesajlarda başkanın kim olduğu ve okuyucularımız ajansımızdan biran önce başkanın kim olduğunu açıklanmasını bizlerde ajans olarak hem okuyucularımızı hem Beykoz halkını daha çok merak etmemeleri için Zafer Partisinin Başkanı kim ve öz geçmişini açıklıyoruz.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-05-2023 20:16:48 Tarih: 26-05-2023 20:05

Beykoz İlçesi Zafer Partisi İlçe Başkanı Fatma İpek Koç

BEYKOZ ZAFER PARTİSİ İLÇE BAŞKANI KİM

 

Fatma İpek Koç 03.08.1979 Beykoz doğumluyum. Aslen Giresun Görele'liyim. Evli, iki çocuk annesiyim. İlk, orta ve lise öğrenimimi Beykoz'da tamamladım.

Ersağ Temizlik ve Kozmetik ürünleri firmasında 8 yıldır öncü lider olarak çalışırken aynı zamanda 2022 yılında  Altınbaş Üniversitesi' nden uluslararası sertifika ile yaşam koçluğu eğitimini tamamlayarak uzmanlık belgesiyle yaşam koçluğu yapmaktayım.

 

Siyasete 2015 yılında Milliyetçi Hareket Partisi ile başlayarak kadın kolları başkanlığı görevinde bulundum. İnandığımız ideolojinin dışında hareket edilmesi sebebi ile istifa ederek ayrıldım.

 

02.03.2023 tarihinde Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Sayın Ümit ÖZDAĞ Hocamızın takdirleriyle Zafer Partisi Beykoz İlçe Başkanı olarak görevlendirildim.

 

Türk Milliyetçilerinin son kalesi olup milli, üniter, laik Devlet yönetiminden taviz vermeyen, Atatürk çizgisinde ve önderliğinde  ilerlemek için tüm vatandaşlarımızı, Beykoz'da yaktığımız meşalemize ateş olmaya ve Millet ittifakına destek vermeye davet ediyorum.

 

Adresimiz Merkez Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi No:48/4 BEYKOZ

 

İLETİŞİM  Erem YILMAZ ilçe sekreteri tel.0535 872 78 27

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI