Bugun...



Beykoz İlçesinde Bulunan PANİG Derneği Dernek Binasının Açılışı Yapıldı

Ardahan ili TUNÇ OLUK köyü sosyal yardımlaşma derneği (TUNÇ­-DER )İstanbul Beykoz ilçesinde bulunan derneği açılışı diğer derneklere örnek olacak şekilde açılışı yapıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-05-2022 08:02:13 Tarih: 18-05-2022 23:53

Beykoz  İlçesinde Bulunan PANİG Derneği Dernek Binasının Açılışı Yapıldı

 

 

 

İstanbul Beykoz ilçesinde bulunan Panik derneği binası ve lokali resmi olarak açılışı yapıldı açılışa Ardahan dernekler başkanı Orhan Çerkez,  Ardahan Eski millet vekili Saffet Kaya ,Beykoz CHP meclis üyesi Recai Çelik, Beykoz HDP ilçe başkanı İzzettin Yaman, Beykoz CHP eski ilçe başkanı Mahir Taştan Hoc -Fed başkanı Burhan Özer, Ardahan’ın gür sesi olan TRT sanatçısı Mehmet Kılıç, Beykoz ilçesinde sevilen ve sayılan Beykoz Ardahanlılar derneğin kurucusu Alaattin Kılıç, yine Beykoz ilçesinde sevilen ve sayılan ARDAFED başkan yardımcısı İbrahim Beşli PANİG derneğinin ve Beykoz Ardahanlılar derneğinin çok sevilen saygı duyulan Nursel Ateş sağlık nedenlerinden dolayı açılışa katılamayan fakat açılışa çelenk yollayan Kars Ardahan Iğdır, dernek başkanı Esengül  Yılmaz Gül ,Ardahanlılar derneğin genel sekreteri Erkan İzci ,başkan yardımcısı Yusuf Şit ,başkan yardımcısı Vural Çelik.

 

 

 

Açılışta davetlileri karşılayan Cengiz Demir, Nursel Ateş ve dernek yöneticileri açılış dernek binası önünde dualar eşliğinde kurban kesilerek toplu şekilde dernek binasının kurdele kesilerek resmi olarak dernek binası açılışı gerçekleştirildi. Gelen davetlilere  ikramlar sunuldu ikramların arkasından konuşmalar yapıldı hoş sohbetler yapıldı daha sonra  açılış sona erdi.

 

 

İzcihaberajansının  açılışta dikkatlerden kaçırmadığı hususlar olmuştur. Şöyle ki açılışta bağışların yapıldığı her yapılan bağışlarda dernek yöneticileri tarafından makbuzlar kesildiği dernek binasında derneği temsil eden tabelanın olduğu derneğin ofisi ve lokalinin aynı çatı altında olduğu açılışta Beykoz Ardahanlılar dernek adına çelenk  olmadığı  dernek yöneticilerinin tam kadro açılışta hazır bulunduklarını dernek ofisi ve lokalin tüm üyelerinin rahatlıkla ulaşabileceği bir yer kiraladıklarını. Bazı dernek  gibi tabelası başka bir adreste ,dernek ofisi  başka bir adreste ,sözde lokali başka bir adreste olmadığı PANİG derneği aynı çatı altında herhangi bir üyesinin rahatlıkla kına, toplantı, yada buna benzer etkinlikler için üyelerine rahat imkan sağlamak için bunlar bile düşünülmüş lokal bir köy derneği olduğu halde üyelerine her türlü imkanı sağlamışlardır.

 

BEYKOZ İLÇESİNDE BAZI DERNEKLER VAR TABELASINA BİLE SAHİP ÇIKAMIYOR?

izcihaberajansi.com

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI