Bugun...



Beykoz İlçesinde Gümüşsuyu Mahalle Sakinleri Belediyeye İsyan Ediyor

İstanbul Beykoz ilçesi Beykoz belediyesi park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ağaç budama ekiplerine Gümüşsuyu mahalle sakinleri tarafından büyük tepki.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-12-2022 14:41:25 Tarih: 24-12-2022 14:32

Beykoz İlçesinde Gümüşsuyu Mahalle Sakinleri Belediyeye İsyan Ediyor

Haber ajansımıza gelen ihbar ve şikayetlerde Beykoz belediyesi park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ağaç budama ekipleri. Gümüşsuyu caddesi Gümüşsuyu mahalle çevresinde ağaç budama işlerini belediye ekipleri yeterli olarak işlerini yapmadıklarını çok sayıda ağaçların dallarını çürümüş ve devrilmekte olduğunu evlerin çatıların üstelerine ve cadde üzerinde park edilen araçların üstlerine düştüklerini yayalara bile zarar verdiklerini belediye ekipleri bunları gördükleri halde ve çürüyen ağaçları gördükleri halde biz mahalle sakinleri olarak belediye ekiplerini uyardığımız halde ilgisiz kalmaktadırlar. Bizler mahalle sakinleri olarak Gümüşsuyu caddesi No 30 dan itibaren bulunan bölgelerin ağaçların yeniden budanmasını belediyenin halka tarafsız şekilde hizmet verilmesini bizler halk olarak belediyenin çözüm merkezine şikayetlerimizi yaptığımız halde Beykoz belediyesi halen ilgisizdir .

Ajansımıza gelen ihbar ve şikayetler bunlardan ibaret olduğu ajans olarak gelen ihbarları yerinde değerlendirdiğimizde gelen ihbarların doğru olduğunu. fiziki olarak belediye ekiplerini takip ettiğimizde belediye ekiplerinin ağaç budama ekibinin yeterli hizmet vermediklerini ekip araçlarını belediyenin garajında yattıklarını gelen ihbarların doğru olduğunu gözlemledik.

 

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI