Bugun...



Beykoz ilçesinde Poyraz köyü plajı betonlaşıyor

Betonlaştırılmayan bir sahil kalmıştı sonunda buda olacak. Daha neler göreceğiz. Beykoz ilçe belediyesi poyraz köyünde PRESTİJ sadece ana cadde ve plaj ihalesini gündeme getirmiş ikinci kez ihale çıktığı fakat ikinci kez açtığı ihale halen değerlendirme aşamasında olarak görünmektedir.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-04-2021 01:49:42 Tarih: 27-04-2021 21:44

Beykoz ilçesinde  Poyraz köyü plajı betonlaşıyor

 

ÖNCEKİ YAYINLANAN HABERLER

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-poyrazkoy-mahallesi-prestij-cadde-yapim-isi-ihalesi-acildi/11002/

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-belediyesi-poyraz-koyu-halkini-birbirine-soktu/11215/

 

İstanbul Beykoz belediyesi poyraz köyünde  PRESTİJ ihalesi başlatır fakat birinci ihale geriye çekilir ikinci ihale açılır fakat ihale halen değerlendirme aşamasında olduğundan dolayı bu ihale kaç paraya çıkacak ihaleyi alan firmanın kimin olduğu  belli olmadan  bugün  Beykoz belediyesi poyraz köyü plajında iş makinelerini yollayarak çalışmalar başlatmıştır. Fakat burada ihale onaylanmamış resmi internet sitesinde yayınlanmamış ihale bedeli ne kadar ihaleyi hangi firmaya verdiği belli olmayan Boğaz içi imardan izin alınmış mı. Milli Emlak'tan burası ne şekilde izin alınmış belli olmayan poyraz köyüne iş makinelerini yollayarak poyraz köyün plajın çehresini değiştirerek. Murat Aydın her zamanki gibi her yeri betonlaştırdığını sıra poyraz köy plajına geldiğini burada Beykoz belediyesi halen  ihaleyi değerlendirme aşamasında göründüğü halde burada çalışması soru işaretleri yaratmaktadır. izcihaberajansı.com poyraz halkıyla ve sahildeki işletme sahipleriyle görüşmemizde poyraz halkı plajın betonlaştırılmasını istemediklerini çevre düzenlemesine bir sözlerinin olmadığını Murat Aydın ısrarla poyraz plajını betonlaştırmaya çalıştığını burada yasa dışı kanuna aykırı Murat Aydının bir çalışması olacağını halkın Murat Aydın plajımızdan elini çeksin demektedirler .

 

BEYKOZ BELEDİYESİNE izcihaberajansi.com SORUYOR

Beykoz belediyesi poyraz köyü sahilindeki işletmelere yüzde yüz eminiz ki

MADDE  19/06/2007 tarih ve 26557 sayılı resmi gazetede yayınlanarak  yürürlüğe giren hazineye ait taşınmazların idaresi hakkındaki yönetmeliğin 85-86 ve 87.maddelerine göre  ecrimisil bedelleri tahakkuk  ettirilmiştir.Aynı yönetmeliğin 88.maddesinin 1. Fıkrasında ecrimisilin tahsil edilmesi taşınmazdaki kullanım hakkını  vermeyeceği.”ile  336 sıra sayılı Milli Emlak  Genel Tebliğin 12.maddesinin  2.fıkrasında   ikinci ve müteakip defalar ecrimisil  tahsil edilmiş olması ,Kanun ve Yönetmelik  hükümleri  uyarınca  fuzuli  şağilin tahliye edilmesine de engel teşkil etmez .Ecrimisil  bedellerinin tahsil edilmesi  taşınmazdaki kullanım devamı hakkını vermeyeceği “hüküm altına alınmıştır.ve buna göre 3194 İmar Kanunu 3621 sayılı Kıyı Kanunu ve 775 sayılı Gecekondu  Kanunun  ilgili hükümlerine göre.

 

 

Bu kanunu maddesine dayanarak poyraz köyündeki işletme sahiplerini tahliye etmek istiyorsun Beykoz belediyesi başkanı Murat Aydın önce sen eski adıyla beytaş  şimdiki adıyla Gümüşsuyu  Gümüşsuyu restorandın kanunen kaçak değil mi kaç metre kare hangi adaya girdin denize taşman var mı deniz içine kazık çakman var mı önce sen Gümüşsuyu restorandı boşalt senin Gümüşsuyu restorandın kaçak bu yetmezmiş  gibi Beykoz sahilindeki Beykoz balık ekmek Kaçak değil mi Beykoz balık ekmek karşısındaki yer kaçak değil mi önce sen buraları yık yada yıktır ondan sonra poyraz köyüne başla bu yetmezmiş gibi Beykoz balık ekmeği yıllardır ruhsatsız çalışan senin döneminde de iki yıldır ruhsatsız çalışan göz yumduğun senin yetki alanın olan yerde bilerek göz yumduğun ve göz yummaya devam ettiğin işletmeyi kaldır ondan sonra poyraz köye git senin Gümüşsuyu restorandın kaçak ve kaçak çalıştırıyorsun. Yukarıda belirtmiş olduğumuz kanunu maddesi poyraz köyü senin Gümüşsuyu restoran Beykoz balık ekmek ve buna benzer yerler için geçerlidir bu kanunu maddesi sadece poyraz köyü için geçerli değil önce sen yandaşlarının balıkçı barınağın içindeki barınağın içini işgal eden ruhsatsız çalışan bu işletmeyi ticaretten men et bunu buradan kaldır ondan sonra poyraz köyüne git Adalet Kalkınma Partisinin adaleti denk ise önce bunları uygula  Beykoz halkı izcihaberajansi.com ‘da Beykoz’da yaşananları çok iyi takip ediyor okuyor okuyucularımızda bizlere yollamış  olduğu mesajlarda şunları söylemektedirler. Beykoz da yazan olmadığından dolayı Beykoz’da yaşananları bizler bilmiyorduk çok şeyi haber ajansınızdan öğreniyoruz bunların cevabını sandıkta  Adalet Kalkınma Partisine cevabı verilecektir. Bizler Beykoz belediyesine diyoruz ki eski isimle beytaş  yeni isimle Gümüşsuyu restorandı gündemimize aldık kanun ve yasa ise belediyeye de aynı normal vatandaşa da aynı poyraz köyü için Boğaz içi imardan izniniz var mı Milli Emlak'tan izininiz var mı ne şekilde izin alındı bunların açıklamasını bizler sizlerden istesek bile vermeyeceğinizi bildiğimizden dolayı yine de biz  sizlerden açıklama bekliyoruz kamu oyu adına.

 

 

Beykoz belediyesi önce sen git yılardır Beykoz sahilini işgal eden Beykoz balıkçı barınağını işgal eden. Barınak karşısında kaçak yapı yapan yılardır ruhsatım var diyip halkı kandıran.Barınağı işgal eden sahileri işgal eden ruhsatı olmıuyan bu işletmeyi kaldır ruhsatsız çalışan bu yerden sen sorumlusun hadi hodri meydan kaldır da  görelim. Ondan sonra poyraz köye git yukarda belirtiğimz yasa herkes için geçerli unutma Beykoz belediyesi.Sen bu ruhsatsız çalışan işletmeye göz yumdun ve yunmaya devam ediyorsun.

 

izcihaberajansi.com

 

 

 

 

 

 

 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI