Bugun...



Beykoz İYİ Parti Basına Vermiş Olduğu Külliyen Abartı Röportajını Açıklıyoruz

Beykoz İYİ Parti ilçe başkanı TURK ULAK Gazetesne 12 Aralık 2022 Tarihinde Haber başlığı Beykoz İYİ Parti secime hazır haberinde gazeteye verdiği röportaj ve röportajın içerikliği külliyen abartı olduğunu ajansımız 06.01.2023 Tarihinde haber başlığı( Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanı Basına Vermiş Olduğu Röportaj Külliyen Abartı) yayınladığımız haberin ardından ilçe başkanı verdiği röportajın nasıl abartı röportaj yaptığını açıklıyoruz.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-01-2023 16:50:25 Tarih: 12-01-2023 20:34

Beykoz İYİ Parti Basına Vermiş Olduğu Külliyen Abartı Röportajını Açıklıyoruz

ÖNCEKİ YAYINLADIĞIMIZ HABER 

 

https://www.izcihaberajansi.com/beykoz-iyi-parti-ilce-baskani-basina-vermis-oldugu-roportaj-kulliyen-aparti/40319/

Haber ajansımıza gelen ihbarlarda ilçe başkanının TÜRK ULAK Gazetesine 12 Aralık 2022 Tarihinde gazeteye verdiği röportajı  https://www.turkhabergazetesi.com/haber/iyi-parti-beykoz-belediyesini-alacak-37172  Tamamen yönetimini ve kendisinin reklamını yapmış tabi ki reklam olacak ama ilçe başkanı reklamı öyle bir abartmış ki abarttığı reklama kimse inanmamış.Ancak ilçe başkanını tanımayan ve şimdiki yönetimini tanımayan Beykoz halkı ve Beykoz İYİ Parti üyeleri inanmış gibi ama daha sonra bu gazeteye verdiği abartılı röportajı inceleyen ve araştıran halk başkana inanmaz olmuş.Başkanın nasıl külliyen abartı röportajını açıklıyoruz.

BİZLER HABER AJANSI OLARAK RÖPORTAJINDA SEVDA GÜRDAP AY BASIN MENSUBU DİYE TANITMIŞSIN HANGİ GAZETEDE ÇALIŞTI TECRÜBESİ VARMI ARŞİVİ VARMI NEDEN BİZ BU MESLEK TAŞIMIZI TANIMIYORUZ YA BAŞKAN BOL KEPÇEDEN ATMA BUNA KARGALAR GÜLÜYOR 

 

Gazete şunu yazmış diyor ki  İYİ PARTİ Beykoz ilçe teşkilatı 15 gün önce kongre yaptı. Seçime kurucu ilçe başkanı Akif Taşdemir tek liste ile katıldı. Kazandı Rakibi olmadı Bakınız partiye ilgi yok ki rakibi olsun 5. Parti olarak görülüyor ve bir tane aday çıkmıştı ona da engel oldular o kişi  Muharrem Kaşıtoğlu bu kişi  den AKP Parti kökenli AKP İstanbul İl yönetiminde görev almış ve 15 Temmuz Gazisi olarak gündeme  gelmiş fakat resmi olarak gazi olup olmadığı henüz kesinleşmemiş. 2018 yılında Beykoz belediyesi  başkan yardımcılığı yapmış Başkan yardımcılığı yaptığı yıllar arasında Yolsuzluk yaptı diye Beykoz ilçesinde gazetelerde haberleri yapılmış. Çıkan bu haberlere ve iddialara  cevap bile verememiş daha sonra başkanlık yardımcılığından istifa etmiş kişidir ve daha sonra Partisinden tamam ile istifa ederek. Sadet Partisine geçmiştir.2019 yılındaki yerel seçimlerinde  Sadet partisinden Beykoz belediye başkan adayı olmuş ve seçimlerde çekme helva dağıttığı.2019 yerel seçimlerinde aldığı oy oranı ise 2019 yerel seçimlerinde Beykoz İYİ Parti adayı olan Bilgehan Murat Miriç aldığı oyun altında oy aldığı ve sadet partisinde bir anda hüsrana uğrayan. Muharrem Kaşıtoğlu sadet partisinden istifa ederek .İYİ Partiye geçmiştir kısacasına aday çıktı ama ilçe başkanı kendisine başkanım hitap sözünü duyması hoşuna gittiği için bir şekilde  Muharrem Kaşıtoğlu adaylıktan çektirir çektirme nedeni ise ilerde anlaşılır. Muharrem Kaşıtoğlunu geçtiğimiz günler İstanbul İYİ Parti il yönetiminde görev verilir kısacasına diyet borcu ödenir.Ama ilçe karışır karışma nedeniyse İYİ Parti kurulduğundan bugüne ilçede çok sayıda yönetiçiler gece gündüz çalışarak kapı kapı dolaşarak üye toplayan parti binasının giderlerini cebinden karşılıyan çok sayıda bundan önceki asil yönetim ve yedek yönetimdeki partililerin partiye bu kadar vefası olduğu halde hiç bir beklentileri  ve menfaatleri olmadan parti için çalışmışlardır fakat Muharrem Kaşıtoğlu koyu AKP lidir daha sonra AKP den ayrılarak Saadet Partisine geçer Saadet Partisinden de ayrılarak İYİ Partiye geçer  Kaşıtoğlu henüz kısa bir süre içinde İYİ PARTİYE  katıldığı ilçe başkanlığında en ufak bir örgütleşmesi olmadığı halde ilçe başkanın birbirlerine karşı diyet borcu ödediklerini istanbul il başkanlığında görev verdiklerini buda eski yönetimde çok sayıda partililere ihanet edildiği kaşıtoğluna il başkanlığında görev vermeleri parti içerisinde ayrımcılık yapıldığını adaletsizliğin olduğu ilçe başkanının ne kadar adaletsizlik yaptığı kaşıtoğluna görev vermeleriyle anlaşılmıştır.

Gazete şunu yazmış MAZBATASIZ MILLETVEKILI AKİF PRESEDİNT (BAŞKAN) demekte ya güldürmesinler bu kadar başarılı bir başkansa neden 2019 yerel seçimlerinde Toplam oy sayısı 12.267 Oy oranı yüzde sekiz. MAZBATASIZ MILLETVEKILI AKİF PRESEDİNT (BAŞKAN) ya reklam olurda bu kadar olmaz .

Gazete şunu yazmış. 3100 ÜYE VAR. SAYI HIZLA ARTIYOR. SAFLAR SIKLAŞIYOR. Ya sayfanın sıkıştığı yok tersine her gün partiden istifalar var ilçe bugün ki tarihli üye sayısını güncellesin bunu basınla paylaşsın yada noter tasdikli olarak bakalım 3100 üyesi var mı yok mu sayfa sıkışıyor mu yoksa olan üyelerde yok mu oluyor istifalar çoğaldı ama bunu basına yansıtmıyorlar nedeniyse son ilçe başkanlığı kongresinden sonra külliyen abartı röportaj kargalar gülüyor.

Gazete şunu yazmış. 45 MAHALLESİ 21 KÖYÜ olan Beykoz'da belediye seçimlerini kazanmak için start veren İYİ Teşkilatı, sokak sokak geziyor. Projeler hazırlıyor Başkan acaba 45 mahalle neresi olduğunu biliyor mu ve 21 Köyün ismini biliyor mu hiç gitmiş mi hangi mahalle halkının ve köy halkının yarasına mehlem olmuş. Murat Aydın halka zulüm çektirirken nerdeydi hangi köyleri dolaşmış sokak sokak gezdiği yok proje üretiyormuş ne projesi varmış açıklasın basınla paylaşsın. Beykoz  belediye başkanlığı seçimini tek aday olarak çıksınlar kazanamayacaklar ortak aday da çıkarsalar değişen bir şey olmayacak şöyle ki ortak aday olan parti bile Beykoz halkının yanında olmadılar.

Gazete şunu yazmış. Sevda Gürdap Ay (Medya sektöründe) Sevda Gürdap Ay bizlere hiç yabancı gelmiyor. İBB Belediyesinde çalışan havadan para kazanan ay 30 çekiyorsa 20 günü partinin peşinde koşan 11 gün çalışan torpile işe giren  kaçak ev yapan ve (Medya sektöründe) Hangi Medya sektöründe çalışmış hangi gazetede çalışmış kaç yıl çalışmış ne kadar arşivi var mı bize çalıştığı gazete isimlerini söylesin bol kepçeden abartı röportaj vermeyi bıraksınlar biz kimin ne iş yaptığını mesleğini kimin ne olduğunu biliyoruz.

Gazete şunu yazmış. Genel sekreter Atakan Alkış (Dijital Pazarlamacı) Külliyen abartı röportaj Kesinlikle böyle bir mesleği yok Atakan Alkış Yalıköyde halk pazarı var bu pazarın yanı başında İSPARK otopark vardır bu İSPARKTA çalışmaktadır. Aile büyüklerinin ait Paşabahçe de giyim mağazası vardır sekreter Atakan alkış İBB belediyesinde İSPARKTA sigortalı olarak çalışan kişidir İSPARKDA İYİ Partiyi kullanarak ilçe başkanı Akif Taşdemirinde yakın akrabası olduğundan sigortalı olarak İBB de İSPARKTA çalışmaktadır .Nasıl olurda İSPARKTA çalışan bir kişi dijital pazarlamacı olur aynı Sevda Gürdap Ay gibi ilçe başkanının torpiliyle ve partiyi kullanarak işe girmiştir. İlçe başkanı Akif Taşdemir genel sekreterini bu şekilde gazeteye vermiş olduğu röportaj da asılsız  abartılı tanıtmıştır.

Gazete şunu yazmış. KADIN kolları Başkanı Mehtap Aydoğan (Ressam) Kadın kolları başkanının ev hanımı olduğu hiçbir yerde çalışmadığı  yüksek okul okumadığı sadece. Halk eğitim merkezinde resim ve çizim olarak  kısa bir süre eğitim gördüğü kesinlikle ressamlıkla alakasının olmadığı ressamlık becerisinin olmadığı ilçe başkanı Akif Taşdemir kadın kolları başkanını ressam olarak alakasız şekilde tanıtması ilçe başkanı basında yeni yönetiminin reklamını yapmakta profesyonel olduğu bizler. Beykoz halkı olarak Beykoz İYİ Parti üyeleri olarak sadece  ilçe başkanının yönetiminin ve kendisini bu şekilde reklamını yapması sadece kendisini ve yönetimini gülünç duruma düşürmekte bizler izcihaberajansın aracılığıyla Beykoz halkı olarak Beykoz İYİ Parti üyeleri olarak. Beykoz halkına İYİ Parti üyeleri olarak sadece şunu söylüyoruz Akif Taşdemir kendi hemşerilerini kendi yandaşlarını ve akrabalarını yönetime alarak ilçe başkanlığı yapmaktadır ilçe delegesi, sekreter ,basın danışmanı, kadın kolları saymakla bitmez fakat Akif Taşdemirin  MHP de bir dönem ilçe başkanlığı yaptığı ilçe başkanlığı yaptığı dönemlerde başarısız olduğu İYİ Partide de 2019 yerel seçimlerinde de başarısız olduğu Beykoz halkı tarafından çok iyi bilinmektedir.
 

Beykoz İYİ Parti Basına Vermiş Olduğu Külliyen Abartı Röportajını Açıklıyoruz

 Beykoz İYİ Parti ilçe başkanı TÜRK ULAK Gazetesine 12 Aralık 2022 Tarihinde Haber başlığı Beykoz İYİ Parti seçime hazır Haberinde gazeteye verdiği röportaj ve röportajın içerikliği külliyen abartı olduğunu ajansımız 06.01.2023  Tarihinde haber başlığı( Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanı Basına Vermiş Olduğu Röportaj Külliyen Abartı) yayınladığımız haberin ardından ilçe başkanı verdiği röportajın nasıl abartı röportaj yaptığını açıklıyoruz.

 

Haber ajansımıza gelen ihbarlarda ilçe başkanının TÜRK ULAK Gazetesine 12 Aralık 2022 Tarihinde gazeteye verdiği röportajı tamamen yönetimini ve kendisinin reklamını yapmış tabi ki reklam olacak ama ilçe başkanı reklamı öyle bir abartmış ki abarttığı reklama kimse inanmamış.Ancak ilçe başkanını tanımayan ve şimdiki yönetimini tanımayan Beykoz halkı ve Beykoz İYİ Parti üyeleri inanmış gibi ama daha sonra bu gazeteye verdiği abartılı röportajı inceleyen ve araştıran halk başkana inanmaz olmuş.Başkanın nasıl külliyen abartı röportajını açıklıyoruz.

 

Gazete şunu yazmış diyor ki  İYİ PARTİ Beykoz ilçe teşkilatı 15 gün önce kongre yaptı. Seçime kurucu ilçe başkanı Akif Taşdemir tek liste ile katıldı. Kazandı Rakibi olmadı.  Bakınız partiye ilgi yok ki rakibi olsun 5. Parti olarak görülüyor ve bir tane aday çıkmıştı ona da engel oldular o kişi  Muharrem Kaşıtoğlu bu kişi  den AKP Parti kökenli AKP İstanbul İl yönetiminde görev almış ve 15 Temmuz Gazisi olarak gündeme  gelmiş fakat resmi olarak gazi olup olmadığı henüz kesinleşmemiş. 2018 yılında Beykoz belediyesi  başkan yardımcılığı yapmış Başkan yardımcılığı yaptığı yıllar arasında Yolsuzluk yaptı diye Beykoz ilçesinde gazetelerde haberleri yapılmış. Çıkan bu haberlere ve iddialara  cevap bile verememiş daha sonra başkanlık yardımcılığından istifa etmiş kişidir ve daha sonra Partisinden tamam ile istifa ederek. Sadet Partisine geçmiştir.2019 yılındaki yerel seçimlerinde  Sadet partisinden Beykoz belediye başkan adayı olmuş ve seçimlerde çekme helva dağıttığı.2019 yerel seçimlerinde aldığı oy oranı ise 2019 yerel seçimlerinde Beykoz İYİ Parti adayı olan Bilgehan Murat Miriç aldığı oyun altında oy aldığı ve sadet partisinde bir anda hüsrana uğrayan. Muharrem Kaşıtoğlu sadet partisinden istifa ederek .İYİ Partiye geçmiştir kısacasına aday çıktı ama ilçe başkanı kendisine başkanım hitap sözünü duyması hoşuna gittiği için bir şekilde  Muharrem Kaşıtoğlu adaylıktan çektirir çektirme nedeni ise ilerde anlaşılır Muharrem Kaşıtoğlunu geçtiğimiz günler İstanbul İYİ Parti il yönetiminde görev verilir kısacasına diyet borcu ödenir.

Gazete şunu yazmış MAZBATASIZ MILLETVEKILI AKİF PRESEDİNT (BAŞKAN)  Demekte ya güldürmesinler bu kadar başarılı bir başkansa neden 2019 yerel seçimlerinde Toplam oy sayısı 12.267 Oy oranı yüzde sekiz. MAZBATASIZ MILLETVEKILI AKİF PRESEDİNT (BAŞKAN) ya reklam olurda bu kadar olmaz .

Gazete şunu yazmış. 3100 ÜYE VAR. SAYI HIZLA ARTIYOR. SAFLAR SIKLAŞIYOR. Ya sayfanın sıkıştığı yok tersine her gün partiden istifalar var ilçe bugün ki tarihli üye sayısını güncellesin bunu basınla paylaşsın yada noter tasdikli olarak bakalım 3100 üyesi var mı yok mu sayfa sıkışıyor mu yoksa olan üyelerde yok mu oluyor istifalar çoğaldı ama bunu basına yansıtmıyorlar nedeniyse son ilçe başkanlığı kongresinden sonra külliyen abartı röportaj kargalar gülüyor.

Gazete şunu yazmış. 45 MAHALLESİ 21 KÖYÜ olan Beykoz'da belediye seçimlerini kazanmak için start veren İYİ Teşkilatı, sokak sokak geziyor. Projeler hazırlıyor.  Başkan acaba 45 mahalle neresi olduğunu biliyor mu ve 21 Köyün ismini biliyor mu hiç gitmiş mi hangi mahalle halkının ve köy halkının yarasına mehlem olmuş. Murat Aydın halka zulüm çektirirken nerdeydi hangi köyleri dolaşmış sokak sokak gezdiği yok proje üretiyormuş ne projesi varmış açıklasın basınla paylaşsın. Beykoz  belediye başkanlığı seçimini tek aday olarak çıksınlar kazanamayacaklar ortak aday da çıkarsalar değişen bir şey olmayacak şöyle ki ortak aday olan parti bile Beykoz halkının yanında olmadılar.

Gazete şunu yazmış. Sevda Gürdap Ay (Medya sektöründe) (SORUYORUZ) Sevda Gürdap Ay bizlere hiç yabancı gelmiyor. İBB Belediyesinde çalışan havadan para kazanan ay 30 çekiyorsa 20 günü partinin peşinde koşan 11 gün çalışan torpile işe giren  kaçak ev yapan ve (Medya sektöründe) Hangi Medya sektöründe çalışmış hangi gazetede çalışmış kaç yıl çalışmış ne kadar arşivi var mı bize çalıştığı gazete isimlerini söylesin bol kepçeden abartı röportaj vermeyi bıraksınlar biz kimin ne iş yaptığını mesleğini kimin ne olduğunu biliyoruz.

Gazete şunu yazmış. Genel sekreter Atakan Alkış (Dijital Pazarlamacı) (SORUYORUZ)Külliyen abartı röportaj Kesinlikle böyle bir mesleği yok Atakan Alkış Yalıköyde halk pazarı var bu pazarın yanı başında İSPARK otopark vardır bu İSPARKTA çalışmaktadır. Aile büyüklerinin ait Paşabahçe de giyim mağazası vardır sekreter Atakan alkış İBB belediyesinde İSPARKTA sigortalı olarak çalışan kişidir İSPARKDA İYİ Partiyi kullanarak ilçe başkanı Akif Taşdemirinde yakın akrabası olduğundan sigortalı olarak İBB de İSPARKTA çalışmaktadır .Nasıl olurda İSPARKTA çalışan bir kişi dijital pazarlamacı olur aynı Sevda Gürdap Ay gibi ilçe başkanının torpiliyle ve partiyi kullanarak işe girmiştir. İlçe başkanı Akif Taşdemir genel sekreterini bu şekilde gazeteye vermiş olduğu röportaj da asılsız  abartılı tanıtmıştır.

Gazete şunu yazmış. KADIN kolları Başkanı Mehtap Aydoğan (Ressam) (SORUYORUZ cevap bekliyoruz ) Kadın kolları başkanının ev hanımı olduğu hiçbir yerde çalışmadığı  yüksek okul okumadığı sadece. Halk eğitim merkezinde resim ve çizim olarak kısa bir süre eğitim gördüğü kesinlikle profosöner olarak ressamlıkla alakasının olmadığı ressamlık becerisinin olmadığı amatör olarak çizim yaptığı.Söylenmekte bir kaç sergi açtığı söylenmekte ilçe başkanı Akif Taşdemir kadın kolları başkanını ressam olarak abartıcı şekilde tanıtması ilçe başkanı basında yeni yönetiminin reklamını yapmakta reklam yapmakta  profesyonel olduğu bizler. Beykoz halkı olarak Beykoz İYİ Parti üyeleri olarak sadece  ilçe başkanının yönetiminin ve kendisini bu şekilde reklamını yapması sadece kendisini ve yönetimini gülünç duruma düşürmekte bizler izcihaberajansın aracılığıyla Beykoz halkı olarak Beykoz İYİ Parti üyeleri olarak. Beykoz halkına İYİ Parti üyeleri olarak sadece şunu söylüyoruz Akif Taşdemir kendi hemşerilerini kendi yandaşlarını ve akrabalarını yönetime alarak ilçe başkanlığı yapmaktadır ilçe delegesi, sekreter ,basın danışmanı, kadın kolları saymakla bitmez fakat Akif Taşdemirin  MHP de bir dönem ilçe başkanlığı yaptığı ilçe başkanlığı yaptığı dönemlerde başarısız olduğu İYİ Partide de 2019 yerel seçimlerinde de başarısız olduğu Beykoz halkı tarafından çok iyi bilinmektedir.

izcihaberajansi.com















 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI