Bugun...



Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir Her Geçen Gün Batıyorsunuz

İstanbul Beykoz ilçesi İYİ Parti ilçe başkanı Akif Taşdemir yalan makinesi olarak biliyorduk ama bir atasözü vardır. Boynuz kulağı geçer ilçenin basın danışmanı olarak tanıttığın Sevda Gürdap Ay yalan söylemekte sizi geçmiş.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-02-2023 23:17:54 Tarih: 13-02-2023 22:47

Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir  Her Geçen Gün Batıyorsunuz

 

    

 

 

 

 

 Beykoz İYİ Parti ilçe başkanı Akif Taşdemir Türk Ulak gazetesine vermiş olduğu röportajda bazı yöneticilerinin mesleklerini tanıtmış.Kadın kolları başkanı  ev hanımı olanı ressam olarak tanıtmış İBB de İsparkta otoparkta çalışanı ve hariçten de bu kişinin Mavi Bülten isimli gazetenin de sahibi olan Atakan Alkışı da dijital pazarlamacı olarak tanıtmış ilçe başkanlığının basın danışmanı olarak tanıttığı Sevda Gürdap Ay ise gazetecilikle uzaktan yakından alakası olmadığını ilçe başkanı Akif Taşdemir ,Sevda Gürdap Ayın halen gazetecilik yaptığı imajı vermiştir.

 

 

BEYKOZ İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AKİF TAŞDEMİR SEVDA GÜRDAP AYI İLÇE BAŞKANLIĞINDA GAZETECİ OLARAK TANITMIŞ GELİN SEVDA GÜRDAP AYI TANIYALIM

 

Haber ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzci 20 yıla yakın gazetecilik tecrübesi olduğundan araştırmacı gazeteci olduğundan. Beykoz İYİ Parti ilçe başkanı Akif Taşdemir’in gazetelere vermiş olduğu ilçe başkanlığıyla ilgili röportajlarında çelişkili alakası olmayan vermiş olduğu röportajları ispatlayamayan vermiş olduğu sözleri yerine getiremeyen ajansımız ilçe başkanının Sevda Gürdap Ay hakkında gazeteci olarak tanıttığı yapmış olduğumuz araştırmalarda Sevda Gürdap  Ayın gazetecilikle uzaktan yakından alakasının olmadığını Sevda Gürdap Ayın sosyal medyada facebook sayfasında kişi bilgilerini araştırdığımızda bakın nasıl kendi eştikleri kuyuya kendileri düştü 1. SORUYORUZ facebook sayfasında iş ve eğitim durumunda eğitim durumunu hangi okulda okuduğunu beyan etmiş Atatürk üniversitesinde yeni medya ve gazetecilik okuyor okudu ve Anadolu üniversitesinde sosyal bilimler fakültesinde okudu Sevda Gürdap Ay iki ayrı ayrı üniversitelerde okuduğunu söylüyorsun iki üniversite okuduğuna dair bir belge yada diplomalarını ispatlar mısınız. 

Akif başkan Sevda Gürdap Ayın gazeteci olarak tanıtmış fakat araştırdığımızda Sevda Gürdap Ayın facebook sayfasında 2005 yılında gazetecilikteki işinden ayrıldı. 2000 yılında da sözde gazetecilik yapmış gazetecilik yaptığı gazete ismi ise Mega İstanbul isimli bir gazetede gazetecilik yaptığını fakat arşiv kayıtlarında böyle bir gazetenin olmadığı.

Akif Taşdemire soruyoruz Sevda Gürdap Ayı gazeteci olarak tanıttın bizlerde yapmış olduğumuz araştırmada. Sevda Gürdap Ay 2000 yılında gazetecilik yaptığını 2005 yılında  gazeteciliği bırakmış 2016 yılında CESUR DANIŞMANLIK VE TEMİZLİK HİZMETLERİ LTD STI,DA ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞ peki 2016 yılından şuan ki tarihe kadar bu firmada çalıştığı Atatürk üniversitesinde okuduğu Anadolu üniversitesinde okuduğu peki Akif Taşdemir  Sevda Gürdap Ay İBB demi çalışıyor, temizlik şirketinde mi çalışıyor, yada hangi basın organında çalışıyor senin gazeteci olarak tanıttığı Sevda Gürdap Ayın çalışma sigortasını gazeteci olduğuna dair hangi gazetede çalıştığına dair bunları ispatlamakla mükellefsin. Sevda Gürdap Ay iki yüksek üniversitede okuduğunu facebook sayfasında açık net beyan etmişsiniz Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığı yöneticisi olarak iki üniversitede okuduğuna dair belge yada diploma hangi basın organında 5 yıl gazetecilik yaptığına dair yapmış olduğun gazetenin ismi buradaki görevin bunu da ispatlamakla mükellefsin. Temizlik şirketinde çalıştığını fakat yapmış olduğumuz araştırmada temizlik şirketinde değil İBB de çalıştığını şayet diyorsanız ben İBB de çalışmıyorum yalan haber diyorsanız sigortalı olmuş olduğunuz firma ve bu firma nereye bağlı bunu da ispatlamakla mükellefsiniz.

 

Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığı ilçe başkanı ve bazı yöneticiler size bir Atasözüyle cevap vermek istiyoruz. Yalancının mumu izcihaberajansında söner Akif başkan senin gazeteci olarak tanıttığın Sevda Gürdap Ay kuru sıkma konusunda seni geçmiş.

 

YAKINDA BEYKOZ İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI HAKKINDA DEPREMZEDELERE TOPLANAN YARDIM PARASI KİMLERİN İBAN NUMARASINA GİTTİĞİNİ AÇIKLAYACAĞIZ

izcihaberajansi.com




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI