Bugun...



Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanı Bu Resim Sergisini Ne Zaman Açacaksınız Yoksa Budamı Abartı Röportaj Haberi

İstanbul Beykoz ilçesi Beykoz İYİ Parti ilçe başkanı Akif Taşdemir 12/12/2022 tarihinde Mavi Bülten ve Türk Ulak gazetesine yapmış olduğu röportajında.Kadın kolları başkanının ressam olduğunu ve ilk sergisini büyük açılış yapacaklarını açılışa da genel başkan Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte açılış yapacaklarını basına vermiş olduğu demeçte söylemiştir.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-01-2023 19:49:42 Tarih: 18-01-2023 19:26

Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanı Bu Resim Sergisini Ne Zaman Açacaksınız Yoksa Budamı Abartı Röportaj Haberi

Beykoz halkı ve İYİ Parti üyeleri tarafından Haber ajansımıza gelen mesajlarda şunlar söylenmektedir. İlçe başkanı Akif Taşdemir 12/12/2022 tarihinde Türk Ulak  gazetesine haber başlığı BEYKOZ İYİ PARTİ SEÇİME HAZIR  ve yine aynı gün aynı gazeteye yine bir röportaj yapar ikinci haber konusu ise haber başlığı.  İYİ RESSAM MEHTAP AYDOĞAN SERGİSİ Mavi Bülten gazetesine de 12/12/2022 tarihinde haber başlığı RESSAM MEHTAP AYDOĞAN SERGİSİ ressam Aydoğan’la ilgili iki gazetede haberi yayınlanır.

İKİ GAZETEDE YAYINLANAN HABERLER AŞAĞIDA OKUNDUĞU ŞEKİLDEDİR

 

https://www.turkhabergazetesi.com/haber/iyi-ressam-mehtap-aydogan-sergisi-37174

İKİ GAZETEDE YAYINLANAN HABERLER AŞAĞIDA OKUNDUĞU ŞEKİLDEDİR

https://mavibulten.com/ressam-mehtap-aydogan-sergisi/1668/

 

Yayınlanan haberde serginin açılışına İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte açılış yapacaklarını davetli olarak. İYİ PARTİ’NİN Tüm İstanbul Milletvekilleri, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kültür Turizmi Bakanı Mehmet Ersoy da davet edileceği Açılış da kokteyl verileceği  Basın açıklaması yapılacağı. Serginin açılışını Akşener ile Erdoğan beraber yapacaklar. 9 gün iç hatlarda, 9 gün dış hatlarda açık kalacak sergide ki resimlerin satışından kazanılan para, yeni resim çalışmaları için harcanacak.

Çıkan haberlerin biz Beykoz halkı olarak İYİ Parti üyeleri olarak inandırıcı bulmadığımızı ilçe başkanı. Akif Taşdemir’in gazetelere verdiği röportajları abartı röportajlar verdiği buda başkanın kronik hastalığı olduğu yapamayacaklarını aradan  yaklaşık bir buçuk ay geçtiği halde en ufak bir çalışmanın olmadığını bunu da geçelim şayet. Beykoz İYİ Parti kadın kolları başkanının bu kadar güzel marifetli ise ressamsa Beykoz ilçesini güzel şekilde temsil edecekse bizler Beykoz halkı olarak Beykoz İYİ Parti üyeleri olarak izcihaberajansın aracılığıyla ilçe başkanı Akif Taşdemir’e soruyoruz bu iki gazeteye vermiş olduğunuz abartı röportaj haberi neden Akif Taşdemir’in facebook sayfasında yayınlamamış https://www.facebook.com/profile.php?id=100072052375243 Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığına ait olan facebook sayfasında yayınlanmamış

https://www.facebook.com/iyipartibeykoz  Akif Taşdemir’in facebook sayfasına girdiğimizde bir ilçe başkanının takipçi  sayısı 436 buda bir ilçe başkanının karnesidir bir facebook sayfasında 436 takipçisi var ise ilçe başkanına ilgi gösterilmediği facebook sayfasındaki takipçi sayısından belli olmaktadır.

Sadece Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığının facebook sayfasında ve ilçe başkanının facebook sayfasında bu haberin yayınlanmadığından hariç çok sayıda İYİ Parti  yöneticilerinde facebook sayfalarından da yayınlanmamış şimdi biz. Beykoz halkı olarak soruyoruz Beykoz İYİ Parti ilçe başkanına yöneticilerine ve kadın kolları başkanı ressam Mehtap Aydoğana soruyoruz  bu ilk serginiz ne zaman açılacak gazetede çıkan haberler aynen o şekilde uygulanacak mı yoksa ilçe başkanı yine gazetelere abartı röportajımı yaptı. Mehtap Aydoğana soruyoruz güzel bir proje ürettiniz gazetede çıkan haberleri neden Akif Taşdemir ve çok sayıda yöneticileriniz bu haberleri sosyal medyalarda yayınlanmadılar bizler izcihaberajansın aracılığıyla size soruyoruz sizlerde bunu başkanınıza ve bazı yöneticilerinize sorar mısınız bizler Beykoz halkı olarak İYİ Parti üyeleri olarak merakla bu serginin açılışını bekliyoruz. Gazetede Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la ,Meral Akşener’in açılışını yapacağını söylemektesiniz ama şunu unutmayınız ki biri tuz biri şeker ikisi birbirine zıt  ilçe başkanının gazetelere verdiği röportajlarda yine abartılı röportaj yaptığı abartılı röportaj vermekte kronik hastalığı olduğunu bilmekteyiz merakla serginin açılış gününü beklemekteyiz.

 

Haber ajansımıza gelen mesajlar bunlardan ibaret olduğu gelen mesajların içinde iki gazeteye verilen röportaj haberin çıktıları okuyucularımız tarafından ajansımıza iletildiği okuyucularımız tarafından gelen mesajları ve çıktıları yayınlamakla mükellef olduğumuzdan yayınlamaktayız.

izcihaberajansi.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI