Bugun...



Beykoz İYİ Parti İlçe Başkanlığı Millet Bizi Çağırıyor Diyorsunuz Ama Milletin Yanında Değilsiniz

Beykoz ilçesinde İYİ Parti ilçe başkanlığının ve İYİ Partinin bir sloganı var sloganı ise MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR. Millet sizi çağırıyor ama siz meydanda yoksunuz yada millet sizi çağırmıyor kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-06-2022 15:49:08 Tarih: 12-06-2022 15:29

Beykoz İYİ Parti  İlçe Başkanlığı Millet Bizi Çağırıyor Diyorsunuz Ama Milletin  Yanında Değilsiniz

SİZİ NE ZAMAN MİLLET ÇAĞIRDI ŞAYET ÇAĞIRDIYSALAR NE ZAMAN MİLLETİN YANINDA OLDUNUZ NEDEN YALAN SÖYLÜYORSUNUZ BELEDİYE YIKIM YAPARKEN BEYKOZ İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI VE YÖNETİMİ AKRABALARINI İBB BELEDİYESİNE İŞE SOKMA TELAŞINDALAR SİZ KENDİNİZDEN BAŞKASINI DÜŞÜNMEZSİNİZ

 

 

Haber ajansımıza yoğun şikayetler gelmektedir gelen şikayetler ise Beykoz ilçesinde siyasi parti ilçe başkanlarının ve  yöneticilerinin  son yerel seçimlerden sonra. Beykoz belediyesinin adaletsizliklerini yandaşlarını nasıl koruduğunu Beykoz halkına nasıl zulüm çektirdiğini, Beykoz halkını bir ekmeğe muhtaç ettirdiğini ekmek teknelerini ellerinden aldığını kendi meclis üyesinin  kaçak işletmesine göz yumduğunu meclis üyesine sahte ruhsat verdiğini say say bitmez bunlar yetmezmiş gibi. Murat Aydın vatandaşı bir ekmeğe muhtaç ettiği şimdi ise özellikle izcihaberajansında okuduğumuz haberler  bugünlerde Murat Aydının ev yıkımlarına hız verdiğini fakat Beykoz belediyesi halkına bu kadar zulüm çektirirken. Beykoz İYİ Parti  ilçe başkanlığı ve yönetimi sadece resmi bayramlarda Beykoz belediye önündeki meydanda  Atatürk büstüne çelenk koyarak yandaş basına da boy boy reklam vererek sanki bir şey yapıyorlarmış gibi görüntü vermektedirler.

Biz Beykoz halkı olarak Murat Aydın sahilleri yıkarak buradaki balıkçı tekne sahiplerini mağdur ettiğinde Riva ve Poyraz köyü plajları yıkılınca ve buna benzer  yıkımlar olduğunda. Beykoz İYİ Parti sadece izlemekle kalmıştır bugünlerde Beykoz belediyesi yıkıma hız verdiği halde Beykoz İYİ Parti ilçe başkanlığı milletin yanında değiller hani millet  onları çağırıyordu millet  siz çağıyorsa siz neredesiniz. Sizi hiçbir zaman  millet  yanlarına çağırmaz siz önce kendi yaranıza merhem olun siz Beykoz belediyesine sözünüzü geçiremediniz ramazanda sahilde halka iftar yemeği bile veremediniz.Beykoz belediyesi size belediye önünü gösterdi millete  burada iftar yemeği verdiniz siz kimi kandırıyorsunuz siz resmi bayramlarda meydana çıkarsınız birde seçimlerde meydana çıkarsınız. Ajansımıza gelen şikayetlerde sadece Beykoz İYİ Parti  ilçe başkanlığı için değil diğer siyasi parti ilçe başkanlıklarına da şikayet ve sitem dolu mesajların geldiği izcihaberajansı olarak hangi siyasi parti ilçe başkanları adına şikayet ve sitem dolu mesajların geldiğini sırayla  siyasi parti isimlerini ve ilçe başkanlıklarının isimlerini belirterek ajansımızda yayınlanacaktır.

Ajansımız Beykoz ikamet ettiğinden okuyucularımızın sitemlerine katıldığımızı bu nedenle Atasözüyle cevap vermek isteriz. Kelin merhemi olsa kendi başına sürer misali  haber ajansı olarak gözlemlerimizde Beykoz İYİ Parti  ilçe başkanlığının Beykoz’da her geçen gün kan kaybettiğini Beykoz halkının yanında olmadıklarını özellikle bugünlerde belediyenin yıkımlarında milletin yanında olmadıkları .

izcihaberajansi.com

 

 




Kaynak: izcihaberajansi.com




Etiketler :
dilber çuha / 13-06-2022 00:52:00

sayın İzci gazetesi muhabiri. bu yazıyı yazarken kimi yüceltmeye çalıştığınızı anlayamadım. iyi partiyi iyi takip etseydiniz bunları yazamazdınız zaten. bunu sizin bilgisizliğinize veriyoruz ve siz İyi Parti Beykoz ilçesine bir özür borçlusunuz. Millet bizi çağırıyor siz istesenizde istemesenizde. Az kaldı. saygılarımla



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI