Bugun...



Beykoz Kaymakamı Suç İşleyen Resmi Kurum Memurlarını Azat Etmeyi Ne Kadar Çok Seviyor

Beykoz kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli İstanbul valiliğini arkasına alarak memur memuru korur düşüncesine kapılarak suç işleyen kurum memurları müdürleri hakkında soruşturma izni vermeyerek bir nevi suç işleyenlere ödül vermektedir. Beykoz kaymakamı Beykoz ilçesinde her gecen gün güven kaybı yaşamaktadır. Hak hukukun yanında olması gerekirken.Beykoz kaymakamlığı suç işleyenleri azat etme peşinde bir nevi ödül vermektedir.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-05-2022 12:18:48 Tarih: 18-05-2022 11:36

Beykoz Kaymakamı Suç İşleyen Resmi  Kurum  Memurlarını Azat Etmeyi Ne Kadar Çok Seviyor

 

BEYKOZ KAYMAKAMLIĞI NE YAPARSAN YAP AJANSIMIZ   BU İKİ KONUNUN SONUNA GİDECEKTİR UNUTMA ADALET HAKLININ ARKASINDADIR SİZ SUÇ İŞLEDİNİZ SİZ SUÇLULARI AZAT ETİNİZ AF ETTNİZ AMA SİZİ BİZ FANİ DÜNYADA AF ETMİYECEĞİZ?

 

Haber ajansımızın imtiyaz sahibi Erkan İzcinin özel verileri olan GBT çıktısı Beykoz kaymakamlığı Beykoz ilçe asayiş şube ön bürosundan çıkan bu GBT hangi polis memurunun POLNET sisteminden çıktığı çıkan bu GBT Beykoz balık ekmek işletme sahiplerinden AK Partili şantajcı Beykoz belediyesi meclis üyesi Furkan Çeliker babası olan SİYAD genel başkanı Adnan Çeliker ajansımızı ve ajansımızın imtiyaz sahibini durdurmak ve şantaj amaçlı nereden nasıl kimden yada kimlerden ele geçirdiyseler sosyal medyalarından ve cep telefonlarından yaydıkları bunun üzerine bu kişilerden şikayetçi olduğumuzu savcılığa intikal edildiğini savcılık makamı polis memurları hakkında soruşturma talebinde Beykoz kaymakamlığından istendiği.

Bakın  suç işleyen memurları azat etmeyi çok seven Beykoz kaymakamı hiçbir araştırma yapmadan bu GBT hangi polis memurunun POLNET sisteminden çıktığı ne amaçla çıkarıldığı neden Beykoz balık ekmek işletme sahiplerine verildi hiçbir araştırma yapmadan polis memurları hakkında soruşturma izni vermemiştir. Bizler Beykoz kaymakamına sesleniyoruz acaba ajansımızın imtiyaz sahibinin mağdur edildiği gibi acaba kaç kişinin daha GBT lerine bakıldı yada GBTleri ne malum başkanlarının elinde olmadığı bugün yarın sizin GBTniz başkalarının elinde olduğunu ve  yaydıklarını sizin de başına böyle bir olay gelirse mülkü amir olarak polis memurlarını azat eder misiniz. Biz söyleyelim azat etmezsiniz neye dayanarak soruşturma izni vermedin siz Beykoz ilçesinin mülkü amirisiniz makamınız TC Devletinin Beykoz vatandaşın GBTsine sahip çıkamayan bir makamsınız suç işleyen polisleri korudunuz soruşturma izni vermediniz hangi polis memuru suç işlediyse işlediği suçun cezasını çekmesin diye soruşturma izni vermedin kalktınız suç işleyen polis memur yada memurların arkasında oldunuz onları azat ettiniz unutmayınız ki bu dünyada siz onları af ettiniz ama ajansımızın imtiyaz sahibi sizi öbür dünyada af etmeyecek.

Beykoz kaymakamlığı ikinci aza tınıda belediye memurlarına karşı yapıştır. Haber ajansımız özlem aile çay bahçesi ve Beykoz balık ekmekle ilgili belediye memurlarının ve müdürlerinin görevlerini kötüye kullandılar diye ilgili makamlara suç duyurusu ve şikayetlerde bulunmuştur. Şikayetlerimiz neticesinde içişleri bakanlığı tarafından Mülkiye müfettişi tayin edilir mülkiye müfettişin yapmış olduğu araştırmalar neticesinde teftiş raporu düzenler müfettişin raporuna göre AK Parti Beykoz belediyesi belediye memurları hakkında yargılanmaları için soruşturma izni verir. Bakın bizim mülkü amirimiz kaymakamız AK Parti Beykoz  belediyesi memurlarının hakkında yargılanma kararı verildi diye basında ve Beykoz halkı tarafından duyulmasın diye Beykoz kaymakamlığı belediye memurları hakkında müfettişin verdiği kararı onaylaması gerekirken bakın Beykoz kaymakamı ne yaptı mülkiye müfettişinin teftiş raporunu dinlemeyerek benim arkamda İstanbul valiliği var benim arkamda siyasetçiler var diyerek kendi kafasına göre bir rapor düzenler düzenlediği rapor ise kopyala yapıştır Beykoz kaymakamlığı müfettişin kararına uymayarak AK Parti Beykoz belediyesi memurlarını ve müdürlerini koruyarak azat ederek af etmiştir. Biz Beykoz kaymakamına sesleniyoruz siz bunları af ettiniz haber ajansımızın imtiyaz sahibi ve Beykoz halkı sizi fani dünyada af edecekler mi.

Beykoz kaymakamlığı bu kararı verirken acaba siyasi baskımı gördü AK Parti Beykoz belediyesi memurları yargılanacak diye basında duyulacak diye baskımı gördü neden mülkiye müfettişin verdiği karara uymadınız.

Biz izci haber ajansı olarak  bu iki konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı Beykoz kaymakamlığı arkamda İstanbul valiliği var diye hakkımda soruşturma açılırsa bir nevi memur memuru korur nasıl ben ilçemde memurları koruduysam valilik makamı ve diğer makamlar beni korur düşüncesine kapılarak görevini kötüye kullanmıştır. Acaba Beykoz kaymakamlığının özel verileri yayınlansaydı tepkisi ne olurdu ne malum Beykoz ilçesinde ajansımızın imtiyaz sahibi gibi mağdur vatandaşın olmadığı.

BEYKOZ KAYMAKAMI  AZAT ETMİŞ OLDUĞUN AK PARTİ BELEDİYESİNİN MÜDÜRLERİNİ AZAT ETTİN AMA BAK HALEN BEYKOZ BALIK EKMEK ÇALIŞMA RUHSATI OLMADAN BURADA TİCARET YAPIYOR TC DEVLETİNİ DİNLEMİYOR YASALARI DİNLEMİYOR RUHSATSIZ ÇALIŞMA YAPIYOR AMA HALEN BEYKOZ BELEDİYESİ GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANDIĞI HALDE MAKAMINIZ HANGİ HAKLA GÖREVLERİNİ HALEN KÖTÜYE KULLANAN AK PARTİ BEYKOZ BELEDİYESİ MEMURLARINI AZAT ETTİN

Biz izcihaberajansı olarak haber dosyası olarak açmış olduğumuz hangi haber olursa olsun kim olursa olsun kim suç işliyorsa kim görevini kötüye kullanıyorsa sonuna kadar takibindeyiz Beykoz kaymakamlığı hakkında ilgili makamlara dilekçelerimizle baş vurulacaktır.

BENİM ARKAMDA VALİLİK MAKAMI VAR BEN İSTEDİĞİMİ YAPARIM LÜKSÜNE GİRMEYİN BEYKOZ KAYMAKAMLIĞI YOK ÖYLE BİR DÜNYA UNUTMA SEN SUÇ İŞLİYENLERİN YANINDASIN SEN ADALETİN YANINDA DEĞİLSİN 

izcihaberajansi.com







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BEYKOZ HABERLERİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

www.izcihaberajansi.com


NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI